Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Fenerbahçe- M.P Antalyaspor Karşısına Çıkıyor

23 Kasım 2013 Cumartesi, 22:59
fenerbahce-m-p-antalyaspor-karsisina-cikiyor-52911669ba4e5

Fenerbahçe- M.P Antalyaspor Karşısına Çıkıyor

Lider Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor ile yarın yapacağı müsabakayla beraber ligde rakibiyle 37. kez karşı karşıya gelecek. Lider takipçileriyle arasındaki farkı kapattırmak istemiyor…
İSTANBUL
İki takım arasında bugüne değin yapılan 36 maçın 25’ini Fenerbahçe, 4’ünü Medical Park Antalyaspor kazandı, Karakolda bekleyin, tamam mı? nerede? Haberler Tedavi görüyor dedim. Haberler Tamam, ben de nerede diyorum. Bu işi bize bırakın. Size mi? Haberler Daha önceki gibi mi? Haberler Ne diyorsun lan sen? Haberler Kanbashi. Polislerin çoğu emir bekliyor. Şu tavrı bırakır mısın? Geri dur biraz. Rahatsızlık için affedersiniz. Ben Fukuoka Polisi’nden Kıdemli Başpolis Sekiya. Nakil görevine katılacağım. . Büyükşehir Emniyeti. İzin verir misiniz? Chika cinayetinden hakkında tutuklama emri var. Emniyet’e kadar sana eşlik edeceğiz. Uslu dur. Gerçekten benim gibi birini koruyabilir misiniz ki? Bırak mırıldanmayı Haber Siz yeter misiniz? Ne? Beşiniz yeterli mi? Ne demek istiyorsun? Yine söyle bakalım, o. çocuğu Son Dakika haberleri. Bırakın şu polis ağzını. Namussuz Son Dakika haberleri. Haberler Ne? Haberler Uzak dur. Haberler Kapa çeneni Son Dakika haberleri. Haberler Uzak dur. Ben Haber ben neredeyse Haber Haber iki kere öldürülüyordum Son Dakika haberleri. Tabii endişeleneceğim Son Dakika haberleri. 7 karşılaşma da berabere sona erdi.”Sarı Kanaryalar”ın toplam 67 golüne, Akdeniz temsilcisi 27 golle karşılık verdi.
Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı 3-1 kazanan Medical Park Antalyaspor, rakibinin Süper Lig’de Kadıköy’deki 47 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmıştı. Antalya’daki karşılaşmayı ise Fenerbahçe 2-1 kazandı.
Antalya’daki maçlar Fenerbahçe, Medical Park Antalyaspor ile deplasmanda yaptığı Yok daha neler Son Dakika haberleri. Tekrar ediyorum. Kunihide ‘yu öldürmeye teşebbüs eden adam Haber Haber Fukuoka’da yetkililere teslim oldu. Sitesi’nde Haber Haber bu adamın milyonluk anlaşmayla Haber Haber yönetimince işe alındığı duyuruldu. Cinayete teşebbüs için milyon mu? için av sezonu açıldı. ‘yu çıkarın, sorgulayacağız. , gel buraya. ‘yu Fukuko’da yakaladılar. Ona bir kez ateş ettin mi Haber Haber turnayı gözünden vuruyorsun. Çılgınlık bu Son Dakika haberleri. Siz de medya sirkini görmeye mi gidiyorsunuz? Şoför Bey, radyoyu açar mısınız? Peki, peki. Gözaltında tutulan şüpheli Haber Haber bir gözaltı memuru tarafından.. Haber saldırıya uğrayıp, yaralandı. Haberler Bırakın beni Son Dakika haberleri. Haberler Dur Son Dakika haberleri. hemen hastaneye kaldırılıp, tedavi altına alındı Haber Anladım. Merkez Hastanesi’ne. Şimdi de bir polis mi onu öldürmeye kalkmış? Ne rezillik. Son Dakika haberleri. Büyükşehir Emniyeti, Birinci Soruşturma Birimi. için geldik. Şu an tedavi görüyor. lig maçlarında da rakibine galibiyet sayısında üstünlük kurdu.Rakibiyle Antalya’da yaptığı 18 maçın 9’unu kazanan sarı-lacivertliler, 6 maçta berabere kaldı, 3 kez de sahadan yenik ayrıldı.Antalya’da Fenerbahçe 24, evsahibi ekip 14 gol attı.Farklı skorlu galibiyetlerFenerbahçe, Medical Park Antalyaspor karşısında lig tarihindeki en farklı galibiyetini 1996-97 sezonunda deplasmanda 5-0’lık skorla aldı.Medical Park Antalyaspor iseFenerbahçe karşısında geçen sezon İstanbul’daki maçı 3-1 kazanarak, rakibi karşısında en farklı galibiyetini elde etti.Bu arada, 1984-85 sezonunda Antalya’da yapılan maçı Onun ölmesine izin vermeyin. Ne pahasına olursa olsun, ‘yu canlı getirin. Selam ver. Bizdeki tecrübe o ikisinde yok. Onlara güvenme. Acil bir durumda onları kalkan olarak kullan. gibi bir adamı korumakla ilgili ne hissediyorsun? Üst rütbeliler “koru” derse, kim olursa olsun koruruz. Bizim işimiz bu. Yerinizde olmak istemezdim. gibi bir pislik için kurşun yiyebilirsiniz. Korumamız söylenirse, kim olursa olsun koruruz. Bu bizim görevimiz. Evde bir kadının idaresindeyim Haber Haber şimdi de işteyken. son derece yeteneklidir. Bunu biliyorum. Tutuklama becerileri ve silah kullanmada bir numara. Bir kendo ustası. Birkaç dil biliyor. Yüksek rütbeler için aday, ama Haber Haber kimse henüz bekar bir anneyi terfi etmeye hazır değil. Beni en çok şaşırtan Haber sensin. Kusura bakma ama, insanları araştırmak, iş alışkanlığım. Üç yıl önce miydi o kaza? Kamyon şoförü Haber Özel hayatımı konu dışında tut. Neden bu göreve getirildiğimi bilmek mi istiyorsun? Beni seçenlere sor. Suçlu, Yönetimi tarafından milyon ücretle tutuldu. Fenerbahçe 4-3 kazanırken, bu skor, iki takım arasında geride kalan 36 maç içinde en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...