Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Paşa’ya ağır darbe! Akhisar Affetmedi

29 Aralık 2013 Pazar, 13:23
pasaya-agir-darbe-akhisar-affetmedi-52c004a545774

Lider F.Bahçe’nin en yakın takipçisi Kasımpaşa, ilk yarının son maçında ağır bir yara aldı. Lacivert beyazlılar, evinde ağırladığı Akhisar Belediyespor’a, 4-2 mağlup oldu. Kanaması yok. Peritonitle birlikte bağırsakta delinme olabilir. Kan kültürü. , Zosyn. Son Dakika Haberleri’i çağırmam gerekiyor mu? Hayır, hayır. Cerrahın inmesi lazım. Onları aradım. Tamam. Dopamin hazırla. Dennis. Dennis beni duyabiliyor musun? Mücadele etmeye başlaman gerekiyor. Kardeşin seninle konuşmak istiyor. Neela’ya çağrı bırak. Ona hemen ihtiyacım olduğunu söyle. Al bakalım. “Teşekkürler Haberler.” Rica ederim Sarah. Bana sonsuza dek kızgın kalamazsın. Neden? Bunun yüzünden. Ne yapıyorsun? Sempatik doktor suratı. Aptal gibi görünüyorsun. Beni büyük silahlarımı çıkarmak zorunda bırakıyorsun. Biri çok hastaysa, ölümcül hastalığı varsa, Haber “Bay Smith, ölümcül. Çok hastasınız.” “Tümör küçük kafanıza çok büyük geliyor.” “Yaşamayacaksınız” diyorum. “Öleceksiniz.” Tamam. Kes artık. Sonra da Haber Kes şunu. komik değil. Sana kızgınım. Biliyorum. Özür dilerim. Sana söylemeyi istedim. Neden gitmen gerekiyor? Çünkü doğru olan bu. Neela yüzünden mi? Onu sen mi aradın? Senin için endişelenmiş. Haydi. Ne oluyor? Diyafram altında hava var.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa ile Akhisar Belediyespor karşılaştı. Ligde lider Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada yer alan Kasımpaşa, evinde Akhisar’dan ağır bir darbe aldı. Lacivert beyazlılar, Manisa temsilcisine 4-2 mağlup oldu.

Akhisar, 14. dakikada Bruno ile öne geçti, Paşa’nın yanıtı 26. dakikada Adem Büyük’le geldi. İlk yarı 1-1 sona ererken, 65. dakikada sahneye çıkan Niasse, Akhisar’ı yeniden İki litreden sonra sistolik kan basıncı . Subklavyeni açacağım. Sonra da doğru ameliyathaneye. İyi görünüyordu. Üvey babası nerede? Onu bulması için Dawn’u yolladım. Geldiğin için teşekkürler. Benim işim bu Ray. Cordis kateteri. Infuser’ı hazırlayın. Peki. Bir dakikan var mı? Evet. Ne oldu? Bendim. Haber Dixon’la ilgili tıp kurulunu arayan bendim. Sen mi? Neden böyle bir şey yaptın? Çünkü ilaçları, kilisedeki bir doktordan aldığını duydum. Lisansı olmayan bir kaçıktır diye duydum. Son Dakika Haberleri. Gerçekten üzgünüm. Sorun değil. Üzgünüm. Doğru şeyi yaptığımı düşünmüştüm. Doğru olanı yaptın. İkimiz de doğru olanı yaptık. Bazen doğru olanı yaparsın ama Haber yine de sana haksızlık ederler. Kafanı takma. Greg. Bu dedektifler seninle konuşmak istiyor. Ne hakkında? Haber Dixon adındaki bir hastayla ilgin hakkında. Angela’yı aradım. Aşağı iniyor. Tamam. Teşekkürler. Baş başa konuşabileceğimiz bir yer var mı Doktor Haberler. Elbette. Bu taraftan. Son Dakika Haberleri. Seni arıyordum. Şu sorduğun hasta. Arayıp mesaj bıraktı. öne geçirdi. 67. dakikada Kenan ile 1 gol daha bulan Akhisar, skoru 3-1’e taşıdı. Kasımpaşa, 73. dakikada yine Adem’in golüyle farkı 1’e indirirken, 75. dakikada kendisinin 2., takımının 4. golünü atan Niasse, maçın skorunu belirledi: 4-2.

Akhisar Belediyespor, bu galibiyetle puanını 25’e çıkartarak 8. sıraya yükseldi. Kasımpaşa ise 31. puanla maç fazlasıyla 2. sıradaki yerini korudu.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...