Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

FenerBahçe – Beşiktaş Maçında Yaşananlar.

01 Aralık 2013 Pazar, 00:30
fb-bjk

FenerBahçe – Beşiktaş Maçında Yaşananlar.

Maçın golleri Fenerbahçe: Fenerbahçe’nin ilk golünü maçın 12’inci dakikasında Emenike Kaydetti. İkinci golü ise Sow 37’inci dakikada attı. Üçüncü golü de Kuyt 83’üncü dakikada attı. Beşiktaş: Beşiktaş’ın ve karşılaşmanın ilk golünü maçın 9’uncu dakikasında Olcay attı. İkinci ve üçüncü golü ise Almeida attı. etrafta tur atar. Haber Peki efendim. Haber Dave? Sürekli etrafta tur atarsa onu, fark ederler. Kendimize ait özel devriyelerimiz var. O zaman, iki mahalle arasında tur atar. Nasıl? Sürekli orada dolaştığını fark edeceklerdir. Ben hallederim efendim. Evet. Tamam. Onu evine götür, yoruldum ben. Sen de yorgunsun. O da yorgun. Sinirime dokunuyorsun Mike. Onu evine bırak. Haber Başüstüne. Haber Dave? Haber Ne? Benden hoşlanmamana üzüldüm. Kes şunu. Sinirini bozduğum için de üzgünüm. Sorun yok. Haber Manyak. Haber Ne? Haber Yok bir şey. Haber Al hayatım. Kahve içmek istemiştin? Mikey? Işığı açsana. Nereye bakıyorsun? Kahveni al canım. Haber Hayatım sen yat istersen. Yarın çok yorulacaksın. Haber Hayır seni beklemek istiyorum. Bu güzel bir sürpriz oldu. Bu gece yalnız olacağımı Son Dakika Haber Son Dakika Haber düşünüp üzülüyordum. Sonra bir anda sen geldin. İster misin? Haber Saat kaç? Haber .’e geliyor canım. Saatine ne oldu? Kırıldı. Düştüğünde mi? Üzüldüm. Almeida ilk golünü 43’üncü dakikada atarken ikinci golünü hemen iki dakika sonra 45’inci dakikada attı.

MAÇIN EN ÖNEMLİ ANLARI (DAKİKALARI) ŞU ŞEKİLDE İDİ:

Ve maç sona erdi. Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı 3-3’lük eşitlik skoru ile sona erdi. – 83. dakika: Dirk Kuyt skora bir kez daha denge getirdi… Şimdi skor 3-3 – 68.Çok güzel bir saatti. Okuldaki toplantılara katılmış mıydın hiç? Okulda dikiş dersi veriyorlar. Oğlanlar dikiyorlar. Kızlar da marangozluk dersi alıyor. Sanırım bunun nedeni sadece kadınlar diker erkekle Son Dakika Haber marangozluk yapar düşüncesini yıkmak. Hayatım sen hiç Son Dakika Haber Haber Konuşurken cümleleri Son Dakika Haber Son Dakika Haber tekrarlıyor muyum? Konuşurken, iki kere tekrarladığım oluyor mu? Hayır. Hiç mi? Belki ben fark etmemişimdir. Fark et o zaman! Bundan sonra benim yaptıklarımı dikkatli izle. Olur. Sana hiç ölen kardeşim Izzy’den söz etmiş miydim? Hayır, sanmıyorum. Hatırlamıyorum. Ne zaman öldü? Yıllar önce. Ben küçükken öldü. Sana çocukluk anılarımı anlatmam hoşuna, dakika: İkinci yarıda Veli’nin yerine oyuna giren Necip, 23 dakikada 2 sarı kart gördü ve kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 45+1: Almeida Beşiktaş’ı 3-2 öne geçirdi… – 43. dakika: Derbide goller yağmur gibi… Almeida yeniden skora denge getirdi. 2-2 – 37. dakika: Fenerbahçe, Sow’un golü ile 10 kişi kaldığı maçta 2-1 öne geçti. – 30. dakika: Fenerbahçeli Raul Meireles, hoşuna gidiyor mu? Evet gidiyor hayatım. Izzy yaşındayken kızıl olmuştu. Ateşi çok yükseldiğinde bütün saçları döküldü Sonra da öldü. Haber Bu çok Son Dakika Haber Haber Annem öylece oturdu. Ağlamadı bile. Haber İnsanın çocuğunu kaybetmesi Son Dakika Haber Son Dakika Haber feci bir şey. Bebek miydi? Haber Hayır. yaşındaydı. Hayır, hayır. Yani, senden küçük müydü demek istedim? Evet. Babamın ağladığını hatırlıyorum. Ama annem, put gibi oturuyordu. En çok beni severdi. Haber Anlıyorum. Babam çocuk gibi ağlamıştı. Izzy’yi hastalandığında ona saatini vermişti. Bendeki saati. Haber O mu kırıldı? Evet. Ama bunu Son Dakika Haber Ona sadece hastalandığı için vermişti. Aslında saat benimdi. Ben büyük çocuktum. Ve Izzy öldüğünde, saati alıp bana vermişti. Sürekli takmak istediği için Izzy’ye vermişti. Sanırım babam, Izzy’nin öleceğini anladığındaVeli Kavlak’a yaptığı sert müdahale sonrasında direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. – 12. dakika: Fenerbahçe’de skoru 1-1’e getiren golü Emenike attı. – 9. dakika: Beşiktaş, Olcay Şahan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Fenerbahçeli taraftarlar maçta Hababm Sınıfı’nı hatırlattılar. Güm Güm Güm ve Aç kapıyı Veysel Efendi Fener geliyor pankartları gülümsetti. Ayrıca koreografi sırasında Hababam Sınıfı dizi müziği çalldı.

ERSUN YANAL MAÇ SONRASI NE DEDİ?

‘Futbol adına herkesi ayrı ayrı kutlamak gerekiyor. Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Böyle bir atmosferi yarattılar. Oyuncularımı kutluyorum. Rakibi de tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç oldu. ‘ ‘İyi yoldayız. Bundan sonra oynayacağımız maçlarda tekrar kazanarak devam Son Dakika Haber Son Dakika Haber vermekte bir sakınca olmadığını, düşünmüş olmalı. Bu çok üzücü. Ben Izzy’yi çok severdim. Hastalandığında çok üzülmüştüm. Ama çocuklar kelken komik görünür bilirsin. Kel miydi? Dedim ya, ateşi çıktığında bütün saçları dökülmüştü. Evet anladım, anladım. Nick Godalin, Izzy’yi tanıyordu. Ulu Tanrım. Nick Godalin annemi tanıyordu, babamı Son Dakika Haber Son Dakika Haber ve Rose teyzemi. Onu kıskandım şimdi. Keşke babanı tanıyabilseydim. Ondan hoşlanmazdın. Çok sert bir adamdı. Ailedeki hiçbir kadını sevmezdi. Ama Nick’i çok severdi. Izzy’yi severdi. Nick’i çocuğu gibi severdi. Eminim seni de seviyordu. Git yat Annie. Sana söyledim hiç yorgun değilim, yatmayacağım. Haber Pislik! Haber Ne oldu? Haber Sakın kapıyı açma. Haber Niye? Kim geldi? Haber Mikey? Haber Kim bu? Nick mi? Haber Cevap verme! etmeliyiz. Şampiyonluğu garantileyene kadar aynı ciddiyetle devam etmek istiyoruz. Meireles’in pozisyonunu sonradan da izledim. Evet, bir hareketi var, kurallara göre karar doğru. Fakat Meireles’in hareketi rakibi sakatlamaya yönelik değil. Oyunun içindeki güzellikler konuşulmalı. Penaltıları, kartları, hakemleri konuşmayalım bugün. Taraftarlarımızın beklentilerini karşıladığımız için hepimiz mutluyuz.’ dedi.

SLAVEN BILIC NE DEDİ?

‘Harika bir maç oldu. Hem kendi oyuncularımı, hem de rakip oyuncuları tebrik ediyorum. Harika bir atmosferde Haber Mikey? Mikey nasılsa bir gün barışacağız, şimdi barışsak? Hadi Mikey aç kapıyı. Haber Ona evde olmadığımı söyle. Onu buradan uzaklaştır. Onu buradan uzaklaştır. Mikey evde değil Nick. Haber Annie? Haber Eve gelmedi. Haber Buradan gitmesini söyle. Annie seni uyandırdım mı? Özür dilerim, Mikey evde sanıyordum. Hayır evde değil! Haber Beni tanıdın değil mi? Ben Nicky. Godalin. Evet, Mikey evde değil Nick. Haber Yok öyle mi? O gelene kadar içeri gelip beklememin sakıncası var mı? Birazdan döner, bir saat kadar önce ayrıldık, eve geliyordu. Ne diyeceğimi söyle. Haber Girebilir miyim? Birazdan gelir zaten. Haber Nick, kendimi pek iyi Son Dakika Haber Son Dakika Haber hissetmiyorum, yarın gelsen olur mu? Tanrım, hayatım çok isterdim ama buradan gidiyorum. Gitmeden Mikey’yi görmem çok önemli. İzin ver girip gelene kadar bekleyeyim. Olmaz. Çok isterdim Nick ama Mikey kimseyi eve sokmamamı Son Dakika Haber Son Dakika Haber söylemişti. Kimseyi alamam. oynadık. Ortaya koyduğumuz oyunla çok iyi bir karakter gösterdik. Belirli bölümlerde oyunun üstünlüğü biz ele geçirdik.’ dedi. ‘1 puan buradaki her deplasman takımı için iyidir. Ben de memnunum ama bizim zihniyetimiz her maçta 3 puan üzerine kurulu. 3 puan almayı ben de çok isterdim ama 1 puandan da memnunum. Almeida ve Fernandes’in sözleşmeleriyle ilgili şu an konuşmak istemiyorum.’ dedi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...