Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

İstanbul için 9 yeni itfaiye istasyonu daha Yapıldı

24 Aralık 2013 Salı, 20:14
istanbula-9-yeni-itfaiye-istasyonu-52b9c86ad6e73

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece Mimarsinan’da düzenlenen törenle çeşitli ilçelerde inşa edilen 9 modern itfaiye istasyonunu hizmete aldı. Tören’e Başkan Topbaş’ın yanı sıra İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Feyzullah Kıyıklık, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Genel Sekreter Yardımcıları Abdurrahman Uçak, Köksal Tandıroğlu, İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, modern araç gereçlerle donattıkları İstanbul İtfaiyesi’ni dünyanın en iyi teşkilatından biri haline getirdiklerini belirterek, “2004 yılında 38 olan itfaiye istasyon sayısı 108’e, personel sayısı 1.852’den 4 bin 254’e, araç sayısı 292’den 635’e ulaştı. İstanbul İtfaiyesi; modern istasyon, araç ve ekipmanlarla dünyanın önde gelen Haber Gel aşağı. Haber Houston’u kaybettik. Haber Kahretsin. Kayışları sök. Haber Buradan kurtulmak zorundayız. Haber Tamam. Haber Yardıma ihtiyacın var mı Matt? Haber Hayır, bizi beklemeyin. Haber Sıkıştı. Haber Bir adamımız gitti! Bir adamımızı kaybettik! Houston, burası Explorer, duyuyor musunuz? Hayır! Hayır! Haber Explorer vuruldu! Haber Hayır! Explorer, duyuyor musunuz? Explorer, duyuyor musunuz? Explorer, tamam! Explorer! Astronot, yapının dışında! Dr. Stone, yapının dışında! Haber Dr. Stone ayır kendini! Haber Hayır! Haber Kendini ayırmak zorundasın! Dr. Stone kendini ayırmazsan o kol seni çok uzağa sürükleyecek! Haber Sesimi dinle! Dikkatini toplamak zorundasın! Görüş alanımdan çıkıyorsun! Birkaç saniye sonra seni takip edemeyeceğim. Kendini ayırmak zorundasın. itfaiyelerinden biri haline geldi” dedi.

Günde ortalama 150 itfai olay, 150 ambulans vakası olmak üzere toplam 300 olaya müdahale eden itfaiyenin, canını ortaya koyarak 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiğine dikkat çekti.

Hizmete alınan istasyonlar

Ataşehir Kayışdağı İtfaiye İstasyonu,

Başakşehir Resneli Yangın Evi Ve Yangın Eğitim Konteynerleri Başakşehir Resneli İtfaiye İstasyonu

Beşiktaş Ortaköy İtfaiye İstasyonu

Büyükçekmece Mimarsinan İtfaiye Seni artık göremiyorum! Haber Yap şunu hemen! Haber Deniyorum! Deniyorum! Deniyorum! Houston, Dr. Stone’u göremiyorum. Houston, Dr. Stone’u göremiyorum. Dr. Stone, duyuyor musun? Tekrar ediyorum, duyuyor musun? Haber Evet, duyuyorum! Ayrıldım! Haber Konumunu bildir. Bilemiyorum, bilemiyorum, dönüp duruyorum. Yapamıyorum! Yapamıyorum! Matt, GPS çöktü. Yapamam. Çöktü. Yapamıyorum Haberler Haber Bana bir görsel ver. Haber Söyledim ya sana, hiçbir şey yok. Hiç bir şey göremiyorum! Haber Explorer’ı görebiliyor musun? Haber Hayır! Haber ISS’i görebiliyor musun? Haber Hayır! Dikkatini toplamalısın. Güneşi ve dünyayı kullanarak koordinatlarını ver bana. Haber Nefes alamıyorum! Nefes alamıyorum! Haber Koordinatlarını ver bana! Dr. Stone, duyuyor musun? Tekrar ediyorum, duyuyor musun? Explorer’ı görebiliyor musun? ISS’i görebiliyor musun? Dikkatini toplamanı istiyorum. Herhangi bir şey ver bana. Güneşi ve dünyayı kullanarak koordinatlarını ver bana. Koordinatları ver bana. İstasyonu

Eyüp Kemerburgaz İtfaiye İstasyonu

Kartal Yakacık İtfaiye İstasyonu

Maltepe Büyükbakkalköy İtfaiye İsKowalski? Kowalski, duyuyor musun? Kowalski Haberler bir Haberler bir görselim var. Kowalski, bir görselim var. Saat yönünde, kuzeyde Explorer’ı görüyorum. Mekik ise kadranın ortasında. Çin istasyonunu görebiliyorum. Hayır, orası Uluslararası Uzay İstasyonu. ISS, duyuyor musunuz? ISS saat yedi yönünde. Yüzbaşı Kowalski, duyuyor musunuz? Explorer, duyuyor musunuz? Houston, duyuyor musunuz? Houston, ben Haberler Görev Uzmanı Ryan Stone, ben Haberler Haberler yapıdan koptum ve sürükleniyorum. Duyuyor musunuz? Duyan var mı? Kimse yok mu? Duyuyor musunuz? Lütfen duyun. Lütfen. Haber Dr. Stone, duyuyor musun? Haber Evet Yüzbaşı Kowalski. Evet. Haber Evet, Yüzbaşı Kowalski, buradayım, buradayım! Haber Tekrar ediyorum, duyuyor musun? Haber Evet, evet, duyuyorum, buradayım. Buradayım. Haber Fenerini yak. Haber Fenerim Haberler Fenerim mi? Haber Yak ki seni görebileyim. Pekala. Tamam. Buradayım, buradayım. Buradayım. İşte oradasın. Sık dişini. Durumunu bildir. İyiyim. tasyonu

Üsküdar Ünalan İtfaiye İstasyonu

Kaynak: Haber7

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...