Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Kedi öldüren ABD’li genç yakalandı

10 Ocak 2014 Cuma, 22:03
kedi-olduren-abdli-genc-yakalandi-52d0519eeec0e

Connecticut eyaletinin Widsor Locks kenti polisi, adı açıklanmayan bir ailenin uzun süre beslediği 7 kedinin şüpheli şekilde telef olması ölmesi üzerine başlattığı ve 6 ay süren soruşturma sonunda ailenin yanında yaşayan Timothy Olschafskie adlı genci tutukladı.Soruşturma kapsamında otopside, kedilerin birçok kemiğinde kırıklar olduğu ve telef olmalarına travma, kesikler ve iç kanamaların sebebiyet verdiği tespit edildi.

Kedilerin telef olmasını şüpheli bulan Peki, Veter, zaten herşey geride ! Haber Şimdi ikinci plandayım. Haber Ben uyarım, şefim. O öldü. Çok oldu. Uzaya başka bir kurban. Anladığım kadarıyla, felaketler vardır, kaçamazsınız ama bu görünüyor Haberler Eon, arazi aracı hazır. Arazi aracı hazır. Mükemmel, Kay, gidelim. Acil Grubu araca ! Elder, Kay Bear gemide. Haber Pel , burada kal. Haber Neden ben ? Ama bende demir yıldızı keşfetmek istiyorum. Gezegen benzeri gezegen. Yaşam olabilir. Ayrıca burada kalmayabiliriz. Sıra bizde ! Demir yıldızın çekim sınırları içindeyiz. Burası tuzak Haber gezegen. Büyük Yüzük’te onlar hakkında uyarı yapıldı. Bu yolda neler oldu ? Bilmiyorum. Hiç kimsenin evi yok. Kim, bilgi, kardeşlik eksikliği aynı değil. Haber Kumanda, ben sola dönüyorum.veterinerin başvurusu üzerine başlayan soruşturma sonunda ise nişanlısının ailesiyle yaşayan Olschafskie’nin aynı evdeki kedileri aralıklarla telef ettiği belirlendi.

Davanın görüldüğü Enfield Mahkemesi, tutuklu yargılanmasına karar verdiği Timothy Olschafskie’nin kefalet ücretini 150 bin dolar olarak saptadı. Zanlı Olschafskie, 30 OcakHaber Bende sağa gidiyorum. Erg , dikkatsiz davranma. Yabancı gezegen, yabancı hayat. A Haber a Haber a Haberler Eon, Niza, durun, durun. Geri dön. Pel, burada. Geri. Işığı onlara tutun. Geri. Eon, Niza! Işıktan ayrılmayın. Aracın arkasına uzaklaşın. Işık tutun. Haber Neyin üstünde, Kim? Haber Sen nasılsın ? Neyin nesi Kim ? Erg, cevap ver. Ben birçok gezegende bu çağrı sinyallerini duymuştum. Dünyanın en iyi çocukları onları uyarmak için buradalar. Bizim çocuk. Erg, bilmiyordu. Herşey yapma, herşey saçma. Sadece, meydana gelen olayların cevapları bile. Ama sadece dünya hakkında konuşmanın anlamı yoktur. Dünya’da ? Komutan hala bu olasılığa inanıyormu ? Ben şimdiye kadar yaşadıklarıma inanıyorum. İşaret fişeği ile biraraya gelelim. Ama yakıt ? Yabancı uzay gemisinin içerisine girelim. Bu mümkün, bazı enerji formları vardır. Unutma, kumandan, geminin dışında güçsüz ve silahsızız. Işık. İlk kim yakalacak ? Katil yaratığın iıştan korkması gerekir. Geri. Herşeyi aracın arkasına taşıyın. ‘ta yeniden hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: AA

Aşağıdaki filtreler. Dikkatlice. Gözlerini koru ! Gözlerini koru ! Orada ne oldu ? Kay, ileri gitmeliyiz. Haber Ama “Tantra” nın ışığı olmayacaktır Haber Gidelim. Haber Karasal araç uzaydan gelmiş olmalı. Haber Hangi Araç ? Hangi uzaygemisi ? Ben ışık tarafından gelemem. Erg, neredesin ? İleri gidelim. “Tantra”! Karasal aracı bulduk. Burada kimse yok. Kay, ileri gidelim. Işıldakları kaldırın. Bize katılmaya çalışın. Son on yılda kimse kaliteli bir gemi ile dünyayı terketmedi. Evet, ama yıl önce .Yıldız seferleri başladı. Haber Ve bir gemi sadece dönmedi. Haber Sence bu uçarmı ? Bu uçabilir. Birinci sınıf uzay aracı. Bizim Tantra’nın ikizi. Sence artık yaptığımız işten memnunmuyuz ? Ben memnunum, mavi düşler beni tedavi etti, sakinim. Evet, tabi ki. Bunca yıl sonra uzayla temas kurunca, bizim iş küçük ve sıkıcı görünüyor. Düşünceme göre, geçmiş yüzyıllarca gezegen genelinde heryer kazılmış. Daima böyle olur. Geçmişte diğerlerinin, geçmişi araştırdıklarını okuyacağız. Aynısı peşimizde olacak, Veter

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...