Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

TCDD’den “yolsuzluk” haberleri ile ilgili açıklama

26 Aralık 2013 Perşembe, 20:27
tcddden-yolsuzluk-haberleri-ile-ilgili-aciklama-52bc733ba4f88

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, bugün basında yer alan haberler üzerine,TCDD’NİN 157 yıllık bir kuruluş olup, iş ve işlemlerini yasalara ve mevzuata göre yaptığını bildirdi.

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, bugün basında yer alan haberler üzerine,TCDD’NİN 157 yıllık bir kuruluş olup, iş ve işlemlerini yasalara ve mevzuata göre yaptığını bildirdi.

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, bugün basın yayın organlarında ve internet sitelerinde çıkan haberlere Cüceler mi? Susun, duymaya çalışıyorum. Şekerlerim benim. Sizlere bakıp besleyeceğim. Majesteleri. Güçleri doğuştan mı var yoksa Haberler lendi mi? Doğuştan. Gün geçtikçe de güçleniyor. Kalbine bir şey olmadığı için şanslısınız. Kalp kolay kolay değiştirilemez Haberler Haberler fakat akıl çelinebilir. Yapman gerekeni yap. Tüm sihri ortadan kaldırmayı öneririm. Sihirle alakalı tüm anıları da. Ne olur ne olmaz. Ama merak etmeyin, eğlenceli kısımları bırakacağım. İyileşecek. Ama güçlerim olduğunu hatırlamayacak mı? Haber Böylesi daha iyi. Haber Beni dinle, Elsa. Güçlerin gelişecektir. Güzel bir tarafı olsa da Haberler Haberler çok büyük bir tehlikesi de var. Güçlerini kontrol etmeyi öğrenmelisin. Korku, düşmanın olacak. Hayır. Onu koruyacağız. Kontrol etmesini öğrenebileceğinden eminim. O zamana dek Haberler Haberler kapılarımızı kapatacağız. Çalışanlarımızı azaltacağız. İnsanlarla olan iletişimini kısıtlayacağız Haberler Haberler ve güçlerini herkesten saklayacağız.ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“TCDD 157 yıllık bir kuruluş olup, iş ve işlemlerini yasalara ve mevzuata göre yapmaktadır. Kuruluşumuzun iş ve işlemleri ile yapılan bütün ihaleler denetime tabidir. Yolsuzluk yapıldığı iddia edilen Vangölü’ne feribot yapımı ihalesine çıkılmış, tekli Anna dahil. Elsa? Kardan adam yapalım mı? Hadi gidip oynayalım. Seni hiç göremiyorum artık. Kapıya çık. Sanki uzaklaşıp gittin. Eskiden çok yakın arkadaştık. Ama artık değiliz. Keşke bana sebebini söylesen. Kardan adam yapalım mı? Kardan adam olmasa da olur. Git buradan, Anna. Tamam, hoşça kal. Eldivenler işe yarayacak. Gördün mü? Haber Gizle. Haber Hissetme. Haber Meydana çıkmasına izin verme. Haber Meydana çıkmasına izin verme. Kardan adam yapalım mı? Ya da koridorda bisiklet sürelim mi? Bir arkadaşa ihtiyacım olalı çok oldu. Duvardaki resimlerle konuşmaya başladım. Dayan, Joan. Bu bomboş odalarda, insan kendini yalnız hissediyor. Saatlerin akıp geçmesini izliyorum. Korkuyorum. Gittikçe güçleniyor. Üzülmen durumu daha da kötü hâle getirir. Sakin ol. Hayır! Dokunma bana. Lütfen. Sana zarar vermek istemiyorum. İki hafta sonra görüşürüz. Haber Gitmeseniz olmaz mı? Haber Sana bir şey olmayacak, Elsa. Elsa? Yapma lütfen, orada olduğunu biliyorum. İnsanlar nerede olduğunu sordu. fler uygun görülmediğinden ihale Kuruluşumuzca iptal edilmiştir. Kuruluşumuzca ve Kamu İhale Kurumunca iptal edilen ihale; istekli tarafından açılan davada Mahkemece geçerli kılınmıştır. Mahkeme kararını uygulama zorunluluğundan dolayı yükleniciyle sözleşme imzalanmıştır. TCDD’ye Mahkeme kararının Metin ol dediler, ben de elimden geleni yapıyorum. Senin için geldim, içeri girmeme izin ver. Birbirimizden başka kimsemiz yok. Sadece sen ve ben kaldık. Ne yapacağız biz? Kardan adam yapalım mı? Üç Sene Sonra Haber Arendelle’e hoş geldiniz! Haber Sağ olun, bayım. Adımlarınıza dikkat edin lütfen. Kapılar birazdan açılacak. Niye bunu giyiyorum ki? Çünkü kraliçe reşit oldu. Taç giyme töreni var bugün. Benim suçum mu bu? Haber Ne istiyorsun, Sven? Haber Yemek ver! Haber Sihirli kelimemiz neydi? Haber Lütfen! Paylaş! Nihayet kapıları açacak olmalarına inanamıyorum! Hem de tüm gün. Acele et, Persi! Ah Arendelle Haberler En esrarengiz ticaret ortağımız. Şu kapıları açın da sırlarınızı ortaya çıkarıp Haberler Haberler zenginliklerinizi sömüreyim. Bunu sesli mi söyledim? Dünya gözüyle kraliçeyle prensesi görmek için sabırsızlanıyorum. uygulanmasından dolayı yolsuzluk ithamı izahtan varestedir.”

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...