Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Antalya’da bile don uyarısı!

09 Aralık 2013 Pazartesi, 15:48
antalyada-bile-don-uyarisi-52a5c6687e1c7

Soğuk habalara dikkat. Antalya’da bile don uyarısı yapıldı… Geçtiğimiz günden bu yana Doğu ve Karadeniz’de etkili olmaya başlayan kar yağışı salı gününden itibaren Trakya, Marmara ve Ege’de kar yağışına neden olacak. Önemli olduğunu söyledi. Anlaşamadığımız zamanlar oldu Pratt. Yaptıklarını ve yöntemlerini her zaman beğenmedim. Ama nedenlerine hep saygı duydum. Teşekkürler. Senin şefin olmak sorunda kaldım. İkimiz için de kolay olmadı. Ama sonunda aynı zamanda arkadaş olduğumuz Haber bir yere ulaştık. Evet. Ben de aynı şeyleri hissediyorum. Yanımda durur musun? Ne? Yani Son Dakika Haberleri Sağdıcım ol. Her zaman, her yerde olurum. Onu kaybetme. Kaybetmem. Zaman geldi kardeşim. Hazır mısın? Haydi yapalım şunu. Kravatın yamuk duruyor. Düzeltelim. İyiyim Morris. Tamamdır. Morris, beni rahat bırak. Tamam. Affedersin. O şeyi bana doğrultup durma. Duygusal olduğumdan. Her şey yolunda. Her şey kontrol altında. Küçük bir değişiklik oldu sadece. Sulh hakimi gelemedi. Yerine birini yollamış. Töreni başkası mı yapacak? Çok tecrübeli. Güzel olacak. Haydi, haydi, haydi. Haydi. Peki. Hazır mısın? Hayır. Bir şey olmayacak. Şunu al. Onu istemiyorum. Haber tekrar ağlatmak mı istiyorsun Haberler Haber üzgünüm ama henüz hazır değilim. Neden sızlanıp duruyorsun? Sen neden sulu gözlüsün? Tamam canım.

ANTALYA’YA DA DON UYARISI

Hava sıcaklıklarının 5 ila 7 derece düşeceği, hafta ortasında tüm yurtta kar yağışı görülürken, yurdun en sıcak bölgesi olan Antalya civarında bile don uyarısı yapılıyor.

Doğu Anadolu Bölgesi’nde, kuvvetli kar yağışı hayatı felç etti. Kar yağışıyla Ağrı’da 520, Erzurum’da 300, Iğdır’da 54, Ardahan’da 26, Muş’ta 20, Bitlis’te 20 köy yolu ulaşıma kapandı. Gel hayatım. Hoş geldiniz. Notlarımdan anladığım kadarıyla Haber Luka ve Abigail’in Son Dakika Haberleri Adım Haberler. Son Dakika Haberleri normal töreni bekleyecek sabrı olmadığını görüyorum. Bunu biraz çılgınca buluyorum. Ama böyle olmasını istiyorsanız yapalım. “Bugün erkek oluyorsun.” Özür dilerim. Bu sabah Bar Mitzvah vardı. Çocuk tam bir ahmaktı. Buldum. “Evlilik önemli bir adımdır. Büyük bir sorumluluktur.” “Ruhların bir araya gelmesidir.” Vesaire, vesaire Son Dakika Haberleri Konuşma hazırladınız mı? Hayır. Konuşmanız yok mu? Yapmayın. Konuşmalar güzel bir hava katar. Benim var? Senin mi? Evet. Pencaplıların geleneğidir. Güzelmiş. Ne söyledin? Sevgi, sadakat ve bağlılıkla ilgili. Bir tür hayır duası. Pekâlâ. Sıradaki. İçinizde bu ikisinin evlenmesine Haber karşı çıkacak terk edilmiş eski sevgililer var mı? Devam edelim. Peki. Evlilik yeminleri. Yeminimiz yok. “Sizi karı koca ilan ediyorum” kısmına geçelim. Evlilik yemini yok mu? Senin var mı? Eşim ol. Tüm kusurlarım ve güçlerimle kendimi sana sunuyorum. Karın kalınlığı Palandöken’da 30 santimi geçti. Kar kalınlıkları şehir merkezlerinde Ağrı’da 20, Erzurum’da 17 ve Muş’ta 10 santime ulaştı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...