Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Cemal Süreya 2013 Şiir Ödülleri Kazananlar

23 Aralık 2013 Pazartesi, 09:16
cemal-sureya-2013-siir-odulleri-kazananlar-52b7e121d9a83

Cemal Süreya 2013 Şiir Ödülleri Kazananlar Belli oldu. Cemal Süreya Kültür Sanat Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, Mustafa Öneş, Leyla Şahin, Aba Müslim Çelik, Egemen Berköz ve Enver Ercan’dan oluşan Yani kaçıkların gittiği bir okula. Oğlum deli değil. Sadece kötü bir dönem geçiriyor. Belki de üstesinden gelemediği şeyler var. O yerleri biliyorum. Çocukları aç bırakır, döverler. Onu oraya yollayamam. Araştırmana yardım edebilirim. İçlerinde fena olmayan bir okul olup olmadığına bakarız. Teşekkürler. Ama bunu yalnız yapmalıyım. Seni sorunlarıma karıştırdığım için gerçekten çok üzgünüm. Sorun değil Sam. Senden çok hoşlanıyorum. Ama şu anda Alex’e odaklanmalıyım. İlişkiye ayıracak zamanım yok. Tamam. Anladım. Anlıyor musun? Evet. Çocuğun önce gelir. Ona istediğin kadar zaman ayır. Burada bir rahatsızlık hissi var mı? Hayır. Erkek arkadaşın var mı? Var denemez. Hâlâ bir isim koyma aşamasındayız. Senin gibi bir kızın internete ihtiyacı yok. Altıncı sınıftaki Jimmy Bachner’den bu yana sevgilim olmadı. Sadomazoşizmden hoşlanır. Durmasını istersen “Mayday” de. Şifre odur. Mayday! Mayday! Üst sağda hassasiyet yok. Karaciğer iyi. Onu iki saat müşahede altında tutalım. Tam kan sayımına bakılsın. Bekle. İyi misin? Evet. Ya sen? Evet. Cemal Süreya Şiir Ödülleri Seçici Kurulu, 2013 yılı ödülleri üzerindeki değerlendirmesini sonuçlandırdı.

Buna göre, Cemal Süreya 2013 Şiir Ödülleri “Dosya” dalında Abuzer Gürpınar’ın “Başım Kiraz” adlı yapıtına oy çokluğu ile verildi. Bu dalda ayrıca Eşref Yener’in “Baykuşta Yangın Tekrarı” adlı yapıtı Özendirme Ödülü’ne değer görüldü.

“Kitap” dalında Emre Polat’ın “Vukuat Vardiyası” ile Süveyda Sezgin’in “Anahtar Yolu” Dün Wisconsin’den geldim. Sarah nasıl? Kolay olmayacak. Tahmin edebiliyorum. Dinle. Aramam gerekirdi. Söyle. Affedersin. Hayır. Aramam gerekirdi. Cenaze töreni garipti. Akrabaları Son Dakika Haberleri Sorun değil. Hayır Haberler. Ben iyiyim. Birçok sorunun olduğuna eminim. Hatta tonla sorunun olduğuna. Evet. Çarşamba, Sevgililer Günü. Sakin bir yemek yiyelim. Olur mu? Bakarız. Merhaba çocuklar. Ameliyatım var. Haberler. İyi mi? Bilmiyorum. Ya sen? Lockhart, komedyen hastanın tam kan sayımı sonucu geldi. İyi değil. Akyuvar sayımı bin. Yüzde altmış blast hücre. Lösemi mi? Olgunlaşmamış akyuvarları var. Anemik ve nötropenisi var. Harika. Alternatif tıp hakkındaki makaleyi okudun mu? Reiki hakkında bir çalışma tıp dergisine konu olunca dünya altüst oluyor. Heyecan verici ancak ödenek vermezler. Alternatif yaklaşım kusurluydu. Affedersiniz. Merhaba. Merhaba. Evanston’dan Doktor Williams mısınız? Hayır. County’den Doktor Haber. Oturun. Arteri ayırdım. Tamam Haberler. Kes. Arter kesmesine izin mi veriyorsun? Ne yaptığını biliyor. yapıtlarına oy çokluğu ile özendirme ödülü verildi.

Ödül töreni, 9 Ocak 2014’te Kadıköy’deki Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki yapılacak.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...