Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

Akdeniz ve Ege’de fırtına uyarısı yapıldı

26 Aralık 2013 Perşembe, 11:02
akdeniz-ve-egede-firtina-uyarisi-yapildi-52bbef850cca8

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden ulaştırılan açıklama neticesinde, Antalya, Isparta, Burdur’da hava parçalı az bulutlu, Muğla’da ise parçalı bulutlu olacağı duyuruldu. Beklenen hava sıcaklıkları Antalya’da 17, Ne oldu Alex? Bay Brewer sizi monitöre bağlayalım. Tamam. Ona gerek yok. Yok mu? Hayır. Tempora lob epilepsisi. Hiçbir zaman kalp ya da solunum semptomuna rastlanmadı. Peki. Tedbir olsun diye sizi bağlayalım. Fark etmediyseniz söyleyeyim. Geçirdiğim nöbetler sıra dışı. Önsezilerim güçlü. Altıncı hissim var. Öyle bir şey. Kalp monitöründe hiçbir zaman bir şey çıkmaz. Anlıyorum. İşte bir tane daha. Pastırma ve yumurta. İşte gördünüz! Bana Ativan verebilirseniz, size dert olmam. Üzgünüm ama bence böyle bir tahminde herkes bulunabilir Bay Brewer. İlaç alabilmek için Son Dakika Haberleri bunları uyduruyormuşum gibi göründüğünü biliyorum. Ama olan bu değil. Nöroloğumu arayabilir misiniz? Beni destekleyecektir. İstediğine kavuştun mu Alex? Birkaç çeyreklik için. Şu anda hapiste olabilirdin. Söyledikleri gibi değil. Memur Greenberg seni eve götürecek. Her yarım saatte bir arayacağım. Telefonu açmazsan sorun var demektir. Benim hatam değil anne. Elbette değil. Hiçbir zaman değil. Anne lütfen beni dinle. İşe dönmem gerekiyor. Muğla’da 16, Isparta’da 11, Burdur’da 12 derece olacak.

Rüzgar kuzey, öğle saatlerinde güney yönlerden orta kuvvette esecek. Bodrum ile Kumluca ve Kumluca ile Anamur açıklarında doğu ve güneydoğudan fırtına bekleniyor.

Denizlerde ise rüzgar Antalya Körfezi’nde kuzey, Seninle bu gece konuşacağım. Çok teşekkürler Jeff. Sorun değil. Alex’in nesi var? Okulun yakınındaki bir çamaşırhanede hırsızlık yapmış. Evde daha çabuk iyileşirim. Gerçekten. Hastasın anne. Gitmiyoruz. Hastanelerden nefret eder. Eve ama burası County. Güzeldir. Organik yiyecekler, odalarda masaj. Buzdan heykellerimiz var. Burayı çok seveceksiniz. Tamam. Koagülana ihtiyacı var. İğne kenarında kanama var. Nabız ‘e çıktı. Sen dört yaşındayken komşumuz Son Dakika Haberleri o merdivenden düşmüştü. Onu buraya getirdiler. Bay Madsen mi? Çok dırdırcıydı. Sürekli sana ve ağabeyine, oynarken çok gürültü yapıyorsunuz diye bağırırdı. Ama hasta olduğunu öğrenince onu ziyaret etmek istediniz. Sistolik kan basıncı . Damar yolu açılmadı Gates. Deniyorum Sam. Kan akışı zayıf. Son kez deneyeceğim. Olmazsa ana damar açacağım. Sandalyenin üstünde dikildin ve en sevdiğin oyuncağını, kaplumbağanı Son Dakika Haberleri yatağına koydun. “Hastaların oyuncak kaplumbağaya ihtiyacı vardır” dedin. Uyduruyor. Hayır. Bir çok hata yaptım evlat. öğle saatlerinde güneyden 2 ile 4, Bodrum-Kaş’ta güneydoğudan 6 ile 7,Kaş-Anamur arası açıklarda doğu ve güneydoğudan 6 ile 8 kuvvetinde esecek.

Dalga yüksekliği Antalya Körfezi’nde 0,5 ile 1,5, diğer yerlerde 2 ile 3,5 metre civarında olacak.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...