Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

İstanbul’un karın tadını çıkaranlarda vardı kayak keyfi

11 Aralık 2013 Çarşamba, 18:44
istanbulun-karin-tadini-cikaranlarda-vardi-kayak-keyfi-52a894e4f168f

Kar Bir geldi Pir geldi. Maçları bile erteleten karın keyfini sürenlerde oldu. İstanbul’un göbeğinde Gümüşsuyu’ndan aşağı doğru kayan Recep Demir, “Uludağ’ın keyfini Taksim Gümüşsuyu Parkı’nda çıkarıyorum” dedi. Doktor tavsiyesine uymadığına dair form imzalatıp yolla. Ama seni tanıyor. Onunla konuşabilirsen Son Dakika Haberleri Hayır. Burada olmayı istemiyorlarsa insanları kalmaya ikna etmeyi sürdüremeyiz. Hastalarımıza bile bakamıyoruz zaten. Dinleyin. Acil servis kapalıyken herkes başka bölümlerde çalışacak. Buna bize nasıl bugün duyurabilirler? Bunu önleyebileceğimi düşünmüştüm. Ama Anspaugh fikrini değiştirmiyor. Ne kadar kapalı kalacağız? Emin değilim. Harika. Geriatride lavman yapacağıma eminim. Hayır. Yoğun bakıma gideceksin. Malik, geriatriye. Pratt, aile doktorluğuna, Haberler yenidoğan yoğun bakımına. Yenidoğan yoğun bakımına gitmem. Tamam. Bunu değiştireceğim. Gates anesteziye. Ya ben? Sen kafeteryaya gidiyorsun. Nereye? Neden bana jokey kıyafeti verip bahçede oturtmuyorlar. Nöbetlerimiz aynı mı olacak? Programı kendimiz seçebilecek miyiz? Nöbet programı konusunda şeflerinizle konuşmamız gerekecek. Bize karşı dürüst ol. Uzmanlık eğitimini kapatacaklar mı? Acil servis yeniden açılana kadar değişimli rotasyon yapılacak.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı, kayak tutkunlarını sevindirdi. Recep Demir isimli kayaksever, kayak takımlarıyla Taksim Gümüşsuyu Parkı’na geldi. Parkta defalarca kayarak karın keyfini çıkaran Demir, “Recep Demir, “Uludağ’ın keyfini Taksim Gümüşsuyu Parkı’nda çıkarıyorum. Artık bu bana çok büyük bir eğlence oldu. Tam İnönü Stadı’nın karşısı, görenler şaşırıyor ama çok zevkli. Tek sorun kaydıktan sonra yukarıya çıkmak zor oluyor. Los Angeles’ta MLK’deki stajyer doktorlara da böyle söylemişler. Şimdi başka programlara girmeye çalışıyorlar. Hayır. Stajyer doktorlar için eğitici programlarımız sürecek. Şef doktorları da eksiklikleri düzeltmek için bazı idari Haber görevler bekliyor. Acil ayakta tedavi merkezinde de nöbet tutacağız. Tamam mı? Harika. İlaç yazacak, idrar yolları enfeksiyonları ve sırt ağrılarını tedavi edeceğiz. Evet. Bir daha açılmayacağına eminim. Sana katılıyorum. Kötü kokular geliyor. Dördüncü odada ishali olan hastadan değil. Johnson’ın doktoru kim? Benim. Zatürree değil. Kaburga kırıklarını fark ettin mi? Evet. Çocuk ragbi oynuyor. Kimin aile doktorluğu Haber departmanında çalışacağını tahmin et. Bilmiyorum. Kim? Bendeniz. Geceleri, hafta sonları çalışmak yok. Akşam yemeğine gelebilirsin. Bir şampanya açarız. Bilirsin. Evet. Olabilir. Merhaba Bettina. Nörolojik görüntüleme ve otizm hakkındaki makaleni gördüm. Çok etkileyici. Makalem, gelecek ay Neuroscience dergisinde yayımlanacak. Vay canına! Çok etkileyici. Teleferik yapılsa güzel olacak” dedi.

Vatandaşların meraklı bakışları arasında önce kaldırımda ardından da Gümüşsuyu Parkı’nda kayan Demir, Uludağ benzeri görüntüler oluşturdu. Recep Demir’i gören bazı vatandaşlar da poşetlerle kayarak eşlik etti.

BUNALIMA VE DENİZE GİRDİ

Öte yandan, kara aldırış etmeyen bir kişi de Silivri’de denize girdi. Bunalımda olduğu öğrenilen şahıs, polisin uzun uğraşları sonucu sudan çıkarıldı.

Kaynak: İHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...