Son Dakika
20 Nisan 2024 Cumartesi

Silah Ruhsatında Yeni Düzenleme

27 Kasım 2013 Çarşamba, 02:18
silah

 

Silah Ruhsatı için yeni şartlar.

 

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu, Danıştay’ın, “Düzeltilmeli veya düzeltmesiz olarak bir gözün görmesi 2/10’dan aşağı, her iki gözün görme toplamı 12/20’den az olanlarasilah ruhsatı verilemeyeceği” hükmünü iptal etmesi üzerine yeni düzenlemeye gitti.

Kurum Başkan Yardımcısı Şaşırdın mı? Washington’daki Japon büyükelçiliğinde iki sene çalıştım, Askeri ataşelikte. Lütfen otur. Üzgünüm. Büyülendim. Bunların benim oğullarım. Haber, Akio. Siz Amerikalıları bayrağınızın renkleri dışında, bir arada tutan ne? Görüyorsunuz, Albay, değerlere tam adanmışlığı asla anlayamayacaksınız. Kültürünüz çok daha eski ve köklü, buna büyük saygı duyuyorum. Ve dahası Haberler bunu petrol ambargonuzla baltalamaya çalışıyorsunuz. Bunu yarın konuşuruz. Bu gece, biraz daha saki içelim. Lütfen. Son DakikaHaberleri Biraz daha Haberler Son DakikaHaberleri Evet. Yiğenim Japon askerlerinin düşünceleri hakkında bir evrak yazdığını söyledi. Doğru. Öğrenmen gereken çok şey var. Japon ordusuyla ilgili çoğu kitabım Japonca ama bazıları İngilizce, Fransızca ve Rusça. Onları okuyabilirsin. İngilizce olanları burda. Acaba, Japon askerlerinin zihniyetinde İmparatorun rolü nedir? Herşeyin ötesinde, Japon askerlerinin Amerikan askerlerine göre daha yüksek görev anlayışı İsmail Kartal’ın yayımladığı genelgede, silah taşıma ve bulundurma ruhsatı, silah tamir yeri ve poligon açma izni için söz konusu Danıştay kararı doğrultusunda işlem yapılması istendi.

Genelgede, silah taşıma ve bulundurma ruhsatı almak isteyenler için psikolojik, nörolojik veya olmasının sebebi Majesteleridir. Birleşik Devletler ile savaşırsak, kazanacağız çünkü onun ilahi iradesini izliyoruz. Bu insanlardan hangilerinin İmparatorluk Sarayında çalıştığını bilmek istiyorum Bu ikisi, efendim. En etkili olanı, Bakan Yardımcısı Sekiya, diyebilirim. Ofisini ara. Saat ‘u geçti, Haber Bu gece ara. Sabah ilk iş olarak ara. Haberci yolla, ve sonra tekrar ara. Emredersiniz. Haber? Evet, ? Edindiğimiz bilgi şu efendim. Bakan Yardımcısı Teizaburo Sekiya, yüksek saray memuru. Ofisi sarayın içinde. Resmi kanaldan kendisine ulaştım. Saraya karşı silah kullanılmaması emrinizin olduğunu biliyorum. Emrim ne silah ne de herhangi bir şekilde güç kullanılmamasıdır. Gün gelecek İmparator bana gelmek zorunda kalacak, ve gelecek de. Bakan Yardımcısı hakkında konuşuyorduk, efendim. Ona ulaşmalıyım, ama elimi kolumu sallayıp oraya gidemem. İmparatorluk Korumaları sarayı ölümüne korumaları şeklinde eğitilirler. Başka bir yol bul. Buldum, efendim. Washington’dan uzatma fiziki rahatsızlık bakımından sakınca bulunmadığına dair doktor raporu şartı geçerli olduğu için önceki uygulamaya devam edilmesi gerektiği bildirildi.

“Düzeltilmeli veya düzeltmesiz olarak bir gözün görmesi 2/10’dan aşağı, her iki gözün görme toplamı 12/20’den az olanlara silah ruhsatı verilemeyeceği” talep edin. Lanet olası sonlarını göreceğiz, ve eğer sen yapamazsan, ben yapacak birini bulurum. O zaman silaha ihtiyacım var, Haber Sana bir silah vereceğim. Benim imzamla bir mektup hazırlayın. Emredersiniz. Haber Saray Halkına, Haber Müttefik Kuvvetlerin Baş Komutanı olarak, TuğHaber Bonner ‘ın Haber Saray tesislerine girip Haber Bakan Yardımcısı Sekiya ile ivediyetle Haber görüşmesine izin verilmesini emrediyorum. İmza, Baş Komutan, ve saire. Haber Sadece şahsi koruman için küçük bir birliği yanına alabilirsin. Şimdi, gidebilirsin. Emredersiniz. Lütfen, efendim, anlamıyorsunuz. Anlıyorum. Haber Efendim. Bunun ayarlanması gerek, Haber Hemen ayarlıyorum. Söyle onlara, burada Baş Komutan, Haber Douglas ‘un emriyle bulunuyoruz. On dakika içinde Bakan yardımcısı Sekiya ile görüşmem gerek. Söyle! Haber İmparatorun sağlığına iyi dileklerini iletir, Yardımcı bakan Sekiya ile mümkün olan en erken zamanda bir görüşme isteğini saygıyla talep eder. hükmünün iptal edilmesi nedeniyle rahatsızlığın ruhsat almaya engel olup olmadığının, muayene sonucunda doktor tarafından karara bağlanması gerektiği belirtildi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...