Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Ordu’da trafik kazası meydana geldi 2’si polis 4 yaralı var

09 Aralık 2013 Pazartesi, 14:57
orduda-trafik-kazasi-meydana-geldi-2si-polis-4-yarali-var-52a5bd690b67f

Kaza, Ordu’nun Kabadüz ilçesinde oldu. Ulaşan bilgilere göre, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Muzaffer G. (38), kardeşi Fatih G. (31), polis memuru Abdullah C. (34) ve arkadaşları Dursun Ö. (40) ile birlikte 07 CRV 35 plakalı
Yo, bayım, yani ne tür çöp demek istiyorum? Alüminyum mu yoksa plastik mi? Geri dönüşüme yolluyoruz. Bu geri dönüştürülemez, çürüyen tür. Son Dakika Haberleri Oh, güzel, gübre yaparız. Son Dakika Haberleri Bundan gübre olmaz. Elbette olur. Çürüyen herşeyden gübre olur. İsa adına. Hadi ama yapma. Üzgünüm, bayım. Buyrun atın. Son Dakika Haberleri Teşekkürler. Son Dakika Haberleri Sonra icabına bakarım. Aslında geri götürsem iyi olur. Gerçekten kötü olmaz. Sadece biraz yağ, koku giderici ve sirkeye ihtiyacım var. ve herşey iyi olacak Haber Son Dakika Haberleri Emin misiniz, bayım? Son Dakika Haberleri Evet, teşekkürler, Gündem. Anne, niçin mirasımı bunun içine katıyorsun? ASiyasetersin. Hala üstünü değiştirmemişsin? Ne yapıyorsun? Son Dakika Haberleri Ben Haber Son Dakika Haberleri Hayır, sen değil, anne. Ben Haber şey Haber odamda fare buldum. Şişkinliği vardı Haber Kabalaşmak istemiyorum ama geliyor musun? yoksa zamanımı bütün gün lobide seni bekleyerek mi geçireyim?otomobiliyle Kabadüz ilçesindeki Çambaşı Yaylası’na gitti.

Akşam saatlerinde yayladan Ordu merkeze dönen Muzaffer G., yoldaki gizli buzlanmayı fark etmeyince direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla atmaya başladı.
Çok üzgünüm, hemen geleceğim. Ne yapacağım bunları şimdi? Postalayım mı? Burada ki hiç bir yerede sığmıyor. Hayır, hayır, lütfen, temizlik yok. Temizleme, oda temiz, temizlik yok. Son Dakika Haberleri Temizlik yok. Son Dakika Haberleri Temizlik yok., teşekkürler. Hayır, yani, ben, ben geliyor musun diye soruyorum, anne. Ama gerçekten gelmene gerek yok anne, burada sıcaklık derece. Buraya giriyorsun. Böyle. Anne, telefon kesilirse, yıldırımdandır. Ne? Gidip bir tekne kiralayalım. Odamda insan başı var ve gidip bir tekne kiralamalıyım. Tamam. Bayan Pritshett? Merhaba, ben Ernie Lipscomb, Son Dakika Haber’nin tıp okulundan arkadaşı. Oh. Harika. Harika. Ne kadar çok otelin numarasını verirseniz Haber Hayır, biliyorum, çok geç. Sadece burada küçük bir olaya denk geldik. Pekala, tamam, Otel Maya Son Dakika Haberleri Güzel geliyor. Son Dakika Haberleri Yo, yo, rahat ol, herşey iyi. Fakat Son Dakika Haber’ye ulaşmam gerek. Hangi otelde kaldığını size söyledi mi? Kaza sırasında araçta bulunanlar çeşitli yerlerinden yaralanırken, olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından Medicalpark Ordu Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Söylemedi Haber Doğru, yo, nasıl böyle evlat olabilir Haber Son Dakika Haberleri Pekala, ve son bir tane, doğru mu? Son Dakika Haberleri Evet, hayır, iyiyim. Son Dakika Haberleri Okulun koşuşturmacası. Son Dakika Haberleri Şey, teşekkürler. Nasıl olduğunu bilirsin. Bir haftalığına gittiğine emin misin? Son Dakika Haberleri Bir yıl yetecek kadar eşya koymuş. Son Dakika Haberleri Son Dakika Haber istekli paketleyicidir. Son Dakika Haber Siyaset’den “Aklın becerisi”, yine Polisiye roman yazıyor. Ya, bana kendi yaşam öyküsü gibi geldi. Seri oynanan kelime oyunu. Bilirsin, kelime oyunu, kelimelerle oynanır, anladın mı? Yo, yo, rahat ol, herşey iyi. Hayır, bilmiyorum ortalardayız. Sonra konuşuruz, bayan Siyaset Kapamalıyım, güle güle. Ateş ettiğim son adam bana kelime oyunu deniyordu, pislik, anladın mı? Evet, ben de anladım. Biraz daha telefon et. Sende, pislik. Son Dakika Haber, neyseki bu benim işim değil, Haber fakat, görüşelim. Avukat öncesi, mimar öncesi, veteriner öncesi,

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...