Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

Ligde 16. ve 17. Hafta Fikstürü

11 Aralık 2013 Çarşamba, 14:46
ligde-16-ve-17-hafta-fiksturu-52a8592d4f816

Ligin 16. haftası Galatasaray-Trabzonspor maçı ile 22 Aralık Pazar günü Türk Telekom Arena Standında saat 20.00’de başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig’de 20, 21, 22 ve 23 Aralık’ta oynanacak 16. hafta ile 27, 28 ve 29 Aralık’ta oynanacak

17. hafta maçlarının Wayne Newton’dan. Haberler Biraz daha mektup. Haberler Biraz daha! Bu o kadar heyecan verici ki. İnanamıyorum Haber Barry Manilow. Anne, dinle, sanırım yakında evde olurum. Evet, bana ödeme yapıyorlar. Evet, Ödeme Haber Kimsiniz? Ben Mike Ransome. Hükümetin orta doğu masası şefiyim. Basın toplantısında yardımcı olmak için geldim. Anne, tekrar ararım. Babama sevgilerimi ilet. Olur, güle güle. Onlara benzemiyorsun. Haberler Kime? Haberler Orta çağ masası görevlisine. Hayır, hayır, Orta Doğu Masası Şefi. Haberler Biraz daha mektup. Haberler Biraz daha mektup! Haberler Sanırım bir sürü insandan işitiyorsundur? Haberler Liza Minnelli! Bu isimlik bir liste. Hepsi evlilik teklifi. Şey, onların bir kısmını eleyebilirim. Evli misiniz, bay Ransome? Hey, Donna, hadi. Adama bir rahat ver, tamam mı? programı şöyle:

16. Hafta 20 Aralık Cuma: Saat 19.00 Çaykur Rizespor-Kasımpaşa (Yeni Rize Şehir)

21 Aralık Cumartesi: Saat 16.00 Eskişehirspor-Gaziantepspor(Eskişehir Atatürk)

Saat 19.00 Beşiktaş-Elazığspor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)

22 Aralık Pazar:13.30 Kayserispor-Torku Konyaspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

Saat 16.00 Medical Park Antalyaspor-Gençlerbirliği (Akdeniz Üniversitesi)

Saat 16.00 Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)

Saat 20.00 Galatasaray-Trabzonspor (Türk Telekom Arena)

23 Aralık Pazartesi: Saat 20.00 Yani, gerçekten. Haberler Evli misiniz, bay Ransome? Haberler Birdaha asla. Haberler Tebrikler, bende. Haberler Billiyorum. Oh, öyle mi? Başka ne biliyorsunuz? Çok zamanımız olmadığını biliyorum. Bana izin verirseniz bu belgeleri doldurayım Haber Bu harita basına verdiğimiz arka bölümün bir parçası. Burası Emir’in ülkesi. Haberler Sarı olan mı? Haberler Evet. Şirin. Şirin küçük bir ülke. Elbette, yardım edemezsin ama körfeze yakınlığından Haber Haber dolayı batı açısından önemini kavrayabilirsin.. bu iki rakip ulus arasında coğrafi Haber Haber olarak bir tampon değeri var. Vay. Dr. Pearlman, George Washington Üniversitesi Hastnesinde ameliyat sorumlusu. Bayan Davis’in durumu hakkında açıklamasını şu an bitirdi. Genç bayan, kendisini tüm ilginin merkezinde Haber bay Hilley’in bürosu. Biraz bekleyebilir misiniz, senatör? Senatör Miller ile konuşabilir misiniz? Basın toplantısı bittiğinde onu tekrar arayacağımı söyleyin. İzlemek istiyorum. Bursaspor-Kayseri Erciyesspor (Bursa Atatürk)

Saat 20.00 Akhisar Belediyespor-Sivasspor (Manisa 19 Mayıs)

17. Hafta 27 Aralık Cuma: Saat 20.00 Kasımpaşa-Akhisar Belediyespor (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)

Saat 20.00 Gençlerbirliği-Beşiktaş (Ankara 19 Mayıs)

28 Aralık Cumartesi:Saat 13.30 Elazığspor-Çaykur Rizespor (Elazığ Atatürk)

Saat 16.00 Gaziantepspor-Bursaspor (Kamil Ocak)

Saat 19.00 Kayseri Erciyesspor-Galatasaray (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

Saat 29 Aralık Pazar: Saat 13.30 Sivasspor-Kardemir Karabükspor (Sivas 4 Eylül)

Saat 13.30 Torku Konyaspor-Eskişehirspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk)

Saat 16.00 Trabzonspor-Medical Özür dilerim, senatör. Bay Hilley basın toplantısı biter bitmez sizi arayacak? Bir dakika sürmez. Kokteyl Garsonu yaralandı Ulusal Kahraman oldu Muhteşem. Teşekkürler. Güle güle. Kameralarımızı mikrofona getirilen Davis’e çevirelim. Haberler Sorulara geçmeden önce birşeyler söylemek ister misin? Haberler Hayır, pek değil. Şey, evet. Şey, bana gösterdikleri ilgiden dolayı Haber Haber hastanedeki herkese Haber Haber şükranlarımı bildirmek isterim.. Ve Amerikadaki herkesede eğer kıçınızdan vurulursanız Haber Haber geleceğiniz en iyi yerin burası olduğunu söylemek isterim Haberler Şef bunu seyrediyor mudur? Haberler Bilmem. Haberler Konuştuğunda ne demişti? Haberler Şekerleme yapıyordu. Gelecekte ne yapacağını bize söyleyebilir misin? Şey, Oregon’a evime dönüp, milleti ziyaret edeceğim. Dinleneceğim ve babamın atölyesinde ki icatlarına bakacağım. Köpeğimle ilgileneceğim ve annemin yabanmersinli pastasından yiyeceğim Haber Haber dünyanın en iyisidir. Park Antalyaspor (Hüseyin Avni Aker)

Saat 19.00 Fenerbahçe-Kayserispor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...