Son Dakika
16 Nisan 2024 Salı

Formasyona başvuracaklara uyarı, yarın başvurunun son günü

10 Aralık 2013 Salı, 18:36
formasyona-basvuracaklara-uyari-yarin-basvurunun-son-gunu-52a7429258a9b

Formasyona başvuracaklara uyarı, yarın başvurunun son günü : 2013 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programlarına yerleştirme işlemleri sebebiyle  adaylardan, tercih alınma süresi yarın son bulacak. Bugün işe başladığını duydum. Her şey için teşekkürler. Rice ederim. Dikkatli ol. Bayanlar üniformalıları sever. Göreceğiz. Bak. Bölüm yemeği. Eğlenceli gibi. Daha önce hiç gitmediğin belli. İşten iyidir. Tamam. İş demişken, Haber Marquez, üçüncü odada zımba tabancasıyla yaralanan bayan var. Sam ikinci odadaki yeni hastaya bir litre antienflamatuvar ve ekokardiyogram. Bu yemek neyle ilgili? Karma Komisyon’un anketinde County’nin durumu kötü çıktıktan sonra Haber Haber muhtemelen moral artırmak istiyor. Tüm odalardaki jeneratörlere ne oldu? İlgileniyoruz. Lavabolar da hâlen engellilere uygun değil. Önce hemşire çağrı sistemini iyileştirmeli, otomatik yangın kapıları yaptırmalıyım. Kapattığımızda onu yapmak için yeterince zamanın olacak. Bana bir hafta daha ver. Sana bir ay verdim. Çok yoğunduk. Her gün yoğunuz. Futbol oyuncusunun kültürü pozitif çıktı. Vancomycin vermeye başla. Çalışanları hazırladım bile. Mesain bitene dek hazırlarsın. Hastalar ne olacak? Acil ayakta tedavi kliniğindeki kapasiteyi artırdık.
Adaylar, tercihlerini kılavuzlarda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numaraları ve şifreleriyle yapacak. ÖSYM’ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak. Tercih süresi uzatılmayacak.

Bu amaçla hazırlanan kılavuzlara ÖSYM’nin internet sitesinden erişilecek. Yerleştirme için tercih yapacak adayların kılavuzları dikkatle incelemeleri gerekiyor.

Adaylar, tercihlerini bireysel olarak internet aracılığıyla elektronik ortamda yapacak. 2010 ALES sonbahar dönemi ile 2011-2012-2013 yıllarından herhangi birine ait bir ALES puanı olmayan veya sınava katıldığı halde ALES puanı hesaplanmayan adaylar ile tercih işleminin son günü itibariyle mezun durumda olmayan adaylar tercih yapamayacak. Tercih ve yerleştirme işlemlerinde, başvuran adayların Lanet olsun! Bilinci açık. Nabız . Solunum , satürasyon . Nasıl konuşuyorsun böyle? Canınızı yakmadı, değil mi? İyiyim. Sadece başım döndü. Peki. Ben Doktor Pratt. Sizi muayene edeceğiz. Oldu mu? Kahvaltı etmedim. Sadece başım döndü. Eve gitmek istiyorum. Çabucak muayene edeceğiz. Onu ikinci perdeye al. Onu götüreceğim. Sen de yazısını yaz çaylak. Sorun değil. Fena değilsin. Etkileyici değil mi? Çok etkileyici. İlk günün mü? İki kalp krizi vakası, Dan Ryan’da bir kaza. Daha mesaimin yarısı bile bitmedi. Dumar sana nasıl davranıyor? İyi. Çok iyi. Sana eziyet etmiyor mu? Ambulansa stok yaptırdı, kahve almaya yolladı ama Haber tuvaleti falan temizletmedi. Okulunu aksatmana yol açmasın. Aksatmayacağım. Şunu gördün mü Pratt? Haber haftaya acil servis yemeği düzenliyor. Gelmek zorunlu. Neden boş zamanımda siz beceriksizlerle olmayı isteyeyim? Weaver’ın bizi Olive Plantation’a götürmesinden iyidir. Evet, günlerce kusmuştum. Bu kadar bilgi fazla. Kardeşimi tanıyor musunuz? İşte ilk günü. Tebrikler. Merhaba dostum.
ÖSYM Aday İşlemleri Sistemindeki bilgileri esas alınacak.

Tercih için 10 lira ücret ödenecek. Adaylar en fazla 30 tercihte bulunabilecek. Adayların akademik not ortalamaları 100’lük sistem üzerinden değerlendirmeye alınacak. Dönüştürme işlemlerinde YÖK tarafından hazırlanan tablo kullanılacak.

ALES yüzde 60 etkili olacak

Yerleştirmede kullanılacak “Formasyon Yerleştirme Puanı”nın hesaplanmasında ALES puanının yüzde 60’ı, akademik not ortalamasının ise yüzde 40’ı alınacak.

Bu yerleştirme işlemlerinde ALES puanı ile akademik not ortalaması için herhangi bir alt sınır uygulanmayacak.

Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara belge gönderilmeyecek. Programlara yerleşen adayların sonuçları, adayların yerleştirildikleri programların bağlı olduğu üniversite rektörlüklerine ÖSYM tarafından elektronik ortamda gönderilecek. Üniversiteler tarafından kayıtlar Doğum günün kutlu olsun. Alex’i yollayacağım. Ama elimde olmadan ondan vazgeçiyormuşum gibi geliyor. İkimiz de bunun doğru olmadığını biliyoruz. “Işıkları Söndürme Zamanı” Öyle çok duman vardı ki zor görüyordum. Alevler duvarları, kurtçukların bir cesedi yemesi gibi tüketiyordu. Küçük çocuk neredeydi? Onu her yerde aradım, sonra telsizle bana çıkmamı söylediler. Ama içimden bir ses bir daha bak dedi. Orada mıydı? Evet. Şifonyerin arkasındaydı. Zor nefes alıyordu. Seni birkaç dakika sonra arayabilir miyim? Onu almaya gittiğimde Son Dakika Haberleri Buuum! İkinci kat çöktü. Bunu duydun mu Haberler Okula gitme zamanın geldi. Bugün öğretmenlerin konferansı var. Mike ile üst üste çizgi film izleyeceğiz. Sahi mi? Mike’ın iş bulması, senin de Heather’lara gitmen lazım. Heather hastaymış. Ben de yarın Home Depot’da işe başlıyorum. Harika değil mi? Evet, harika. İkinci odadaki diyabet hastanın ketonuna yeniden baktın mı? Baktım. ,’ydı. Hâlen ketosisi var. Evet ama artık sadece artı bir. yaşında bir bayan. Seyahat acentesinde baygınlık geçirmiş.
yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra 5 iş günü içerisinde yapılacak. Yerleşen adayların kayıt hakları yalnız 2013-2014 öğretim yılı için geçerli olacak. Yerleşen adaylar kayıt işlemleri için ilgili üniversiteye başvuracak.

Programlardan alınacak ücret 2 bin 54 lirayı geçmeyecek. 2013-2014 öğretim yılında ek yerleştirme yapılmayacak.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...