Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Trabzon Liman’da dalga kabini devirdi 1 kişi ölüdü, 2 kişi yaralandı

04 Aralık 2013 Çarşamba, 05:02
trabzon-limanda-dalga-kabini-devirdi-1-kisi-oludu-2-kisi-yaralandi-529e9751f24eb

Dalgalar Can Aldı

Olay, bugün saat 15.00 sularında Trabzon Limanı içinde meydana geldi. Mendirekte bulunan Gümrük Muhafaza Müdürlüğü’ne ait fiberglas kabin, şiddetli rüzgar ve dalgaların etkisiyle ters düz oldu. O sırada kabinde bulunan Gümrük Muhafaza Müdürlüğü çalışanı 42 yaşındaki Tahir Aktaş devrilmenin etkisiyle olay yerinde canverdi. duracak ve diyeceksin ki Uzaklara gittim Haberler Haberler tehlikeye atıldım ve işte tamamen masum adamın Sonra o başımı okşayacak ve diyecek ki Haberler Sesinde bir titremeyle Haber Teşekkür ederim, Erica, sağol Haber Dokunaklı Oh, Robert, keşke işler yoluna girse Haber Başladı bile Haber Ne demek istedin? Haber Bana Robert dedin Haber Oh, dedim mi? Farkında değilim Geri dönmezse Lemming’den geçecek Eh, bu yaşlı Morris. Hayır, numarayı hatırlamıyorum Yanında biri olacak. Sanırım, genç bir adam Beni aramasını sağla olur mu? Affedersiniz, siz bayan Burgoyne’musunuz? Evet Babanız da Polis Şefi değil mi? Evet, neden? Hemen kendisini aramanızı istiyor Acil olduğunu söyledi, içeri gelir misiniz? Hey, sen bu sabah polisten kaçan hergele değil misin? Resmini görmüştüm! İçeri girsen iyi olacak Haberler Çabuk, atla! Kendimize çok güvendik. Gazeteleri düşünmemiştim Başarırız sandım sürünüyor gibiyiz Bu şekilde kaçamam özellikle de bir kanun kaçağıyla Yani ben bir aksesuarım. Olayda Hayati Mumcu ve İrfan Kaynak ise yaralandı. Yaralılar, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi ve Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Gümrük Muhafaza botu personelinin yararlandığı fiberglas kabinin yere sabitlenmediği ve takozların üzerinde durduğu, bu nedenle rüzgar ve dalga şiddetine dayanamayarak devrildiği ve aksesuarlar on yıl yer! Oh, bu korkunç, çocuklara ne olacak? Zavallı babam! Daha hızlı gitmeliyiz. Trençkotu geri almalısın Şimdi geri dönemem! Zavallı babam, ona ne diyeceğim? Ona ne diyeceğim? Evet. Sanırım adam oydu Anlayamıyorum Kızımın adını bunun dışında tutun müfettiş Şu an için tabiki Tabi olur, efendim. Endişelenmeyin Arama devam ediyor Kendisini Ash Ormanı’na götürmesi için onu zorlamıştır Orada bulunma olasılığı daha az Ormanı tarıyoruz efendim Her şey yolunda, hayatım, burada güvendeyiz Burada bir süre saklanırız Bir iki saat içinde her şey bitmiş olacak El sıkışırız ve beni bir daha asla görmezsin Görmez miyim? Şey, beni yeniden görmen gerekmez Haber Paltonu giy Haber İyiyim Ne diyorsam onu yap. Nasıl hissettiğini biliyorum Son göremiyorsun. Doğru olduğuna inanmıyorsun Gece her şeyi abartır, değil mi? Şahsen, geceyi severim, gündüzlerden daha canlıdır Şu trendeki insanlara bak. Yemek yiyorlar Haberler cidden yiyorlar Sana ne diyeceğim. Gidpi biraz yemek ileri sürüldü. Olayın ardından liman sahasına çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi gitti. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Kay bulacağım tamam mı? Hayır, bekleyelim. Trençkot elimize geçene kadar bekleyelim Haberler Haberler sonra yeriz, hem de nasıl! Doğruca yedi türlü yemek ve yedi garson ve şampanya Eh, ben şimdi gidiyorum. Uzun sürmez Ve gözlerinin önünden gidiveririz Sonra seni eve kadar taşırım Eh, hadi konuk evine gidelim Gezgin adamın şapkasını takayım Ee, nasıl görünüyorum? Erica Haberler Erica, hayatım, bir şey söyle Yapamam. Sadece yapamam Aptalca olduğunu biliyorum ama Haberler Korkunç Haberler korkunç yoruldum Hayatım, tabiki öylesin. Ne yapabilirim? Belki de eve dönmelisin Haber Hayır. Bekleyeceğim Haber İnanılmazsın Burada iyi olacağım Sana bir şey olmasını istemiyorum Kesinlikle güvende olacaksın, söz veririm Şimdi biraz uyu ve endişelerini unutmaya çalış Bu doğru Dowser! Dowser! Bul onu, Dowser Sana da bir şey olmasını istemiyorum Haber İyi akşamlar, Nobby Nobby değilim. O savaştan önce öldü Haber Yatağınız var mı? Haber Bir tane Haber Tamam. Haber numara Haber Sağol.nak: DHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...