Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Ersun Yanal, kayıp puanların analizini yapıyor

04 Ocak 2014 Cumartesi, 17:09
ersun-yanal-kayip-puanlarin-analizini-yapiyor-52c82286b3626

İlk yarıda topladığı 41 puanla ligin zirvesinde yer alan F.Bahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, Antalya’da başlayacak kamp etabında önceliği ligde puan kaybedilen 4 maça verdi. Ben de dışarı çıkman için seni arayacaktım. Nereden geliyorsun? Arayabilirdiniz. Neden buraya kadar zahmet etttiniz? Sen yalnız yaşamıyor musun? Neden bu kadar büyük bir eve Haber Sitesi ihtiyaç duydun ki? Evine benimkinden bile daha büyük. Annemin çabuk çıkacağını düşünmüştüm de. Taburcu olduktan sonra rahat olsun diye taşınmak istemedim. Ama onun da çıkacağı yok gibi. Yakınlarda küçük bir bar var. Gitmek ister misiniz? Hayır. Burada konuşabiliriz. Bunu söylemek zor. Beni bilirsin, zor biriyimdir. İçki içerken sana nutuk çekebileceğimi sanmıyorum. Bu iyi. Diğer şekilde ben de sevmezdim. Evet. O zaman burada konuşalım. Bana verdiğin belgeleri gözden geçirdim ve toplantı yaptık. Oyla ‘a çıktı. Bence denemeye değer. Ama asıl sorun diğer insanlarda. Çok hızlı bir şekilde yapabilirsek işe yarayabilir. Son Dakika Haberleri yarın öğleden sonra ülkeye dönüyor. Bu da başlamak için saatimiz var demektir. Bu kısa sürede ilk saldırıyı biz yaparsak avantajlıyız demektir. Elbette. Ama tabi bunlar bana verdiğin belgelerin doğru olması şartıyla gerçekleşecek.

Ligin ilk maçı olan Konya Torku mücadelesindeki kötü oyun 2-0 öndeyken gelen 3-2’lik yenilgi, Kadıköy’deki Trabzonspor ve Beşiktaş beraberlikleri ile son deplasman maçı olan Karabük karşılaşmasında yitirilen 3 puan Yanal’ın ele alacağı maçlar olacak.

Antalya kampına başlamadan hazırlıklarını yapacak olan tecrübeli teknik teknik adam analiz ettiği maçları tekrar gözden geçirecek. Takım savunmasında gördüğü sıkıntıları ve puan kayıplarında oynanan futbolu kendi özeleştirisiyle de yapacak olan Ersun Yanal, takımla yapacağı toplantıda bu bilgilerle futbolcularına uyarılarda bulunacak.

Bu arada Antalya kampında iki hazırlık maçı oynayacak olan Göz attım ama bilgileri teyit etmeye fırsatım olmadı. Ben zaten teyit ettim. Sorunda o zaten. Sana güvenebilir miyim? Zaten güvenmiyor musunuz? Açıkçası, öleceğini söyleyeceğine ölseydin daha iyiydi. Ama şimdi hepimizin iş hayatı tehlikede. Patron gerçekten inanılmazsınız. Benim ölümümle her şey bitecek demek değil ki. Arkada adımı bırakacağım. Bana güvenebilirsiniz. Belgeleri sorumlu kişelere ileteceğim. Onlara yardım et. Patron. Sana yardım etmezsek dün olanlara Haber Sitesi yanlış anlaşılma süsü vermemiz gerekecek. Bu da çok utanç verici. Bu yüzden dediklerimi yap. Tamam mı? Dün olanlar kazayla olmadı. Hepimiz birlikte planladık. Ben de onayladım. İstifa mektubunu yırttım. Efendim. Çalışmaya devam edebileceğimi sanmıyorum. Neden? Çünkü durumum pek iyi değil. İyisin işte. Konuşabiliyorsun. Göründüğüm kadar iyi değilim. Sana inanmıyorum. Hala beni kafaladığını düşünüyorum. Hatta o doktor arkadaşınla iş birliği yapıp hepimizi oyuna getirmeye çalışıyorsun. İlk başta seni mi araştırsam ne? Çok konuşma ve dediğimi yap. sarı-lacivertlilerde sezonun ikinci yarısında temponun düşmemesi için yoğun bir program hazırlanıyor. 8 günlük tatilin ardından yağ oranları test edilecek olan futbolcular dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarıyla kampa başlayacak.

Sezon içinde ağır sakatlıkları bulunmayan ancak iğneyle maçları çıkaran oyuncular için de özel bir çalışma yapılacak. Ağır sakatlık geçiren Emre ise kampın ilk 5 gününde salon çalışmalarıyla güç kazanıp sonraki süreçte takım idmanlarına dahil olacak. Emre’nin Antalya kampının son günü Bakü ile yapılacak hazırlık maçına yetişmesi hedefleniyor.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...