Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Alanya’da feci kaza: 8 ölü

28 Aralık 2013 Cumartesi, 14:06
alanyada-feci-kaza-8-olu-52bebd174cc32

ALANYA’DA Feci KAZA: 8 ÖLÜ!

Antalya’nın Alanya şehrinde, Alanya-Sarıveliler otoyolunda baraj inşaatında çalışan işçileri nakleden minibüsün dereye devrilmesi neticesinde ilk belirlemelere göre 8 kişi vefat etti, 5 kişi yaralandı. Ben Doktor Son Dakika Haberleri. County General’den arıyorum. Ona test sonuçlarını aldığımı söyler misiniz? Hakkında konuşmamız için gelmesi gerekiyor. Teşekkürler. Ne zamandır acil servise gelen hastaları evden arıyorsun? Onun için endişelendim. Muayene olduğundan emin olmak istiyorum. Bu daha çok kendi doktorunun işi değil mi? Doktoru yok. Eğer ev ziyaretine gidersen kendi doktoru olsun diye uğraşmaz. Muayeneye gelmesi için otelini aradım. Otelini mi? Evet. Şehir dışından. Kim bu adam? Alanya’da feci kaza: 8 ölü Onunla tanıştın. Ne? Bir şey yok. Neden garip davranıyorsun? Sadece barda tanıştığın bir adama bu kadar özel ilgi gösteriyor Haber olmanı garip buluyorum. Onunla konuşmadın, değil mi? Onu görmedim. Dün gece onunla konuşacağını zannediyordum. Evet, ama eve geç geldim. Tarih dersindeki sunuşunun iyi geçmiş olması nedeniyle heyecanlıydı. Haberler Haber Konuşacağım. Bir haftadır böyle söylüyorsun. Bunu senden duyması lazım. Senin fikrin olduğunu bilmeli, yoksa beni asla affetmeyecek. Tamam. Ona söyleyeceğim. Bu gece.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, kazada 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 işçinin de yaralandığını açıkladı. Alanya- Sıraselviler arasındaki Karapınar Köyü yakınlarında, Kolin İnşaat firmasına ait olan ve işçileri taşıyan servis aracı, bu sabah saat 07.15 sıralarında kaza yaptı. Servis aracının girdiği inşaat sahasında, buzlanma nedeniyle araç uçuruma yuvarlandı. Aşağıda, inşaat alanındaki geçici oluşan gölete yuvarlanan araçta bulunan toplam 13 işçiden 8’i boğularak hayatını kaybetti. Olay yerinde ilk Söz veriyorum. Şu tahtaya bakar mısın? Öksürük, öksürük, kusan biri, Haber ayakları kaşınan biri, ishal, ishal. Son üç nöbetimde doğru dürüst bir travma vakası gelmedi. Şu günlerde insanlar çok dikkatli. Helikopter kar arabasıyla kaza yapmış biri getiriliyor. Benim! Kar arabasıyla kaza yapan mı? Evet. Biri. Clarke Sutton. yaşında. Kontrolü kaybetmiş ve çite çarpmış. Kazaydı. Dönmeye çalışıyordum. Dennis nerede? McKay büyük kardeşi indiriyor. tedavileri yapılan 5 yaralıdan biri Konya’nın Karaman İlçesi’ne bağlı Sarıveliler’de, diğer 4 kişi de Alanya’daki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı.

8 kişinin isimleri belirlendi

Antalya’nın Alanya ilçesi Çayırarıs Göletler mevkiinde, işçileri taşıyan servis minibüsünün yoldan çıkarak 10 metre derinliğindeki geçici gölete uçması sonucu hayatını kaybeden 8 işçinin isimleri belli oldu.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 07.30 sıralarında Alanya-Sarıveliler karayolu Çayırarası Göletler mevkiinde baraj inşaatında çalışan 13 işçiyi taşıyan Bayram Özkan yönetimindeki 07 UP 587 servis minibüsü, buzlanma nedeniyle gölete yuvarlandı. 10 metre derinliğindeki geçici gölete yuvarlanan araçta bulunan toplam 13 işçiden 8’i boğularak hayatını kaybetti.

Kazada Mehmet Metin, Ömer Dinç, Faruk Orcan, Aykut Aydın, Şevket Şimşek, Binyamün Erdoğan, Osman Dut, Furkan Bakır boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine ulaşan ekipler, ağır yaralı sürücü Bayram Özkan’ı ambulans helikopterle Antalya’ya, işçiler Vedat Baykara, Binyamün Şahin, Ama kötü durumda olan bu. Ağabeyi Haber yardım bulmak için onu bir buçuk kilometre taşımış. Dennis’le aynı odada kalabilir miyiz? Nefes alırken acı çekiyorum. Peki. Konuşmamaya çalış. Çatıya çıkıp diğer hastayla ilgilensene Son Dakika Haberleri. Buna ben bakarım. Bu benim. Benim. Bu çocuğun ona nasıl tedavi edeceğini bilen Haber birine ihtiyacı var. O biri de benim. İhtiyaç duyarsam seni ararım. Peki çocuklar. Kesin. Bu hasta kimin? Benim. Bebek gibi davranacaksanız, ben de size öyle davranırım. Satürasyonu düşüyor Luka. Yaşar Çoku ve Halil İbrahim Mutlu’yu da ambulanslarla Alanya ve Konya’nın Karaman ilçesindeki hastanelere kaldırdı.

Cenazelere ulaşılmasını kolaylaştırmak için geçici göletteki su seviyesi 1,5 metreye kadar düşürülürken, olay yerindeki çalışmalara Sarıviler Belediye Başkanı Hayri Samur da destek verdi.

BİR FACİA HABERİ DE MUŞ’TAN! 4 ÖLÜ 15 YARALI

Muş’un Bulanık ilçesinde üç otobüsün karıştığı trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 15 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Muştan Malazgirt’e gitmekte olan özel bir firmaya ait 34 ZZ 65 plakalı yolcu otobüsü, yoğun sis nedeniyle karşı istikametten gelen özel bir firmaya ait 34 BBR 47 plakalı yolcu otobüsüyle Bulanık-Malazgirt karayolunun 12’inci kilometresinde kafa kafaya çarpıştı. Oksijen verin. Tüp yuttur Son Dakika Haberleri. Aferin. Senin hatandı. Tabii ya! Evet. Haklı olan benim. Aptallık etme. Beyinsiz. Haber sorunlarından konuşmayı hiç sevmezdi. Hatta tek konuştuğu konu futboldu. Futbol demişken, pazar günü Haber Haber sıkıntılı görünüyordu, ona Haber “Senin için yapabileceğim bir şey var mı?” diye sordum. “Hayır papaz. Benim derdime çare olamazsın” dedi. “Belki olamam ama olabilecek birini tanıyorum” dedim. “Tanrı her zaman dinler.” Âmin. Doktor Haberler. Güzel bir törendi papaz. Teşekkürler. Çok iyiydi. Bayan Dixon, bir kez daha taziyelerimi sunmak istiyorum. Eğer yapabileceğim herhangi bir şey varsa Haber lütfen çekinmeden hastaneyi arayın. Teşekkürler Doktor Haberler. Sağ olun. Greg! Beni tıp kurulundan aradılar. Eminim aramışlardır. Muş istikametinden Malazgirt istikametine gitmekte olan 06 AT 1502 plakalı bir başka yolcu otobüsünün sürücüsü de kaza yapan diğer otobüslere çarpmamak için manevra yaparak aracı şarampole devirdi. Meydana gelen kazada 3 otobüste bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 15 kişi yaralandı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Olay yerine sevk edilen sağlık ve kurtarma ekipleri, otobüslerin içerisine sıkışan yaralıları kurtarmak için adeta zamanla yarıştı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Bulanık ve Malazgirt Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Olay yerine gelen Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, kazayla ilgili bilgi aldıktan sonra gazetecilere açıklama yaptı. Kazanın üzüntü verici olduğunu ifade eden Abdullah Atakan Atasoy, “Bu tür kazaların bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Şu anda 15 yaralımız var. Maalesef 4 vatandaşımız da kazada hayatını kaybetti” dedi.

Kazadan dolayı yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan Bulanık-Malazgirt karayolu tekrar ulaşım açılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...