Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Bakanların İstifa Haberine MHP ve CHP’den ilk Yorumlar

25 Aralık 2013 Çarşamba, 16:17
bakanlarin-istifa-haberine-mhp-ve-chpden-ilk-yorumlar-52bae2450c6d9

Türkiye, 25 Aralık sabahına bir istifa haberleriyle uyandı. Günün en önemli gelişmesine tepkiler de gelmeye başladı.

“YETMEZ AMA EVET”

Kılıçdaroğlu, Anıtkabir’de düzenlenen İsmet İnönü’yü anma töreninden ayrılırken gazetecilerin bakanların istifasıyla ilgili sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, “İstifalar biraz gecikmiş” değerlendirmesinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, EkonomiYakıt yok, her şeyi denedim. Her zaman yapabileceğimiz şeyler vardır. Haber Her şeyi denedim. Haber Yumuşak iniş jetlerini denedin mi? Haber Onlar iniş için. O yüzden Haberler Haber İniş kalkıştır. İkisi de aynı şey. Eğitimde bunu öğrenmedin mi? İniş simülasyonunu hiç kullanmadığımı söylemiştim. Haber Ama biliyorsun değil mi? Haber Her seferinde çarpmıştım. Dinle beni, dönmek mi yoksa burada kalmak mı istiyorsun? Burada olmak güzel biliyorum. Tüm sistemleri kapatabilir Haberler Haberler tüm ışıkları söndürebilir Haberler Haberler ve gözlerini kapatıp herkesi dışarıda bırakabilirsin. Burada sana zarar verebilecek hiç kimse yok. Burası güvenli. Bakanı Zafer Çağlayan’ın istifasını değerlendirdi. İnce, “Yetmez ama evet” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran: “İstifalar 1 hafta geç geldi ve yetersiz geldi. Soruşturmada adı geçen tüm bakanların görevden alınması gerekir.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kenan Tanrıkulu, twitter’dan Yani devam etmenin anlamı ne? Yaşamanın anlamı ne? Çocuğun öldü. Bundan daha beter olacağı yok. Ama yine de mesele şimdi yapacağın şey. Gitmeye karar verirsen, bu karara uygun davranmalısın. Arkana yaslan ve sürüşün keyfini çıkar. Ayaklarını yere sağlam basıp hayatını yaşamaya başlamalısın. Buraya nasıl geldin? Söylemiştim ya, müthiş bir hikaye. Ryan. Efendim? Eve gitme zamanı.yaptığı açıklamada, “Bakanlar en son otobüse çıktıktan sonra tek tek istifa ediyorlar..” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar: Bakanlıktan istifa etmeleri yetmez, milletvekilliğini bırakıp dokunulmazlık zırhını çıkarmaları gerekiyor.İniş. İniş Haberler İniş kalkıştır. Tamam, iniş, iniş. İniş yeşil. Pekala. Tamam, iniş. Peki. Peki, yumuşak iniş jetleri inişten üç metre önce otomatik olarak harekete geçer. Akıllı hergelenin tekisin Matt. Motor Haberler Motor ünitesindeki çarktan kurtulmam lazım. Tamam, pekala. Pekala. Pekala. Üçlü modül ayrımı. Ayrıl. Pekala. Houston, işte işin püf noktası. Soyuz yeryüzünden üç metre yüksekte olduğumuzu sanmalı. Pekala. Matt, bu hafta boyunca bitmek bilmez hikayeni dinlemek zorunda kaldığım için Haberler Haberler bana bir iyilik yapmanı istiyorum.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...