Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Cumhurbaşkanı Gül’den kabine revizyonu İle İlgili açıklama!

24 Aralık 2013 Salı, 20:11
gulden-kabine-revizyonu-aciklamasi-52b9c87452e5c

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 17 Aralık operasyonuna isimleri karışan bakanların görevden alınıp alınmayacağının sorulması üzerine de şu yanıtı verdi:

“Bakanlarla ilgili Sayın Başbakan ile uzun uzun konuştuk. Kendisinin de bu konuda düşünceleri var. Hazırlık ve değerlendirme yapıyor. Ben de düşünceleri kendisine aktardım. Gelince fark ettim. Meğer benim kızın el ele tutuştuğu Haberler Haber ISS, burası Houston. Haber Devam et Houston. Haber Explorer, burası Houston. Haber Devam edin Houston. Görev iptal. Tekrar ediyorum, görev iptal. Teleskoptan acil ayrılma işlemini başlatın. Tekrar giriş prosedürlerini başlatın. ISS acil tahliyeyi başlatın. Hepsi anlaşıldı ve başlatıldı Houston. Matt, Explorer’a acil dönüş. Tekrar ediyorum, Explorer’a acil dönüş. Anlaşıldı. Explorer, “hava kilidini” hazırlayın. Haber Hava kilidi takıldı. Çekmeye hazır. Haber Houston, açıklayın. Füze çarpışmasından gelen moloz bir zincir reaksiyona neden oldu. Başka bir uyduyu vurdu ve yeni bir moloz oluşturdu. Sizin irtifanıza doğru yüksek hızlı bir mermiden daha hızlı ilerliyor. Haber Hepsi anlaşıldı mı? Haber Anlaşıldı. Şuna bir son ver Dr. Stone. Yapamam, pano halen başlatma işlemini yapıyor. Haber Sana tekrar sormayacağım. Haber Bir saniye. Bir saniye filan değil, hemen! Kapat şunu! Bu bir emirdir. Tamam. görüşeceğiz. Sorunuzun cevabını o görüşmeden sonra duyacaksınız.”

Cumhurbaşkanı ilkesel dediği açıklamaların ardından “Bu süreç şeffaf bir şekilde olur. Meseleye ilkeli bakılırsa Özür dilerim. Özür dilerim. Bitirdim. Bitirdim. Kowalski teleskoptan ayrılma işlemini başlat. Haber Pekala Şerif, hadi yapalım şunu. Haber Anlaşıldı Matt. Haber Houston, güncelleme. Haber Tam bir zincir reaksiyonumuz var. Rusların kendi uydularından birini vurmasının Haberler Haberler kasıtsız yan etkilerinden biri olduğu teyit edildi. Haber Kendi uydularını mı vurdular? Haber Tasarruf hakkı. Muhtemelen bozulmuş bir casus uyduydu. Şimdi şarapnel oldu. Haber Explorer, HST’yi sökmeye hazırız. Haber , , ve bırakıyorum. Explorer, veriler yolda. Geri tepkime nasıl Houston? İyi değil, sistemlerimizin çoğu gitti! Moloz zincir reaksiyonu kontrolden çıktı ve hızla yayılıyor. Birden çok uydu yok oldu ve yok olmaya devam ediyor. Haber “Birden çok uyduyu” tanımla. Haber Çoğu imha oldu. Telekomünikasyon sistemleri çöktü. Her an bir iletişim kesintisi bekleyin. Kowalski memleketin yararına olur. Yanıtlarsam polemiğe girmiş olurum” diyerek diğer soruları yanıtsız bıraktı.moloz saat yönünde görünüyor. Kuzey Amerika’nın yarısı facebooklarını kaybetti. Explorer, tekrar ediyorum, her an iletişim kesintisi bekleniyor. Anlaşıldı Houston. Houston, Kowalski konuşuyor. Molozla görsel teması doğruluyorum. Bir yayın uydusunun enkazı. Tekrar ediyorum Haberler Dr. Stone daha hızlı bir nakil istiyor. Gitmeliyiz. Gitmeliyiz. Acele, acele, acele. Kennedy meteorolojik şartların atmosfere dönüşe uygun olmadığını bildiriyor. Houston, Explorer. Anlaşıldı. Explorer, Dr. Stone yükleme alanına doğru daha hızlı bir güzergah istiyor. Explorer, duyuyor musunuz? Explorer, Dr. Stone’u geri çekmek için izin? Sen git Kowalski. Houston, burası Explorer, duyuyor musunuz? Haber Houston’u kaybettik.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...