Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Kulağına hamam böceği kaçtı

12 Ocak 2014 Pazar, 00:52
kulagina-hamam-bocegi-kacti-52d1cae7b44e2

BBC’nin haberine göre, kulağındaki böceği çıkarmak için elektrik süpürgesi kullanan ve kulağına su fışkırtan talihsiz Hendrik Helmer, bu denemelerinden sonuç alamadı.

Bunun üzerine ev arkadaşı tarafındanSeni hiçber zaman terketmeyeceğim, sende beni terketme. Yakında denize açılacağız, ve kesin kararını vermelisin. Seni ve arkadaşlarını seviyorum. Veda! Biz çocuk değiliz. Ne zaman ciddi konuşabiliriz ? Sedece Tantra geri döndüğünde. O yüzden sana cevap vermedim. Düşündüm, o zaman Dünya’da olacağız. Uykunda bir şey Haberler Haberler görüp duyuyormusun ? Benim hakkımda ne hatırlıyorsun ? Haberler O duymuyor. Hiçbir şey duyamıyor. Ben yakın olmaktan korkuyorum. Şimdi duyuyorum ve korkmuyorum. Dinlenmek zorundasın. Kendinizi toplayın, Kumandan. Haberler Bu kadar zamandır uzayda ne gördün ? Ağır ve saçma pek çok ölüm gördük. Sizin kendinizi zayıflatmak gibi bir hakkınız yoktur. Olamaz. Haber Haberler Haber Başka ne ? Çağdaş nöroloji olarak söylemem gerekirse, görünüm süreci, duygusal. İlacın bir süreci yönettiğini söylemek istiyorum. Beyin merkezleri güçlü deneyimleri yönetmektedir. Ve elimden Haberler Hareket Haberler öneriyormusunuz, acılardan kurtarmamı istiyormusunuz Darwin’deki bir hastaneye kaldırılan Helmer’e müdahale eden doktorlar, kulağın içine akıttıkları sıvıyla öldürdükleri hamam böceğini pensle dışarı çıkardı.

Sabah sağ kulağında ağrıyla uyanan Helmer’in önce kulağına zehirli bir örümceğin girmiş olabileceğindenAdam acı duymamalı, Haberler Az acı çekecek. Fakat mürettebatın sana ihtiyacı olcak. O doğru, Haberler O doğru, Erg, doğru. Anlaştık. Geç mi kaldım ? Hayır, hayır, lütfen. Neyin var, Erg. Dikkatlice. Kumandan ! Erg ! Erg, neyin var ? Erg, kötümü hissediyorsun ? İşte ! İşte ! ” Bu benim krallarla devlet değiştirmemi küçümsemek. ” Haberler Hiçbir şey anlamadın. Hayır, Louma, hayır. Onlar bana acı verseler bile, duygularımı ele vermeyeceğim. Acı, bu gücü yükseltir, anlayışlı yapar, sevgi anlayıştır. Yani çember kilitlendi. Benim için çok iyi, teşekkürler. Ama ikinci oturum olmayacak, Louma! Sen, büyükler, işçi sınıfını yolu için beni arayın. Benim beceri ve isteğimi kabul et, işçi sınıfı, ve gündüz ve geceleri bana öğret. Bana yardım elini ver, yolumuz zordur. Ve seni takip edeyim. Sen değiştir, Veter! Daha önce, Dünya’nın tüm enerjisi ile şüphelendiği belirtildi.

Arkadaşları, Helmer’e bundan sonra yatağa kulaklıkla girmesi tavsiyesinde bulundular.

Kaynak: AA

uzak dünyalarla konuşacağız. Öteki oldu mu ? Daha fazla gülmeye başlarsan, basit şeylerden memnun olduğunu zannedecekler. Büyük ölçüde değiştin, Veter! Mven Mas? Sizin için mi ? Evet, burada bir toplantı düzenledik. O Tibet’e uçtu. Ren Boze ile büyük bir deney hazırlıyorlar. Kesinlikle zamanın sıkıştırılması ile ilgili rüyası ile bağlantılı olmalı ? Açıkcası. Bana burada ve tatilde ihtiyacı var. O Mven Mas. Haber Afedersiniz. Haber Tabi ki. Herşey sağlanmaktadır. Şimdi en ciddi sorunumuz, işin tehlikesi. Bilimde risk her zaman olacaktır. Ben kişiler hakkında söylemiştim, Mven. Ama deney Büyük Yüzük dış istasyonlarında olacak. Bizim insanlığın en büyük başarısını ve evrene açılan penceresini tehlikeye atmaya hakkımız varmı ? Bir milyar yıllık insan yaşamına bakın. Neredeyse anında, parmaklarımın arasındaki kum gibi, gençlik, güzellik ve mutluluk kaydı gitti. Onlar zamanla büyük bilmecenin cevabını soracaklar. Eğer eminseniz, Astronavigation Komisyonu’na hitap etmelisiniz.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...