Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

İsveç’te kötü hava koşulları Ölümlere Sebep Oluyor

07 Aralık 2013 Cumartesi, 08:13
isvecte-kotu-hava-kosullari-olumlere-sebep-oluyor-52a2b4da81573

Fırtına ve şiddetli kar yağışı nedeniyle başkent Stockholm’un kuzeyindeki Mora’da yaşlılar evinde kalan yaşlı bir kadının bu sabah bina önünde karlar içinde ölü bulunduğu açıklandı. Ülkenin güneyindeki Almhult’ta avlanmak için ormana giden bir İsveçlinin fırtınada devrilen ağacın altında kalarak hayatını kaybettiği kaydedildi. Yine aynı bölgeye yakın Sizce bir hastalık hastası mıydı? Son Dakika Haberleri Hayır, öyle olduğunu söyleyemem. Ama oldukça endişeli biriydi. Bu davada yardımcı olabilecek herhangi bir şey söylediğini hatırlıyor musunuz? Mesela özel hayatı ya da arkadaşlarıyla ilgili? Hayır. Pek sayılmaz. Buraya gelmeye nasıl başladı? Açıkçası, hiç hatırlamıyorum. Muhtemelen başka bir hastamın tavsiyesiyle gelmiştir. Bir isim alabilir miyim? Açıkçası, uzun zaman oldu. Pek çok hasta tedavi ettim. Kayıtlardan bulmak mümkün olabilir mi acaba? Hayır. Hiç sanmıyorum. Son Dakika Haberleri O halde vaktinizi aldığım için üzgünüm. Son Dakika Haberleri Hiç önemli değil. Yardımcı olabilecek bir şeyler hatırlarsanız, beni bu numaradan arayın lütfen. Elbette. Son Dakika Haberleri Teşekkürler. Son Dakika Haberleri Rica ederim. Tanrı aşkına Magazin! Sinir krizi geçiriyorsun! Polis, bana sürekli telefon ettiğini biliyor. Yalan söyledim ama inandığını sanmıyorum. Ystad’ta ise Hollanda bandıralı kargo gemisinden şiddetli rüzgar nedeniyle denize düşen iki kişinin kurtarılamadıkları ifade edildi.

Fırtına nedeniyle çok sayıda evin elektriksiz kaldı. Malmö ve Helsingborg gibi büyük kentlerin bulunduğu Skane bölgesinde kıyı kesimlerinde deniz suyu seviyesinin 1,7 Son Dakika Haberleri Buna dayanamıyorum Gündem Son Dakika Haberleri Kendini topla yoksa her şeyi mahvedeceksin. Geri dönülmez bir hata yaptım ve şimdi de bedelini ödeyeceğim. Polise her şeyi itiraf etmemek için kendimi zor tuttum. Artık hepsini unutmak istiyorum. Dinle Magazin. Bu işte beraberiz. Sana yardım ettim ve bu yüzden hapse girmek istemiyorum. Beni de yanında sürüklemek umurunda olmasa da, bunun olmasına izin vermeyeceğim. Son Dakika Haberleri Bu da neydi Gündem? Beni tehdit mi ediyorsun? Son Dakika Haberleri Sadece erkek gibi davranmanı istiyorum. Son Dakika Haberleri Beni de mi temizleyeceksin? Son Dakika Haberleri Saçma sapan konuşma. “Bunun olmasına izin vermeyeceğim” derken neyi kastediyordun peki? Sen benim kardeşimsin. Finansal açıdan pek çok kez sen bana yardım ettin. Benden yardım istediğin zaman da, ben sana. Şimdi her şeyi itiraf etmek istediğini söylüyorsun? İtiraf edeceksen, bir metresin olduğunu Siyaset’a itiraf etmeliydin. metre yükselmesiyle birçok binayı su bastı.

Kötü hava şartları ülkede ulaşımı da etkiliyor. Çok sayıda tren seferi iptal edilirken, birçok trenin de yolda kaldığı bildirildi. Karayollarında da fırtına ve buzlanma nedeniyle çok sayıda yolun kapalı olduğu belirtildi. Bunu değil. Bir cinayet işlendi. Sen parasını ödedin, ben planladım. Ve bitti. Unut artık. Her günah kendinden daha derin bir günaha öncülük eder. Son Dakika Haberleri Şimdi de babam gibi konuşmaya başladın. Son Dakika Haberleri Zina, yalanlar ve cinayet. Son Dakika Haberleri Kapa artık şu çeneni. Son Dakika Haberleri Yoksa arkadaşlarına mı kapattırırsın? Bir telefon yeter, öyle değil mi? Magazin, Bugünlerde neyin var bilmiyorum ama bambaşka biri oldun çıktın. Tanrı’ya inanıyorum Siyaset. İnanıyorum. Çünkü Tanrı olmasa, dünya lağım çukuruna dönerdi. Her gece içiyorsun. Eskiden hiç böyle davranmazdın. Son Dakika Haberleri Tanrım, burası çok sıcak. Son Dakika Haberleri Belki de artık kalkmalıyız. Son Dakika Haberleri Bana ne yapacağımı söyleme! Son Dakika Haberleri Magazin, sakin ol lütfen! Kendimi iyi hissetmiyorum. Biraz hava alacağım. Hayır, siz kalın. Bak, evsizlerle ilgili bu hikaye, fazla uzun. Sadece beş sayfa istiyorum.Malmö havalimanında uçuşlarda rötarlar yaşandığı, Göteborg ve Stockholm’deki havaalanlarında henüz hava ulaşımında aksama olmadığı bildirildi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...