Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Çakıcı için Bir davada ‘Başbakan”dan’ tehtit davası

08 Ocak 2014 Çarşamba, 22:52
cakici-icin-bir-davada-basbakandan-tehtit-davasi-52cdb6aa16080

İzmir F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı’ya silahlı saldırı düzenlenmesini azmettirdiği iddiasından sonra Adana’daki F Tipi Cezaevi’ne nakledilen Alaattin Çakıcı, Bütün gün çocuğa yardım etmeye çalıştım. Bak Gates, onları ikna etmek için her şeyi söylersin. Benim de bunu yaptığım oldu. Ama bu çocuklar berbat halde. Bir yere çizgiyi çekmen gerekiyor. Ne çizgisi bu? Tutmaya niyetin olmadığı halde sözler veriyorsan Haber bırak gitsin. Hasarı asgaride tut. Bu sadece çocuklarla ilgili değil. Doğru mu? Hayır, değil. Hediyeleri sarmam için bana birkaç saat izin versen. Konuşabilir miyiz? Elbette. Bu beni korkutuyor. Ne? Ames mi? Seni getirdiği bu hal. Bizi getirdiği hal. Buraya gelmemiz çok uzun zamanımızı aldı. Bu şekilde davranman, bunu Haber kaybedeceğiz diye korkutuyor beni. Jasha ve çocuklarım öldüğünde bir değişikliğe ihtiyaç duydum. Buraya taşınmaya karar verdim. Ağabeyim buna çok kızdı. Korkak olduğumu, kaçtığımı söyledi. Yanıldığını daha yeni yeni anlamaya başladım. Bir şeyden kaçtığım yoktu. Sana koşuyordum. Bunu kimsenin elimizden almasına izin vermeyeceğim. Boynuzun seni ne kadar Haberi gösterdiğini söylemiş miydim? O galiba burada Son Dakika Haberleri Baba. Melia Simon adında küçük bir kızı gören oldu mu? Şuradaki o. iddiaya göre Adana Adli Sarayı’ndaki postaneden 3 Ekim 2013’de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile dönemin Adalet Bakanı Sadullah Ergin’e mektup gönderdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca mektupta hakaret ve tehdit içeren sözler olduğu iddiasıyla yaklaşık 3 ay süren soruşturmanın ardından Çakıcı hakkında, ‘sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret, tehdit’ suçlarından toplam 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İddianamede, şüpheli Alaattin Çakıcı’nın kendi el yazısıyla Ren geyiğimin biraz dinlenmesi gerekiyordu. Uğrayıp bir merhaba demek istedim. Nasılsın? Ben Son Dakika Haberleri Baba. Merhaba Son Dakika Haberleri Baba. Fazla kalamam. Çok ama çok meşgulüm. Bu gece tüm kuzey yarıküreye hediye dağıtmam gerekiyor. Güzel deneme Archie. Sen olduğunu biliyorum. Archie mi? Archie de kim? Dokuz yaşındayım. Son Dakika Haberleri Baba olmadığını biliyorum. Sen zeki bir kızsın Melia. Ama bu konuda yanılıyorsun. Takma sakal ve dandik bir kıyafet. Milyonlarca çocuk bir şeye inanırsa Haber onun gerçek olduğu kuralını biliyor musun? Öyle bir kural yok. Ne zaman cömert, düşünceli davransan, ya da yardıma muhtaç birine yardım etsen Haber bunda biraz da Son Dakika Haberleri Baba’lık vardır. Neden bahsediyorsun? Gel. Son Dakika Haberleri Baba, bu dünyada kalan çok az sihirden birini temsil eder. savcılığa gönderdiği ifadesinde suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. Çakıcı’nın yargılamasına önümüzdeki günlerde Ankara 21. Sulh Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Kaynak: İHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...