Son Dakika
03 Mayıs 2024 Cuma

Otomobil Tamircisi 6 yıldır kayıp olan elmas yüzüğü buldu

01 Ocak 2014 Çarşamba, 00:23
otomobil-tamircisi-6-yildir-kayip-olan-elmas-yuzugu-buldu-52c340572409e

Brandon Estell, tamir için otomobilin arka koltuğunu yerinden çıkardığında yüzüğü farketti. Estell, aracın sahibi Jacob Hickman’a haber verdi.
Hickman, yüzüğün, arkadaşı Adam’ın eşi Ben seni çözemiyorum. Neden onunla her gün buluşmuyorsun? Nasıl bir ilişki başlatabilirim ki? Önce derslerimi vermek zorundayım Haber Haber sonra iş bulmak, sonra Haber Ama aynı zamanda onunla çıkabilirsin, yatabilirsin? Belki de bir ay sonra bitecek ilişkin. Kendini adamak zorunda değilsin ki. Orta Çağ’da yaşamıyoruz artık. Fena değil ha? Kandıracağım onu. Bir keresinde onunla konuşma fırsatı yakalamıştım ama nahoş bir şey olmuştu. Bir gün Via Salaria’da yürüyordum. Hani fahişelerin dolandığı Haber Elbette. Orada beni vahşileştiren bir esmer var Haber Haber Aida, lira. Neyse yürüyordum, durdum Haber aslında kadın beni durdurdu. Param olmadığını söyledim. Bil bakalım yanımızdan kim geçiyordu? Haberler Kim geçiyordu? Haberler O. , kız kardeşiyle birlikte. Ee? Haberler Sonra? Haberler Ne demek sonra? Beni gördü. Paran olmadığını öğrendiği için utandın yani. Hepsi bu mu? Ben de bir şey var sandım. Keşke ile kız kardeşinin Haber Haber yollu olduğunu fark edebilseydin. Yesene.Leslie’ye ait olduğunu farketti. Hickman, o dönem nişanlı olan çifti evlerine bırakırken, Leslie, yüzüğünü otomobilde düşürmüştü. Kayıp yüzükle ilgili konuşan Leslie Tiller, “Yüzüğü temizlemek için parmağımdan çıkarmıştım. Sonra yere düştü. Karanlık olduğu için araç durduktan sonra ararım diye düşündüm. Araçtan indikten sonra her yere baktık ama yüzüğü bulamadık,” Güzel olmuş. Bir gün deniz yolculuğuna çıkacağım. Haberler Neden hiçbir şey vermiyorsun? Haberler Ben buna karşıyım. Bir yudum? Hayır mı? Yasak mı? Hangi mezheptensiniz, rahibeler? Aziz Ruhani Kızları. Hiç duymadım onu. Sen duydun mu, arkadaşım? Güle güle, rahibeler. Ellerinizden öperim. Hoş, değil mi? Şaka yapıyorum, ama rahibelerle konuşmaktan gerçekten zevk alıyorum. Hem kendileriyle ilgilenip sorular soran biriyle karşılaşmaları Haber Haber onlar için bir maceradır. Diğer rahibelere anlatırlar. Bu rahibelerde iş var. Yesene. Şarabın azizliği. Talk pudrası. Neden, leke hemen çıkacak. Lekeli kalmak istemiyorsan. Bakayım. İnterlok mu giyiyorsun? Sen kesin yabani tiplerdensin. Pudrayı ver bana. Böyle yaparsan bir dakikada çıkar. Baksana, burası aynı zamanda pansiyon mu? Haberler Evet. Haberler Bir süre burada dinlenebilir miyiz? Haberler Tabii, şefe söyleyeyim. Haberler İşte bu, Karagözlü. Bak ne yapacağım. Odaya çıkarım, dedi. Çift, bu olaydan sonra yeni bir yüzük aldı ve bir ay sonra da evlendi.
Elmas yüzüğü teslim alan Adam Tiller, hediye paketi içinde eşine yeni yıl hediyesi olarak sundu.Yüzüğü bulan tamirci ise, daha önce de araçlarda unutulan bozuk para ve benzeri şeyleri bulduğunu fakat ilk defa bir elmas yüzük bulduğunu ifade etti.
İHAbir şişe maden suyu isterim Haber Haber kız şişeyi getirir Haber yarım saat içinde buradan ayrılırız. Tamam? Sen de gelebilirsin, işim bitince. Yoksa istemiyor musun? Hayır. Haberler Affedersiniz, madam. Haberler Buyurun? Haberler Arkadaşım, cüsseli adam Haber Haberler Şu kibar bey. Uyuyor. Ona bu mahalleden bir yakınımı ziyaret edeceğimi söyleyebilir misiniz? Beklesin mi? Hayır, yakınımla birlikte Roma’ya geri döneceğim. Peki. İyi yolculuklar. Güle güle. Ben yapmadım diyorum. Büyük bir yanlışlık var. Haberler Roma’ya kaç lira? Haberler lira. Yardım edin, bavulumu çaldılar. Haberler Nasıldı? Haberler Kahverengi, ip bağlıydı. Haberler Deri mi karton mu? Haberler Kahverengi, ip bağlıydı. Haberler Hanımefendi, bu mu? Haberler O bavul benim. Ben ip bağlı bir bavulla yürüyen birini gördüm Haber Hayır, yanılıyor. Kahverengi değildi Haber Haber bavul bile değildi, yeşil bir paketti, ipi de yoktu. Ama gördüm, Bruno. Yeminle. Deli misin sen? Niye dahil oluyorsun?

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...