Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Suriye’de BM gözlemcilerine Saldırı yapıldı

10 Şubat 2014 Pazartesi, 10:58
suriyede-bm-gozlemcilerine-saldiri-yapildi-52f8945ad7a54

Suriye Genel Devrim Konseyi’nden yapılan yazılı açıklamada, Humus kentinde abluka altındaki bölgelerden BM gözlemcileri kontrolünde çıkartılan gruplara, rejim güçlerinin havan topuyla düzenlediği saldırılarda 7 kişinin hayatını kaybettiği, Sonia’ya, onu Caen eğlence parkına götüreceğime söz verdim. Ama arabam İç Çamaşır Onu itmeden veya havaya uçurmadan İç Çamaşır İç Çamaşır nasıl hareket ettirebilirim bilmiyorum. Sen ki, herhangi bir arabayı çalıştırabilecek bir elektronik manyağısın İç Çamaşır İç Çamaşır beni hayal kırıklığına uğrattın. Arabamın Fiat olduğunu hatırlatırım sana. O tarihlerde, neredeyse bilgisayar bile pedal çevirerek çalışıyordu. İç Giyim Sen Cécile’le buluşmayacak mıydın? İç Giyim olsun! İç Giyim Pekala, yakında görüşürüz. İç Giyim Tabii ya. Haydi, asma suratını. Kim bilir, belki bir gün düzüşürüz. Tam kadınların aradığı erkeksin. Asla vazgeçmiyorsun. Hep böyle gibi mi davranırsın? Çok tatlısın. Bu kadar çabuk pes etme. İç Giyim Hallettin mi? İç Giyim Evet. Çok basitmiş. Kırmızı kartlar indirimli fiyatlar için İç Çamaşır İç Çamaşır mavi kartlar normal fiyatlar için. Ne okuyorsun sen? Siyasal bilimler. Yani matematiğim pek iyi değildir. İç Giyim Bu işi kıvırabilecek misin? İç Giyim Endişelenmeyin,15 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, kuşatma altındaki bölgeden çıkmak isteyenlerin talebi doğrultusunda isimlerin bulunduğu listenin BM gözlemcilerine verildiği, BM ve Suriye Kızılayı gözetiminde Bay Daniel. Seninle daha fazla birlikte olmak istiyorum. Her zaman. Ama korkuyorum. Sana bir şey söylemiyorum İç Çamaşır İç Çamaşır çünkü benden uzaklaşmandan korkuyorum. Gittiğin zaman, seni bir daha görememekten korkuyorum. Yokluğunun bana ne kadar acı çektireceğini hissetmek İç Çamaşır İç Çamaşır korkunç bir şey. Seni seviyorum. Evime gelecek misin? Bunu sormayı kes artık. İstemiyor musun? Henüz hiç gelmedin. Evet, istiyorum, ama İç Çamaşır İç Çamaşır ne istediğimi anlamıyorsun. Her yanı çiçeklerle dolu, büyük bahçeli bir evde İç Çamaşır İç Çamaşır yaşamak isterdim. Atlar ve bir sürü çocuk. İç Giyim Atları sevmez misin? İç Giyim Hayır, severim. Bir adamla gitti de ne demek? Burada buluşacaktı. Kız sahile gitmek istiyordu. Matt, Büyük Bernard’ın oğlu, ona eşlik edebileceğini söyledi. olsun, on metre ötesi zaten deniz. Bunu burada bıraktı. Ne bu? Mangal veya araba küllüğünün kalıntıları herhalde. Kim bilir? İç Giyim Dur, açma! İç Giyim Ne oldu ki? Bu, Cécile’in çıkartılanların da kentin Vear bölgesine götürüldüğü kaydedildi.

Esed’e bağlı birliklerin, kentte abluka altında olan bölgelere insani yardımın ulaştırılmasını engellemek için dün yardım konvoylarının bulunduğu yere ağır silahlarla ateş açtığı, bugün de kuşatma altındaki bölgelerden çıkmak isteyenlere İç Çamaşır Demek istediğim İç Çamaşır Unut gitsin. Beni sorarsa, babasını eve götürdüğümü söylersin. Bunu bagaja koyarsam rahatsız olur musun? Hayır. Yeter ki pisliğini orada bırakma. Benim değil bu. Ayrıca onunla dalga geçme. Bugün biraz alınganız galiba. İngiliz anahtarını versene. Çalışıyor mu bu? Evet, çalışıyor. Ama eğer nakit para bulursan, arazi sahibi yarısını alıyor. Paranın geriye kalanı da fena sayılmaz. Evet ama, bu iş çok zaman alıyor ve ekipmanlar pahalı. İç Giyim Sonia ne diyor bu işe? İç Giyim Onu düşünmeyi bıraktım artık. İç Giyim Üç ay önce de aynı şeyi söylemiştin. İç Giyim Evet. Birlikte yaşama fikri hiç doğru değildi. Bunu sana geri vereyim. Artık beladan uzak durmak istiyorum. İç Giyim Denedin mi peki? İç Giyim Hayır, zamanım olmadı. Araba çalmak için kullandığın alet değil mi o? Deneyebilir miyim? Eğer onunla buradan gidebileceksen, hiç tereddüt etme. İç Giyim Nereye gidecek? İç Giyim Bilmiyorum. O tarafa. Seni bulmak hiç kolay değil. Bana gelir misin? Eğer istiyorsan.havan topuyla saldırı düzenlediği ifade edildi.

Kaynak: AA

Uyuyamadın mı? İç Giyim Bir bardak su ister misin? İç Giyim Hayır. Halim kalmadı. Annen beni aramış. Bir sürü mesaj bırakmış. Cevap vermeyecek misin? Bırak beni. Neden? Hiç havamda değilim. Artık seni tahrik etmiyor muyum? Eğer bir gün beni etkileyemezsen, öldüm demektir. Böyle konuşma. Beni azdırıyorsun. Cécile, lütfen İç Çamaşır Kes şunu. Görüyor musun? Seni hâlâ tahrik edebiliyorum. Beni öldürmek mi istiyorsun? Sen benimsin. İç Giyim Ben şehvetten söz ediyorum. İç Giyim Zevkten mi? Basit bir şey değil bu. Şehvet ve aşk kesinlikle farklı şeyler. Erkeklerin hepsi aynı. Benimki nasıl boşalabildiğimi bile bilmiyor. Bir defasında klitorisin ne olduğunu bilmeyen bir erkekle yatmıştım. Bacaklarımın arasında sivilce var sanmıştı galiba. Beni yalamaktan tiksinmişti. Yalnız olduğumuzda yalnızlıktan şikayet ediyoruz. Yalnız olmadığımızda erkeğimizden şikayet ediyoruz. Bu işte bir terslik var. Nereye gidiyoruz? Çok iyi tanıdığım bir adamı görmeye. Merak etme. Dur! Ne yapıyorsun? Hiçbir şey. Sadece anahtarım yok.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...