Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Şampiyonlar Ligi Real Madrid 4 Galatasaray 1 Dakika Dakika Özeti

28 Kasım 2013 Perşembe, 02:43
real-madrid-4-1-galatasaray-macinin-ozetini-izle-529689e2564a4

Real Madrid Galatasaray Maçının Sonuçları ve Özeti.

Galatasaray, İspanya’da Real Madrid’e 4-1 mağlup oldu. 10 kişi kalan rakibi karşısında sahadan yenik ayrılan sarı-kırmızılılar; tur umutlarını İstanbul’daki Juventus maçına bıraktı. Aslan, Juve’yi yenerse Devler Ligi’ne devam edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Herkes buraya toplanacak! Geliyorlar bile! Saçmalamayı bırak. Ne yaparsan yap bana ateş etme. Merhaba. Haber Merhaba. Attığın şişeyle neredeyse gözümü çıkarıyordun. Yüce tanrım. Burada kimse yok. Sakin ol. Sakin olur musun Nick? Hadi ama. Hadi ama. Tanrı aşkına. Buraya gel, buraya gel, buraya gel. Sakin ol. Anladın mı? Haber Öleceğim ben. Haber Hayır ölmeyeceksin. Haber Öleceğim ben. Haber Hadi kes şunu. Haber Tanrım. Haber Hayır ölmeyeceksin. Haber Korkuyorum ben. Haber Korktuğunu biliyorum. Çok korkuyorum ben. Hadi. Kendini harap etmeyi bırak. Tıraş olmadığımı biliyor musun? Farkında mısın? Kendime hiç bakmıyorum. Diyorum ki, kendime bakmazsam, yerimden kıpırdamazsam Son Dakika Haber Son Dakika Haber hiç bir şey yapmazsam belki beni unuturlar. Ama sonra, bundan da korkuyorum çünkü diyorum ki Son Dakika Haber Son Dakika Haber uzun süre hareket etmezsem hareket etmek istediğimde Son Dakika Haber Son Dakika Haber edemeyebilirim.Grubu’nda Galatasaray, İspanya’da Real Madrid ile karşı karşıya geldi.

26. dakikada Ramos’un kırmızı kart görmesinin ardından 37’de Bale’in golüyle 1-0 öne geçen Real Madrid’e 38’de Umut Bulut yanıt verdi ve devre 1-1 sona erdi. 51’de Arbeloa ile Delirmeye ramak kalmış gibi konuşuyorsun. Öleceğim ben. Saçmalama. Sen ölmeyeceksin. Hayır.Son Dakika Haber resmini gördün mü, gazetedekini? Haber Hayır. Haber Salı günü çıktı? Salı gün ki gazetede. Haber Evet korkunçtu. Delik deşik edilmiş, boynu kırılmış, gördün mü? Ama Son Dakika Haber Son Dakika Haber kimse seninle Son Dakika Haber arasında bir bağlantı kurmadı Nick. Seninle bir bağlantısı yok. Benim için kiralık katil tutuldu. Son Dakika Haber ve benim için kiralık katil tutuldu. Ben bunu biliyorum. Katili Resnick tuttu, bunu biliyorum ben. Beni öldürecekler. Haber Nick. Haber Beni öldürecekler. Haber Sen ölmeyeceksin. Haber Tanrım. Haber Birisi senin ölmeni istese bile Son Dakika Haber Son Dakika Haber bu, öleceğin anlamına gelmez. Haber Beni öldürecekler. Bunu kesmeni istiyorum. Tanrım. Tanrım. Haber Ne oldu? Miden mi? Miden mi? Cevap ver! Evet sonunda başardın. Kendini ülser olacak noktaya getirdin. Hadi gel. Kalk bakayım, kalk.yeniden öne geçen ev sahibi takım 63’te Di Maria ve 81’de de Isco ile skoru 4-1’e taşıdı.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 13’e çıkardı ve gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi. Sarı-kırmızılılar ise 4. yenilgisini alarak 7 puanda kaldı. Aslan, İstanbul’da Juventus’u mağlup etmeyi başarırsa Devler Ligi’ne devam edecek. Puan kaybı durumunda ise matematiksel hesaplar devreye girecek.

Ev sahibi takımda sarı kart cezası bulunan Luka Modric’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Cristiano Ronaldo, Raphael Varane, Fabio Coentrao, Sami Khedira forma giyemeyecek. Hadi. Yatağa uzan biraz. Hadi. Al. İç şunu hemen. Haber Ne bu? Haber İç dedim. Haber Ne bu? Haber İç dedim. Haber Hayır istemiyorum. İç yoksa zorla gırtlağına sokarım. Aç ağzını. Kusarak çıkartırım, içmek istemiyorum. Onu içmeyeceğim. Haber Kusarsan bir tane daha veririm. Haber Ne bu? Haber İç. Haber Ne bu? Haber Zehir. Haber Ne ilacı bu? Haber Gelusil, ne sanıyorsun sersem? Hadi iç. Haber Neden mide ilacı getirdin? Nick, seni yıldır tanıyorum. Beni telefonla arayıp hemen gel dediğinde Son Dakika Haber Son Dakika Haber Gelusil getiririm. Hadi şimdi iç şunu.Temsilcimiz Galatasaray’da ise sakatlıkları bulunan Fernando Muslera ve Hamit Altıntop forma giyemezken Engin Baytar, Aydın Yılmaz ve Yekta Kurtuluş 18 kişilik kadroya dahil edilmedi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Real Madrid gole çok yaklaştı. Temsilcimizin yarı alanında kısa paslarla pozisyon arayan Bale ile gole yaklaştı ama yıldız oyuncunun plase vuruşunda top kale direğinin hemen yanından dışarı gitti. İlerleyen dakikalarda her iki takımın karşılıklı top kayıplarının ardından; tehlikeli bir pozisyon gelişmedi.

26. dakikada Real 10 kişi kaldı, Sergio Ramos kırmızı kart gördü… Selçuk’un uzun pasında Sergio Ramos’u geçen Umut topu kontrol ederek kaleci ile karşı karşıya kaldı ama Ramos, Umut’u ceza yayının hemen üzerinde düşürdü. G.Saray çok tehlikeli bir yerden frikik kazandı ama Selçuk’un vuruşunda top kalecide kaldı. 10 kişi kalan Real, oyuncu değişikliğine gitti ve Jese Rodriguez oyundan alınırken yerine Nacho oyuna dahil oldu.

Kırmızı kartın çıkmasının ardından Real Madrid’in temsilcimiz karşısındaki baskısı daha da arttı. Dakikalar 37’yi gösterirken; Real Madrid, Bale ile skoru 1-0’a getirdi. Ceza yayının sağ çaprazının yaklaşık 5 metre gerisinden kullanılan serbest vuruşta Gareth Bale topu doğrudan kaleye gönderdi ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

Real Madrid gole sevinemeden kalesinde gol gördü. Temsilcimiz golden bir dakika sonra Umut ile skoru eşitledi. Gelişen atakta Drogba’nın ara pasına hareketlenen Umut ceza sahasına girdi ve kalecinin yanından plase vuruşu ile topu filelere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Mücadelenin ikinci 45 dakikasına Galatasaray çok istekli ve etkili başladı. Bruma ve Umut ile pozisyon arayan temsilcimiz, 51. dakikada Arbeloa’nın golüne engel olamayınca skorda bir kez daha geriye düştü. Ceza sahası sol çaprazına yakın bir noktada topla buluşan Di Maria ortasını altıpas çizgisinin hemen arkasına doğru gönderdi. Topa hareketlenen Arbeloa savunmada Chedjou’yu geçerek plase vuruşu ile topu filelere gönderdi.

Dakikalar 63’ü gösterdiğinde fark ikiye çıktı. Sağ kanattan gelişen Real Madrid atağında Arbeloa’nın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Angel Di Maria topu ağlarla buluşturdu.

İki farkla geriye düşen Galatasaray’da Bruma kenara gelirken, Sneijder oyuna dahil oldu. Temsilcimiz ikinci değişikliğini ise 3 dakika sonra; 67. dakikada yaptı. Amrabat’ın yerine Riera girdi.

71. dakika geçilirken, Galatasaray rakip alanda etkili oldu ve Drogba ile pozisyonlar buldu. İlk pozisyonda; Melo gelen topu kafa ile altıpas çizgisine doğru indirdi. Gelen topa yükselen Drogba kafa vuruşunu yaptı ancak Casillas topa son anda dokunarak gole izin vermedi. Gelişen atağın devamında ise; Drogba’nın vuruşunda top bir kez daha Casillas’ta kaldı.

Skorun 3-1’e gelmesinin ardından oyunun temposu iyice düştü. 74’te Real Madrid oyuncu değişikliği yaptı; Marcelo Vieira oyundan çıkarken Daniel Carvajal oyuna girdi.

Kısa paslarla organize olan Galatasaray yakaladığı fırsatları değerlendiremez; 81’de Real Madrid Haber Hiç bir şey yutamıyorum. Bir dene. Kusarsan bir tane daha veririm, hadi. Nick, hadi iç lütfen. Ağzında çiğne, tadı kötü değil. Hadi, aç kapıyı. Aç da tren içeri girsin. Hadi aç kapıyı. İçmedin değil mi? İyi olmak istemiyorsun. Ölmek istiyorsun. İşte. Tamam, ağla. Haber Çok korkuyorum. Bu hapı içmelisin. Hadi. Çiğne. Çok güzel. İyice çiğne, sonra da yut. Hadi. Çok güzel, çok güzel çiğne. Şimdi bana anahtarı ver, dışarı çıkıp sana Son Dakika Haber Son Dakika Haber içecek bir şey alacağım. Bak, hemen köşede bir kahve dükkânı var. Dinle beni! Hemen döneceğim. Haber Gitmeni istemiyorum. Haber Nick, dakika. Haber Hayır. Saatimi bırakacağım, kontrol edersin. Sadece dakikalığına çıkacağım. Nick. Haber Gitme. Haber Mide zarını mahvediyorsun. Zar iltihabı olmak mı istiyorsun? O ülser kötüleşecek! Sana süt almam gerekiyor. Beş dakika içinde döneceğim. Kes ağlamayı artık! Tamam gidiyorum. Al. Al saat ., saat tut, .. dakika sonra, farkı üçe çıkardı. Gelişen Real Madrid kontra atağında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Isco vuruşunu yaptı ve Chedjou’dan geri geldi. Dönen topu tekrar kontrol eden Isco, Selçuk’u çalımlayarak topu kalecinin yanından filelere gönderdi.

Kalan dakikalarda skor değişmezken; Real Madrid sahadan 4-1 galip ayrıldı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...