Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

Fenerbahçe, Roma Maçı Canlı Anlatım

19 Ağustos 2014 Salı, 23:45
roma fenarbahçe macı canlı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Ben de lise sondan beri kimseyle çıkmadım. Lisede mi evlendin? Evet. Ben de. Gerçekten mi? Evet. Şu anda bu dünyadaki en tuhaf his değil, değil mi? Tuhaf Bilim’deki Al’ın bakması kadar tuhaf bir durum. Evet. Hoşuma gitti bu. Şimdi mi aklına geldi? Evet. Çok güzel. Bu karideslerden bir tane yemeyi düşünüyorum. Hem de sosa batırarak yiyeceğim. Harika. Aman tanrım! Aman tanrım! Çok acıdır. Aman tanrım! Bu sosu kim bu kadar acı yapmış? Bir parça almı Biramı mı içtin? Hayır, hayır. Bence sen içtin. İkizler! Buddy! Britney! Bana biraz su getirebilir misiniz? Al, biraz Fransız soğan çorbası iç. Merak ettim de. Milyonlarca sebep arasından, hangisi yüzünden karın seni terk etti? Kanser. Özür dilerim. Doğal bir şekilde boşandığını sanmıştım. Sorun değil. Ben de doğal bir şekilde kocanın kendisini öldürdüğünü sanmıştım. Eşitiz yani. Bunu açmam gerekiyor. Alo? Sakin ol! Ne, çığ mı düştü? Arka bahçemize mi? Hemen eve geliyorum. Acil bir durum söz konusu. Kusura bakma. $ benim hakkımı karşılar. Roma ile İtalya’da özel maçta karşı karşıya geliyor. Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanan müsabaka TSİ 21.45’te başladı.

CANLI ANLATIM: Acil durum bahanesini sana karşı mı kullandı? Sanki kaçması gereken oymuş gibi. Sanki berbat olan ben mişim gibi. Herkesin başından geçen kötü bir randevusu olur. Bu da seninkiymiş demek. Sana bunu kim ayarladı? Tyler’ın arkadaşlarından birisinin annesi. Ne zaman onu görsem, bana arkadaşı Jim’den bahsediyor. Ben de birden Jim ile tanışayım. tribine girdim. O kadın yalancı ve aptalın tekiymiş. Saçını başını yolup kafasını üçe versen yeridir. Dick? Merhaba. Hayır, konuşabilirim. Şu anda işteyim. Harika. Tecrübem sağlamdır, biliyorum. Ben de SS. Tamam, sonra görüşürüz. Hoşça kal. Az önce Dick’e SS mi dedin? Dün gece söylemeye başladık. Jen! Bu harika bir şey! Neden bana söylemedin? Dün gece ilk defa bir randevuya gitmiştin ve çok berbat geçmiş. Şu anda hissettiğinden ROMA 3-3 FENERBAHÇE

87′ GOL! Detsro’nun golüyle daha fazla yalnız hissetmeni istememiştim. Bir şeyim yok açıkçası. Yalnız değilim hem. Hayatımda Brendan ve Tyler gibi iki harika erkek var. Brendan’a bir kız arkadaş ve Tyler’a da ilaç lazım. Çocuklarımın davranışlarını düzeltmesi maç beraberliğe geldi.

82′ GOL! Roma, Destro’için ve uyuşturucu mu teklif ediyorsun? Aman tanrım. Bu hep istediğim elbise. Ne! Yok artık! Kimin bu kadar parası vardır ki? Dick’in. Denese bi’. Tam bir ev kadını elbisesi. Müşterilerimizin elbiselerini denemeyiz biz. Müşteri çeken özelliklerimizden birisi de budur: Dolabınızı düzenlerken sizlerin iç çamaşırlarını giymeyeceğiz. Benden söylemesi. İşimize dönelim. Bence bu rafın hemen altına biraz daha ayakkabı sığdırabiliriz. Jen! Kanye, gel de bebeğin altına değiştir. North altına yapmış. Yine onu kameraların önünde düşürmek istemiyorum. nun golüyle durumu 3-2’ye getirdi.

58′ GOL! Fenerbahçe atağında Emenike, sağ çaprazdan vuruşunu yaptı, kaleciden sekenTamam, çıkar artık. Hayır. Bak, bu askıdakilerin üzerinde hâlâ etiketleri duruyor. Teknik olarak hâlâ sahibi sayılmazlar. Ayrıca o şu anda, tenis kulübünde. Sen de şimdi bunu dene. Bu elbise bir erkek tarafından yine bir erkek uğruna aldatılan kadını değiştirebilir. Ben işemeye gidiyorum. Pahalı, pahalı Bu daha pahalıymış. İçinde bu kadar güzel görüneceğini bilmiyordum. Tatlım, ne oldu? Daha çok çabalamalıydım. Daha i giyinmeliydim. Sen yanlış hiçbir şey yapmadın. Mark, domuzun tekiymiş sadece. Çocuklar bunu bilmiyor ama. Tekrar birleşmemizi istiyorlar. Onlara bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Babaların büyük bir puşt olduğunu öğrenmelerinin zamanı gelmiş demek ki. topu Sow tamamladı ve farkı 2’ye çıkardı.

51′ GOL! Fenerbahçe, Dirk Kuyt’ın penaltıdan attığı golle öne geçti.

46′ Karşılaşmanın ikinci yarısı Roma’lı futbolcuların vuruşuyla başladı.

45′ Maçın ilk yarısı sona erdi.

32′ GOL! Alves, frikikten enfes bir gole imza attı ve durumu eşitledi: 1-1

25′ GOL! Roma, Totti’ninSıkıntı bastı beni. Yüksek topuklu i bir şey giymem gerekiyor hemen. Zıplamayı kes. İyi geliyor. Beni korkutuyorsun. Baksana bana, gülünç bir haldeyim. Gel bakayım buraya. Sarıl bana. Jen, yanında senin. Size neden Dolap Kraliçeleri dediklerini anlıyorum şimdi. Instagram’a yüklendi! Facebook’a yüklendi! Evet! Evet! Berbattı, dostum. Hiçbir yakınlık kuramadık. Çığ bahanesiyle aradığında çok sevinmiştim. Hayatımı kurtardın. Bir müdür yardımcısı gibi giyinmişti. İş görüşmesindeymiş gibi hissettim kendimi. Sana bir kız buldum. penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

15′ Karşılaşmada ilk 15 dakika geride kalırken henüz gol sesi çıkmadı.

1′ Maç, Fenerbahçeli futbolcularıÖyle mi? Sarışın bir bayan. Dansözlük kursumdan. Biraz büyükçe bir şey ama hareket etmeye başladığında bütün o fazlalıklar işe yarayabiliyor. Sevmedim. O koca kadını Hooters’a götürürsen, oradakiler kasırga çarpmışa dönerler. Tavuk! Biftek! Patates Kızartması! Diyet kola! Tamam, tamam! Benden bu kadar, dostum. Bir daha çıkma falan olmayacak. Paramı ve zamanımı çocuklarımla harcamalıyım. Bak kim geliyor! Merhaba, Larry! Kızım benim! Çak bakalım. Adım Hilary baba, ki yeterince kötü zaten. Elim havada mı kalacak? Bil bakalım ne oldu? Yeni Kodiak Çadırlar az önce geldi. Bahar tatili için tam zamanında hem de. n vuruşuyla başladı.

İLK 11’LER

ROMA:

De Sanctis; Torosidis, Astori, Castan, Cole; Pjanic, De Rossi, Keita; Ljajic, Totti, Gervinho

FENERBAHÇE:

Volkan, Caner, Bekir, Alves, Öyle mi? Sarışın bir bayan. Dansözlük kursumdan. Biraz büyükçe bir şey ama hareket etmeye başladığında bütün o fazlalıklar işe yarayabiliyor. Sevmedim. O koca kadını Hooters’a götürürsen, oradakiler kasırga çarpmışa dönerler. Tavuk! Biftek! Patates Kızartması! Diyet kola! Tamam, tamam! Benden bu kadar, dostum. Bir daha çıkma falan olmayacak. Paramı ve zamanımı çocuklarımla harcamalıyım. Bak kim geliyor! Merhaba, Larry! Kızım benim! Çak bakalım. Adım Hilary baba, ki yeterince kötü zaten. Elim havada mı kalacak? Bil bakalım ne oldu? Yeni Kodiak Çadırlar az önce geldi. Bahar tatili için tam zamanında hem de. Bu yıl yine arka bahçede kamp mı yapacağız? Ne oldu? Senin için çok mu sıradan artık? Hayır. Sınıfımdaki bazı çocuklar Gökhan, Raul, Topal, Alper, Kuyt, Sow, Emenike

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...