Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Avrupa’ya vizeziz yolculuk için girişimler

23 Ocak 2014 Perşembe, 21:22
avrupaya-vizeziz-yolculuk-icingirisimler-52e16b821a2df

Oylamada, bir üye ise çekimser kalmayı tercih etti.

AP raportörü Alman parlamenter Renate Sommer, Türkiye üzerinden AB ülkelerine yasadışı yollarla girdikleri belirlenen üçüncü ülke vatandaşlarının Türkiye’ye iadesine dayanan GKA’nın AB’ye old Bu şekilde gelemezsin buraya. Burada kalamazsın. Beni özledin mi? İç Giyim Evet, ama anlamıyorsun İç Çamaşır İç Giyim Anlıyorum. Sana ihtiyacım olduğunu anlıyorum. Burada olmaz. Alice? İç Giyim Alice! İç Giyim Evet? Baban çöp kutularını temizlemeni istiyor. Onları barakaya kaldırmamı söylemişti. Son günlerde canı sıkkın. Ona karşı gelme. Çok yoruluyor. İş arkadaşlarının yarısını işten çıkarttıklarından beri İç Çamaşır İç Çamaşır iki kat fazla çalışıyor. Bu korkunç bir şey. Evet, onun için hiç kolay değil. Üstelik yıl çalıştıktan sonra. Kesinlikle. Ne yapıyorsun orada? Benimle dalga mı geçiyorsun? Neyin var senin? Çıldırdın mı? İç Giyim Hoşuna gitmedi mi? İç Giyim Sorun bu değil. Seni istiyorum. Hem de nasıl, bilemezsin. Sensiz yaşayamam. İç Giyim Biraz önce ne dedin bana? İç Giyim Unut gitsin. Ona atlamamam gerektiğini mi düşünüyorsun? İç Giyim O elindekiyle ne yapıyorsun? İç Giyim Evimde bir lambaya ihtiyacım var. Söylesene Chance, ona atlamamam gerektiğini mi düşünüyorsun? İç Giyim Gel hadi.uğu kadar Türkiye’ye de fayda sağlayacağını belirterek, “Şimdi sıra anlaşmayı uygulama konusundaki yükümlülüklerini tam olarak yerine getirmesi gereken Türkiye’de” dedi.

Sommer, GKA’nın, Türkiye üzerinden AB ülkelerine yönelik yasadışı göçün azaltılmasına belirgin katkı sağlayacağını söyledi.

Geri Kabul Anlaşması’nın insan kaçakçılığı başta olmak üzere sınır ötesi suçlarla mücadeleye de yardımcı olacağını kaydeden Sommer, bu anlaşmayla başta Yunanistan olmak üzere AB üzerindeki baskının azalacağını İç Giyim Ne? Söylesene. İç Giyim Unut gitsin. İç Giyim Söyle. Ben senin arkadaşınım. Söylemek istemiyor musun? Sorun ne? Gerçekten ne istediğini merak ediyorum. Baştan beri seni istiyorum. Bana atlamak mı istiyorsun? Ağzıma almamı mı? Eğer sen de istiyorsan. Mutlu musun? Bu seni rahatlatır mı? Ne? İstersen boşaldıktan sonra sana bir bira getirebilirim. Tamam, bırak. Derdin ne senin? İç Giyim Seni bu hale getiren ne? İç Giyim Sensin. Ben ne yaptım ki? Yattığın tüm kadınlar İç Çamaşır Üstüme kabus gibi çöküyor. Lütfen bunları düşünme. Hepsi çok uzun zaman önceydi. Ne yapabilirim ki? Zar zor uyuduğumda bile canım çok yanıyor. Senin için çıldırıyorum. Benim için sadece sen varsın, bunu biliyorsun. Sadece sen. Biz burada büyük bir aile gibiyiz. Sen kızımla yaşıt sayılırsın. Benimle aynı frekansta olan insanlarla çalışmayı severim. Bana Maurice de. Bu çok daha basit. Anlaştık mı? Gel, sana atölyeyi göstereyim. Beğeneceksin. Görüyor musun? Burada tekneleri onarıyoruz. Boyalarını söküp, onları yeniliyoruz.ifade etti.

Türkiye ile AB arasında imzalanan anlaşmanın AP Genel Kurulu’nun onayını alması gerekiyor. Bu onayın ardından da AB ve Türkiye’nin GKA’yı onaylaması öngörülüyor.

GKA’nın AB ve Türk vatandaşları için devreye girmesi, onay sürecinin tamamlanmasından sonra 2 ay içinde gerçekleşecek. Anlaşma, Türkiye’nin GKA’yı imzalamadığı üçüncü ülkelerin vatandaşları için ise 3 yıl sonra devreye girecek. Buradan gitmeni söyledim sana. Gel. Senden hoşlanıyorum, biliyor musun? Hem de çok. Gözlerinden ne istediğini anlıyorum. İç Giyim Siz kızınıza da parmak atar mısınız? İç Giyim Anlayamadım? Kızınızla aynı yaşta değil miyim? İç Giyim Ne olmuş yani? İç Giyim Beni ellediniz de İç Çamaşır Senin zeki biri olduğunu İç Çamaşır Evet, müstakbel patronum hiç zeki değilmiş doğrusu. İç Giyim Ses tonunu beğenmedim. İç Giyim Durun, anlatayım. Götümü asansör niyetine kullanmam, anladınız mı? Açıklamama izin ver. Eğer bu işi istiyorsan, benimle yatacaksın. Sıçtığım bok. Kim olduğunu sanıyorsun sen? Göt! Bir doktora görünsen iyi olur. Taşakların için değil, kafandaki o boku atman için! Tamamen kontrolden çıkmıştı. Düzmeli miyim yoksa sakinleştirmeli miyim karar veremedim. İç Giyim Babasını kaybettikten sonra iyice azdı. İç Giyim Evet. Eğer böyle bir etki yaratıyorsa, sık sık birilerini kaybetse iyi olur. İç Giyim Böyle konuşma lütfen. İç Giyim Siz çok tuhaf tiplersiniz. İç Giyim Onu yedi yaşından beri tanıyorum.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...