Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Yeni yapılacak Beşiktaş Stadı için üzücü gelişme.

27 Kasım 2013 Çarşamba, 02:03
inönü

Yeni yapılacak Beşiktaş Stadı için üzücü gelişme.

Beşiktaş, yıkılan İnönü Stadı’nın yerine yapılacak Vodafone Arena’nın temel atma töreni için üzücü bir olayla karşı karşıya. Evrak eksikliğinden stat ihalesinde prosedür devreye girmedi. Bugün olması gereken  temel atma töreni 2014’e uzaya bilir.

Beşiktaşlılar Sen ne dersen de, Haber, eğer , Hirohito’yu kurtaracak bir yol bulursa seni suçlayacaktır, yapacaktır. İmparator’u aklayacağımı ona garanti edemem. Seninde onunki gibi Komünist fobinin olduğunu biliyor. Seni seçme nedeni de kesinlikle bu. Aynı zamanda senin Japonya’ya ve Japon kadınlarına Haberler yakınlığını biliyor. Seninle oynamasına izin verme, Haber Hazır mısın, Haber Bu taraftan, Eichelberger, gel sen de meşhur ol. Tamamdır. Son DakikaHaberleri Çok iyi, efendim. Son DakikaHaberleri çok iyi. Oldukça iyi gitti, bence. Bir kopyasını sana vereceğim. Nereye, efendim? Şu kadın hakkında sana verdiğim belge, Nerede? Burada, efendim. Kimsenin görmesine izin verdin mi? Tabiki de hayır, efendim. İşte burda. Yok, sorun değil, sende kalsın. Birşeyler içsek. Getireyim, efendim. Onun hakkında herhangi birşey buldun mu? Amcasıyla irtibata geçemedim. Ama yakınlarında bir okulda ders veriyormuş ama şehir bombalanmış. beklemek zorunda kalabilir

Bu ay yapılması beklenen temel atma törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyordu. Ancak Gençlik Spor Müdürlüğü ve Spor Bakanlığı ihalede evrakmı bombalanmış? Evet. Dokuz ay önce. Bu imkansız. Hasar Haberler çok büyük. Ne kadar uzakta? Üç saat uzakta. Hadi gidelim. Selam. Güldürdüm seni. Baya çalıştın. Evet. Beklerken, yazmam gereken evrak hakkında bazı araştırmalar yaptım. Sadece okulun etrafında dolaşarak birçok şey öğrendim. Çocuklara yerleri nasıl temizletiyorsunuz? Bastırmaya devam et. Ordu çocuklara yabancılardan nefret etmeyi öğretiyor. Şu rafın üstündeki broşürler, heryerde onlardan var. İnsanlara yaptıklarından nefret ediyorum. Gel. Bazı öğrencilerimin artık İngilizce bile öğrenmelerine izin verilmiyor. Sınıfım çok küçük şimdi. Herşeyden öte, korkuyorum. Gelecekleri için Haberler korkuyorum. Bu saldırıdan kim kurtuldu bilmek istiyorum. Bir liste istiyorum. Ölenlerin bir listesini bulabilirim, efendim. Efendim, bunlar hala izini sürdüğümüz isimler. Son DakikaHaberleri Hazır mısın, Haber Son DakikaHaberleri Evet, efendim. Son DakikaHaberleri Bakalım. Sanırım burada duracağım. Son DakikaHaberleri Tut şunu. eksikliği nedeniyle temel atma törenini ileri bir tarihe erteledi. Böylece tören askıya alındı.

Kasım ayında yapılması tahmin edilen temel atma töreninin Aralık 2013’te de yapılamama ihtimaliPekala. Nasıl görünüyorum? Çok iyi efendim. Son DakikaHaberleri Evet. Son DakikaHaberleri Buyrun efendim. Çubuk oldukça etkileyici. Çok iyi, efendim. Amcam Haber Sana yardımcı olabilir. Gel buraya. Bakma onlara. Göz teması kurma. Genç bir kızken gelirdim buraya. Amcam bu dağlarda devlerin yaşadığını söylerdi Herşey güzel olacak. Son DakikaHaberleri Öyle mi? Son DakikaHaberleri Evet. Ah, Aya Son DakikaHaberleri Chan Haberler Hoş geldin. Memnun oldum. Lütfen, içeri geç. Takip edin beni. Japoncan çok iyi. Sizin de İngilizceniz öyle. büyük. Bu nedenle siyah beyazlılar yeni yıla kadar beklemek zorunda kalabilir.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...