Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

8. sınıf mazeret sınavı 14-15 Aralık’ta

22 Aralık 2013 Pazar, 08:07
8-sinif-mazeret-sinavi-14-15-aralikta-52b680f681e9a

8. sınıf mazeret sınavı 14-15 Aralık tarihinde yapılacak. Sınava giremeyen yaklaşık 46 bin öğrenci sınavların telafisi için 14-15 Aralık’ta bakanlığın belirlediği okullarda mazeret sınavlarına girebilecekler. Hayır! Hayır. İnanmıyorum. Bu mümkün değil. Nerede o? Onu görmek istiyorum. Nerede? Morgda, Bay Haberleri. Ne? Beni oraya götürün. Oraya götürün. Beni oğluma götürün. Lütfen. Lütfen. Onu görmek istiyorum. Onu görmeliyim. Ona veda etmek istiyorum. Hastalık Kontrolü Merkezi HPV’ye yaşında başlanmasını öneriyor. Pekâlâ. Bunu konuşmalıyız. Olur. Konuşalım. HPV cinsel yolla bulaşır. Cinsel ilişki kurmuyorum. Ama kurduğumda da hazırlıklı olmak istiyorum. Ben kabul etsem de, büyük anne ve büyük babanın imzası lazım. Bunun ne kadar aptalca olduğunun farkında mısın? Tek başıma doğum kontrol hapı alabilirim ama Haber sen hayatımı kurtarabilecek bir aşıyı yaptırmama izin vermiyorsun. yaşındasın Sarah. Biliyorum. Bu acele niye? Acele etmiyorum. Büyüyorsam bunu engelleyemem, değil mi? Bay Haberleri’in nakil belgelerini doldurman gerekiyor. Tamam. Hemen geliyorum. Buna evde devam edebilir miyiz? Şimdi yaptıramaz mıyım? Bugün olmaz. Haksızlık bu! Beş gün çalışmayacaksın. Yarın kendini savunma seminerim var. Benim yerime gitmek ister misin? Lanet olsun! Tekrar ventrikül taşikardisi. İlk sınavlarda olduğu gibi her dersten 20 çoktan seçmeli soru sorulacak ve öğrencilerin her sınav için 40 dakika süresi olacak.

Öğrenciler sınav yerlerini e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden görebilecek. Sınav sonuçları da 2014 Ocak ayında açıklanacak.

Ayrıca öğrencinin sınava girebilmesi için mazeret belgesini okul idaresine teslim etmesi ve mazeretin okul müdürlüğünce kabul edilmesi gerekiyor.

Kaynak: CİHAN

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...