Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Akdeniz’deki Deprem

28 Aralık 2013 Cumartesi, 23:13
saniye-saniye-deprem-ani-52bf3b7c34b4f

Merkez üssü Antalya körfezi olan depremin ardından, deprem bir alışveriş merkezinde paniğe neden oldu. Cikcilli beldesindeki 3 katlı alışveriş merkezindeki yüzlerce kişi sarsıntının ardından yürüyen merdivenlere koştu. Fast-food’larda yemek yiyenler ve mağazalarda alışveriş yapanlar biranda çıkış kapısına koşarak alışveriş merkezini terk etti. Panik anı,Bu kadar duyarlı ve tatlı bir adamı bulamazsın asla. Haber Ne güzel. Haber Biraz elden geçirilmesi gerektiği doğru. Birkaç kusuru var tabii. Haber Ne denir ki o acayip beynine Haberler Haber Ve bazı doğa kanunlarına aykırı olan Haberler Haberler ren geyiğine olan o sevgisine. Haber Konu ben değilim! Biraz elden geçirilmesi gerektiği doğru ama şundan eminiz ki Haberler Haberler bu harabeyi adam edebilirsin bir tutam aşkla tabii ki. Bu konuyu kapatabilir miyiz? Ciddi bir sorunumuz var. Kesinlikle. Söylesene, hayatım Haberler Sürekli takındığı endişeli tavırlardan mı? Yoksa sosyal yönden zayıf olduğundan mı? Yoksa sadece ormanda işemeyi sevdiğinden mi? Bunu bilmeme gerek yoktu. Kadınsı sarışınlığı yüzünden Haberler Haberler bir şeyler mi akmıyor gönlünden? Yoksa Hint kumaşı olduğunu saklıyor diye mi? Biraz elden geçirilmesi gerektiği doğru Haberler Haberler biraz piresi var tabii. Haber Hayır, yok! İnsanlardan uzak durması Haberler alışveriş merkezinin güvenlik kameralarına da yansıdı.

Deprem, Konya ve Karaman’da da hissedildi

Kent merkezinde depremin olduğunu fark edenlerden bazıları, evlerinden aşağı indi. Vatandaşlar, yaklaşık 30 saniye kadar hissettikleri depremin merkez üssünün Haberler içten sarılmalara olan açlığının ispatıdır aslında. Biraz elden geçirilmesi gerektiği doğru ama biz ne yapacağımızı biliyoruz. Bu harabeyi onarmanın yolu Haberler Haberler seni ona ayarlamaktır diyoruz. Kesin şunu, kesin. Yeter! Başka biriyle nişanlı o. Tamam mı?! Elden geçirilmesi gereken kızmış meğer. Önemsiz bir mesele. “Nişanlanma” olayı esnek bir sözleşmedir derim. Bu arada yüzük de görmedi gözlerim. Kızın biraz elden geçirilmesi gerek. İki arada kalmış belli ki. Nişanlıyı aradan çıkartırsan Haberler Haberler bütün sorun hallolur tabii ki! Onu değiştirebilirsin demiyoruz Haberler Haberler çünkü insanlar tamamen değişmez, biliyoruz. Ama aşkın hem çok güçlü hem de garip Haberler Haberler bir kudreti vardır diyoruz. İnsanlar öfkeliyken, korkmuşken Haberler Haberler ya da stresliyken yanlış kararlar verebilir. Haber Ama önlerine biraz sevgi koyarsan Haberler Haber Biraz sevgi koyarsan Haberler Antalya olduğunu öğrenmeleriyle evlerine geri döndü.Depremden hemen sonra polis telsizinden, “Deprem Konya merkezde de hissedilmiştir. Tüm istasyonlarımız bölgelerini kontrol edip, herhangi bir olumsuzluk görüldüğünde merkeze haber verecektir” anonsu yapıldı. Deprem, Karaman’da da hafif şekilde hissedildi.

Deprem KKTC’de de hissedildi

KKTC Meteoroloji Dairesi’ne göre; merkez üssü Antalya Körfezi olan, Richter ölçeğine göre 5.9 şiddet Haberler içindeki cevheri ortaya çıkartırsın! Gerçek aşk içindeki cevheri ortaya çıkarır. Herkesin biraz elden geçirilmesi gerekir Haberler Haberler bütün mesele de bundan ibarettir. Haber Baba. Haber Abla. Haber Kardeş. Haber Birbirimize ihtiyacımız varsa niçin? Birbirimizi ayağa kaldırmak ve tamamlamak için. Herkesin biraz elden geçirilmesi gerekir. Ama bıçak kemiğe dayandığında Haberler O harabeleri onaracak tek onarıcı Haberler Haberler gerçek Haberler Haberler aşktır. Gerçek aşk! Anna, Kristoff’u kocüceliğe kabul ediyorHaberHaber Anlayamadım? Evleniyorsunuz. Buz gibi olmuş. Tuhaf bir büyü var bunda. Haber Büyük Pabbie! Haber Getir onu bana bakayım. Anna,indeki deprem, Lefke Deprem İstasyonu’ndan 159 kilometre uzaklıkta meydana geldi

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...