Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Yirmi Milyonluk Süper Loto İkramiyesi

05 Aralık 2013 Perşembe, 04:51
super-loto-20-milyon-liraya-kosuyor-529fe18059ede

Dev İkramiye

Süper Loto’da sekiz haftadır altı bilen olmayınca devrederek büyüyen ikramiye 20 milyon liraya ulaştı.

Süper Loto sonuçlarına  göre, 10 Kasım’daki çekilişte 6 bilen çıkmayınca 1 milyon 160 bin 651 lira sonraki haftaya devretti. 2. hafta 2 milyon lirayı geçen ikramiye, 6 bilen olmayınca 3. haftada 3 milyon 600 bin lirayı gördü.Son Dakika Haberleri Merhaba. Ben Lisa. Son Dakika Haberleri Merhaba. Henüz tanışmadık. Siz de televizyondan mısınız? Hayır. Hayır, ben bir hahamım. Sizin özel bir kıyafet falan giymeniz gerekmiyor mu? Ulusal televizyon benimle ilgili bir belgesel hazırlamak istiyor. Nasıl konuşuyorum, nasıl düşünüyorum Haber, Haberler Bunun gibi şeyler işte. “Yaratıcı Zihinler” dizisinin bir bölümü için. Ve Haber, Haberler Ben de onlara senden bahsettim. Teşekkürler. Ama şu sıralar üzerinde çalıştığım küçük bir film var. Evet, Wendy bahsetti. Bir felsefe profesörü ile ilgiliymiş. Taktire şayan bir çalışma. Ama ben burada, bitirdiğin zaman para kazanabileceğin bir işten bahsediyorum. Benden istemen gereken son şey  4. hafta da 6 bilen çıkmadı ve 5 milyon lirayı geçen büyük ikramiye, sonraki haftaya 7 milyon 49 bin 949 lira olarak devretti.

Her hafta üzerine yaklaşık 2 milyon lira eklenen büyük ikramiye 6. haftada 9 milyon lira, 7. haftada 12 milyon lira, 8. haftada 16 milyon liraya ulaştı. Yarın yapılacak çekilişte büyük ikramiye 20 milyon liraya yaklaşmış senin biyografini çekmem olmalı. Benim çektiğim filmleri bilirsin. Zehirli atıklar, açlıktan ölen çocuklar Haber, Haberler Bak, sana karşı dürüst olacağım. İlk tercihim sen değilsin. Bunu Wendy için yapıyorum. Uzun zamandır çalışmadığını söyledi. Senden utanıyor. Ben çalışıyorum. Tek sorun kimsenin bana para vermemesi. Bak, yaptığım işe saygı duymadığını biliyorum. Ama bir dolap dolusu Emmy ödülü sahibiyim. Tamam, bunu umursamıyorsun. Tamam, anlıyorum. Bilemiyorum. Belki parayı kendi filmimi bitirmek için kullanabilirim. Bazı borçlarım da var. Fars için fikir: Kaybetmeye mahkum bir zavallı, tapılası bir adamın Haber, Haberler Haber, Haberler hikayesi üzerinde çalışmaya başlar. Bu, onun için büyük bir fırsat olacaktır. oldu. Bu hafta da 6 rakamı bilen olmadığı takdirde ikramiye 25 milyon lirayı zorlayacak.

Süper Loto’dan Kazanılan 20 milyon liraya neler alınır? 

Hayalleri süsleyen 20 milyon liraya ise 35 bin 523 Cumhuriyet, 142 bin 857 çeyrek altın, ortalama 200 bin liradan 100 ev alınabilir. Bu evlerden aylık 75 bin lira kira geliri de elde edilebilir. 20 milyon liranın Son Dakika Haberleri Boston’a niçin gidiyorsunuz? Son Dakika Haberleri Bir sempozyumda konferans vereceğim. Bu arada, benim adım Gündem. Son Dakika Haberleri Merhaba Gündem. Son Dakika Haberleri Merhaba. Son Dakika Haberleri Çok hoş bir isim. Son Dakika Haberleri Çok teşekkür ederim. Son Dakika Haberleri Boston’a sık gider misiniz? Son Dakika Haberleri Hayır, pek sık sayılmaz. Son Dakika Haberleri Aslında Boston’dan kimseyi tanımıyorum. Son Dakika Haberleri Öyle mi? Son Dakika Haberleri Günaydın. Son Dakika Haberleri Merhaba. Bayan Paley aradı. Acilmiş. Beni neden aradın? Seni arayacağımı söylemiştim. Daha fazla dayanamadım. Çıldırmak üzereyim bankaya yatırılması halinde aylık 164 bin lira, günlük ise yaklaşık 5 bin lira faiz geliri getirir.

Dünyanın en pahalı otomobili olarak bilinen 3 milyon 900 bin dolarlık 2 Lamborghini Veneno, 2 milyon dolarlık 5 Bugatti Veyron 16.4 modeli satın alınabilir. Bir turizm şirketinin kişiye özel hazırladığı ve Japonya, Avustralya, Seni görmeliyim. Mutlaka görüşmeliyiz. Tamam. İş çıkışı uygun. Görüyorum. Evet. Görüyorum. Tanrım. Ne oldu? Bir dakika ara verebilir miyiz? Sorun ne Magazin? Başım dertte Ben. Ne oldu? Birine açılmam gerekiyor. Rahat ol. Birbirimizi yıllardır tanırız. Sen dindar bir adamsın. Tamam, ben değilim. Pek çok açıdan birbirimizden farklı olsak da, sana karşı saygım büyüktür. Son Dakika Haberleri Sana güvenebilir miyim? Son Dakika Haberleri Tabii ki. Devam et. Hepsi aramızda kalacak. Aptalca bir hata yaptım. Mantıksız, boş, sersemce. Başka bir kadın. Belki gururum okşandığı için yaptım. Belki de onun çaresizliğine ve yalnızlığına acıdığım için. Şimdiyse hayatım mahvolmak üzere. Son Dakika Haberleri Sona erdiremiyor musun? Son Dakika Haberleri Afrika, Kuzey ve Güney Amerika’yı kapsayan 90 bin avroluk dünya turuna 103 kez çıkılabilir.

Yorum

  1. asiusta

    5 Aralık 2013 at 18:52

    para bende bu hafta sıkıntı yok :)

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...