Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Alevi vatandaşların evini işaretleyen yine Alevi çıktı

08 Ocak 2014 Çarşamba, 22:53
alevi-vatandaslarin-evini-isaretleyen-yine-alevi-cikti-52cdb6ba63ab5

Adıyaman Yenimahalle’de Alevi vatandaşların evlerini işaretleyen 15 yaşındaki çocuk, polisler tarafından tespit edildi. İşaretlemeyi yapan çocuğun da Alevi olduğu iddia ediliyor. Ben hâlâ inanıyorum. Bu inancımı yok etme. Olur mu? Gel. Nereye gidiyoruz? Bekle. Son Dakika Haberleri Baba bu. Bu yıl çok ama çok iyi bir kız olmuşsun. Listede en üstlerdesin. Alçını imzalayabilir miyim? Teşekkürler. Greta’ya. İyi olmaya devam et. Sevgiler. Son Dakika Haberleri Baba. Adımı nereden biliyorsun? Ben Son Dakika Haberleri Babayım. Mutlu Son Dakika Haberleriler. Bu gerçek Son Dakika Haberleri Baba, değil mi? Evet. Öyle. Üçte bir oranında kan kaybettin. Seni canlandırmamız için bize birkaç gün ver. Hem sana bir hediyem var. Onlar için. Bir süre durumun ciddi bir hâl aldı. Onları aradım. Nasıl açıklayacağım? Son Dakika Haberleri bu. Açıklaman gerekmiyor. Güven bana. Merhaba prenses. Merhaba oğlum. Halinize bakın. Büyümüşsünüz. Çıkacak mısın? Yazmam gereken binlerce dosya var. Yakışıklı görünüyorsun. Teşekkürler. Herhalde ablana gidiyorsun. Evet. Bu sana. Mutlu Son Dakika Haberleriler Neela. Normalde yapmadığım bir şey. İş yerinde verilen hediyeler her zaman yenilebilir bir şeyler olur. İnsana kötü gelir.
ARABA VE EVLER İŞARETLENMİŞTİ

Adıyaman’da 30 Kasım 2013 tarihinde, Yenimahalle 1690 nolu sokakta 13 ev, 2 araba ve 1 aydınlatma direği işaretlenmişti.

Alevi kökenli vatandaşların yaşadığı mahallede evlere, araba ve aydınlatma direğine keçeli kalemle çarpı işareti atılırken, daha önceki yıllarda da Adıyaman’da meydana gelen üç işaretleme olayının ardından, Adıyaman yeniden Türkiye gündemine ‘işaretleme’ olayıyla gelmişti.

MAHALLE SAKİNLERİYLE TEK TEK GÖRÜŞÜLDÜ

Emniyet İstihbarat, Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube Ya da organik sabun gibi kişisel olmayan şeyler olur. Banyosunda düzensizlik yaratan şeyleri kim ister? Koruyucu gözlük. Vay canına. Evet. İlk gözlüğümdü. Tıp fakültesindeyken almıştım. Teşekkürler. Çok güzel bir hediye. Dinle Haber Sen stajyersin, ben şef doktorum. Belli protokoller var. Bu konuda açık olmamı ebgelleyen Haber Lucien. Haber belli bir hiyerarşi var. Ama Son Dakika Haberleri’deyiz. Ne olacak ki? Söyleyeceğim. Sen gerçekten iyi bir cerrahsın Neela. Birkaç yıl sonra harika olabilirsin. Teşekkürler.
ekiplerinin 1 buçuk aylık çalışmaları sonuç verdi. Bölgedeki güvenlik kameraları tek tek incelenirken, güvenlik kameralarının yanı sıra mahalle sakinleriyle tek tek görüşen polisler, ortaöğretim öğrencisi olan 15 yaşındaki O.G.’yi tespit etti.

İşaretlemeyi yaptığı öne sürülen çocuğun Alevi kökenli olduğu, olayla ilgili polisin ifadesine başvurduğu öğrenildi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...