Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Başbakan Pakistan’da İmzaları Attı

25 Aralık 2013 Çarşamba, 16:18
basbakan-parkistanda-imzalari-atti-52bae28a8f6ec

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyaretinin ikinci gününde dün Lahor’dan İslamabad’a geçti. Erdoğan, burada Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile görüştü. Görüşmede Pakistan ile Çok pis, düğüm düğüm kahverengi saçları olan küçük bir kız göreceksin. Fırçalamayı sevmiyor. Sorun değil. Adı Sarah. Rica etsem ona Haberler Haberler annesinin kırmızı ayakkabısını bulduğunu söyler misin? Aklı fikri o ayakkabıdaydı Matt. Tam da yatağının altındaydı. Onu benim için kucakla ve öp. Onu özlediğimi söyle. Meleğim olduğunu söyle. Beni çok gururlandırıyor. Çok gururlandırıyor. Pes etmediğimi söyle ona. Onu sevdiğimi de söyle Matt. Onu çok sevdiğimi söyle. Bunu benim için yapar mısın? Bunu duyuyor musun? İşte başlıyoruz. İrtifa kaybediyorsun Tiangong. Düşmeye devam edersen, atmosferi boylayacaksın. Ama bensiz olmaz, çünkü sen benim son sürüşümsün. Tamam. Bekle. Haberler Haberler Haberler Artık başka sürüş yok. Hadi eve gidelim. Türkiye arasında iki anlaşma imzalandı.

Bu anlaşmalardan birine imzayı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Bakan Yıldırım attı. İmza Dengede kal. Tamam, hadi, hadi. Hadi! Hadi! Lütfen dengelen. Hadi! Hadi! Neredesin, neredesin? . . . Hadi. Pekala, tamam. Tamam. Hadi. olsun. Aşağı, aşağı. Annene gel bakayım. Pekala. Tamam. olsun. Pekala. Shenzou. Shenzou, Shenzou. Kahretsin. Bu taraftan. Shenzou. Neredesin? Hadi, neredesin? Bu da ne? Soyuz’da güç düğmesi burada. Buldum. Pekala, ayrılma, ayrılma nerede? Mini mini Haberler Pekala, bu hiç iyi değil. O Haberler Haberler piti piti. Çince bilmiyorum. O piti piti. Tamam, şimdi iyi. Houston, kayıp Houston. Ben, görev uzmanı Ryan Stone, Shenzou’dan bildiriyorum. Thiangong’dan ayrılmak üzereyim. Bu görev hakkında içimde kötü bir his var. töreni öncesi Erdoğan, kısa süre içinde revizyon yapacağı mesajı verdi.

Ulaştırma alanında atılan anlaşma öncesi Erdoğan, Bakan Yıldırım’a, “Gel, son imzanı at” dedi.

Kaynak: Milliyet

Bana bir hikayeyi anımsatıyor Houston. Boş Haberler boş ver hikayeyi Houston. Hikayeyi dert etme. Burası sıcak olmaya başladı. Tamam. Pekala. Pekala, görebildiğim kadarıyla, sadece iki muhtemel sonuç var. Ya tek parça halinde iner ve anlatacak müthiş bir hikayem olur Haberler Haberler ya da dakika içinde yanıp kül olurum. Her halükarda, hangisi olursa olsun Haberler Haberler zararı yok! Çünkü her iki halde de Haberler Haberler bu feci bir sürüş olacak. Hazırım. Kayıp Shenzou, burası Houston. FM frekansını belirtin. Radarlarımız seni atmosfere dönüş yörüngesinde saptadı. Duyuyorsanız lütfen kimliği doğrulayın. Haber Burası Houston, lütfen kimliği raporlayın. Haber Çok soğuk, feci sıkıcı. Haberler mesajlar, hemen orada Haberler Lütfen kimliği doğrulayın. Sizi alması için bir kurtarma ekibi yolladık. Kurtarma görevlileri yolda. Kayıp Shenzou, burası Houston. Sizi almaları için bir kurtarma ekibi gönderdik. Teşekkür ederim. Olamaz.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...