Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Zonguldak’ta birçok köyün yolu ulaşıma kapandı

09 Aralık 2013 Pazartesi, 15:00
zonguldakta-bircok-koyun-yolu-ulasima-kapandi-52a5bd3106403

Kentte iki gündür süren kar yağışı sebebiyle merkezde 15, Ereğli’de 40, Çaycuma’da 3, Devrek’te 60 ve Gökçebey’de 4 olmak üzere toplam 122 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor.

İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü
tıp öncesi olabilirsin Haber Son Dakika Haberleri Hayır, tıptayım. Son Dakika Haberleri Stajyer. Ve şimdi bana bir kafa doktoru olma hakkındaki düşüncelerini anlattı. Son Dakika Haberleri Son Dakika Haber Son Dakika Haberleri Ne? Ruh doktoru, akıl hastalıkları uzmanı, ruh çözümcü fazla ödeme gerektiren desteğe bu günlerde ne diyorsanız. Aslında, bu konuyu düşünüyordum Haber ama bundan böyle yaparmıyım bilmiyorum. Son Dakika Haberleri Biliyorum zaten. Son Dakika Haberleri Baba, yeter Haber Adam odasının temiz olmadığını söyledi bana yirmi dolar verdi Haber Haber ama temiz görünüyor. Son Dakika Haberleri Wooly, yalnız mıyız? Son Dakika Haberleri Evet, yalnızız, neredesin? Wooly. Son Dakika Haberleri Ne yapıyorsun orada? Son Dakika Haberleri Wooly. Allah’a şükürler olsun, yaşıyorsun. Yaşıyor muyum? Elbette yaşıyorum. nerede? Onunla mı? Aman Allah’ım. O manyakla olmamalı. Sakin ol neden bahsediyorsun, anlat. Neden mi bahsediyorum? Kızımız bir seri katille çıkıyor. ekipleri, iş makineleriyle yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri,
Aldığım hediyeyi çantasına koymak için odasına girmiştim. Çantasında insan parçaları vardı. Bayan Bennett, kusura bakmayın sizi korkuttum. Olukları tamir ediyordum. Siyaset delirmedim. Ne gördüğümü biliyorum. Son Dakika Haberleri Sana inanıyorum. Son Dakika Haberleri Hayır, bana inanmıyorsun. Evet, sana inanıyorum, ama doktorun içmen hakkında ne söylediğini hatırlamalısın. Son Dakika Haberleri Halüsinasyon görmedim. Son Dakika Haberleri Son Dakika Haber. Onları gördükten sonra içtim. Lütfen, Wooly Son Dakika Haber, haplara ne demeli? Seni onları alırken gördüm, sen kendin aldığını söylüyorsun woosy Doğru, ama çanta ne oldu? Tamam Haber Çanta nerede? Bilmiyorum, ama odasındayken boşaltıyordu. Tam önümde çantasını boşaltıyordu. Manyak biri böyle yapar mı? Oh, olamaz. Oh, olamaz. Hayır. Benim odam değil. Benim odam. Tamam. Son Dakika Haberleri Bayım? Son Dakika Haberleri Ne? Son Dakika Haberleri Odayı temizledik. Son Dakika Haberleri Ne? Son Dakika Haberleri Oda temiz. kent merkezinde kar kalınlığının 4, yüksek kesimlerde 40 ila 60 santimetreye ulaştığını, kar yağışının yarın etkisini artıracağını belirterek, vatandaşları buzlanmanın yanı sıra don riskine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Son Dakika Haberleri Oh olamaz. Merhaba. Son Dakika Haberleri Oh. Ben Haber Son Dakika Haberleri Gündem? Hayır Haber Ben Haber kör Haber körüm yani, yani, körsün Haber Misafirim ve birşey unuttum. Güle güle Son Dakika Haberleri Bu toplu mezarın üzerine çizgi çekeceğim. Son Dakika Haberleri Toplu mezar mı? Bilirsin, belki onların yedisine ayrı ayrı gömmeliyiz, değil mi? Bu çocukluğumu hatırlattı. yaşındaydım. Ben ve arkadaşlarım oyuncak bebeklerin kafalarını koparırdık Haber sonrada arka bahçeye, çamurun içine gömerdik. Son Dakika Haberleri Siz kopartıp Haber Son Dakika Haberleri Selam, beyler. Gömülü hazine mi buldunuz? Bu çölde kurallarımız var. Çevreyi korumak gerek, bilirsiniz. Son Dakika Haberleri Aslında, hayır, bilmiyorduk. Son Dakika Haberleri Evet. Yılanları koruyoruz, kertenkeleri Haber Karakurbağalarını Haber Bir Boynuzlu Kurbağası ile samimi oldunuz muhiç, küçük kız? Son Dakika Haberleri Ah, olamaz. Son Dakika Haberleri Ah, olur.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...