Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Vedat Yavuz Haberleri Görmeden sunuyor.

04 Aralık 2013 Çarşamba, 05:05
vedat-yavuz-haberleri-gormeden-sunuyor-529e96c296f47

 

Görme Engelliler Futsal Milli Takımında görev yapan sporcu  Vedat Yavuz, TV 52 ekranlarında bu kez ana haber bülteni sunucusu olarak ekran karşısına çıktı.

TV 52 Genel Müdürü Ali Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “3 Aralık Engelliler Günü’nde milli sporcumuz Vedat beye ana haberi sunduruyoruz. Aynı zamanda görsel anlamda hocamız Yaşlı Haberler geldi mi? Haber Haberler ? Hayır, yatağını tutuyorum Arkadaşı mısın? Haber Evet Haber Arkadaşının olduğunu bilmiyordum Oh, evet. İyi geceler Öyle işlerden burada istemiyorum, anlaşıldı mı? Ve buraya yine gelmek de istemiyorum Karışmaman iyi o halde Bu sözleri yiyeceksin, seni hergele! Çık dışarı! Yaşlı Haberler daha gelmedi değil mi? Arkadaşı sensin, bilmen gerekir Yeni uyandım Hangisi yaşlı Haberler , porselen tamircisi? Bilmem dostum, hiç duymadım Demek oyun bu? Demek sen arkadaşısın yani Bu düzen ne zamandır devam ediyor? Haberler Kim seslendi? Oh, idareci! Haber Selam, tamir mi var? Haber Şamatayla gelme buraya! Sorun ne? Sen tamri edesin diye arkadaşını getirip porselenleri kırmak ha! Arkadaşım mı? Mazeret istemiyorum bu da senin buraya Haberler Haberler son gelişin! Ne demek istedi? Ve sen kimsin? Dinle, seninle konuşmam lazım Bir dakikada dönerim, bu benim işim Seninle konuşmalıyız, çok öenmli bir konu Neler çeviriyorsun? Ve arkadaşın olduğumda işitme engelli vatandaşlarımıza yardımcı oluyor. Görme engelli yada diğer engelli vatandaşlarımızın aslında engelli olmadıkları aslında görsel anlamda da haberleri yada günlük yaşamdaki her alanda neleri nasıl başarabileceklerini bir kanıtı olarak bunu sunmaya çalıştık. Herhalde Türkiye’de ilk defa oluyor” dedi.

YAVUZ: “TÜRKİYE’DE BİR İLK OLMASI BENİ DAHA ÇOK HEYECANLANDIRDI”

Mili sporcu Vedat Yavuz ise, “Hayatımdaki ilkleri bir başkası daha katıldı ama Türkiye’de bir ilk olması beni daha çok heyecanlandırdı. Bu kuruma benim hayatıma güzel heyecanlar kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Milli sporcuyum. u kim söyledi? Şey, bu bir hataydı Bende öyle düşünmüştüm Neredeyse onbeş mildir seni takip ediyorum Onbeş mil mi neden? Bir trençkot arıyorum? Neden bahsettiğini bilmiyorum. Gitmem gerekiyor. Bir şeyler biliyorsun Ama seninle ilgilenmiyorum, sadece trençkotu istiyorum Haydi, Haberler , dağıt ağzını Bir dakika içinde hiç beklemediği bir şey alacak Tom’un Şapkasından bir trençkot, aldın. Eh, o benim Sadece kanıt olarak istiyorum, sonra yine alabilirsin Bana sorman faydasız, dediğim gibi bilmiyorum Haberler Haberler hiç bir şey bilmiyorum! Neden bu kadar dik kafalısın? Sana ölüm kalım meselesi diyorum! Beni kurtarabilir! Beni cinayet suçlamasından kurtaracak, polis Haberler Haberler benim peşimde! Haber Haydi! Haber Şimdi gelemem Erica! Onu bulmam lazım! Haydi, seninle işim daha bitmedi! Fikrin ne? Bir dakika! Nereye gidiyorsun? Dur, durdurun onu! Çabuk, çavuş, çıkıyorlar! Haber Erica! Erica! Çabuk! Haber Fikir ne? Şu tarafa sür! Trençkotu aldın mı? Her şeyi biliyor amaTürkiye’de ilk defa olimpiyatlara giden sporcu unvanımda vardı ama gerçekten bu bir olimpiyat kadar değerli oldu. Türkiye’de ilk defa ana haber sunan bir görme engeli olmak benim için büyük mutluluk” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...