Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Diyabeti Önleyen Hap Amerikada Bulundu Ve Geliştiriliyor.

25 Kasım 2013 Pazartesi, 00:45
diyabet

Diyabeti Önleyen Hap Amerikada Bulundu Ve Geliştiriliyor.

Uzmanlar yeni geliştirilen MK2 adlı bir ilaçla, diyabet hastalarının kullanılandığı metforminin birleştirilmesinden oluşan yeni bir hapın, obez gibi diyabet tehlikesi olanlarda uygulanınca, hastalığı tamamen yok olacağını düşünüyor. Geliştirilen bu ilaç Diyabet hastalarında umut ışığı oluyor.

VÜCUTTAKİ O kamyon şoförünü Haber Haber gidip öldüreceğimi düşünmüştüm. Kafamda defalarca öldürdüm onu. Polis olmasaydım Haber Haber onu öldürürdüm. Polis olmasaydım Haber Haber seni de anında öldürürdüm. Sana bir şey diyeyim mi? Beşimiz içinde, senin ölmeni en çok isteyen kişi Haber Haber bendim Son Dakika haberleri. Biz Haber Haber ‘yu getirdik. Mekari Haber Ben Haber Haber ‘yı gözaltına alın. Haberler Durun. Haberler Mekari Son Dakika haberleri. ‘yu genel merkeze getirdin. Senin işin Haber sona erdi. milyar yen ödülü geri çekene kadar Haber Haber bir gün ‘yu öldürecekler. Ve bu olursa Haber Haber ekibimizin yaptıkları boşa gitmiş olacak. Bu durumda Haber Haber gibi hayatları karşılığında onu koruyanların yüzüne bakamam. Onu ikna edeceğim. Torununuzun kaybı için Haber Haber çok üzgünüm. Değerli birini kaybetmek hakkında Haber Haber bir iki şey bilirim. Karanlık Haber Haber karanlık bir ormana götürdü onu. Yedi yaşındaki bir kız çocuğu o karanlıkta Haber Haber ne kadar korkmuştur hayal edebiliyor musun?GLİKOZ’U 2 KAT İYİ KONTROL EDECEK

Üretilecek ‘süper hap’ın vücuttaki ensülin ve glikoz seviyesini 2 kat daha iyi kontrol edeceğini söyleyen uzmanlar, farelerde yapılan deneylerde MK-2 enzimini etkisiz hale getiren MK2’nin kolesterolü düşürürken, şimdiki tedavilerin aksine kalbe hiç hasar vermediğinin ortaya çıktığını söyledi.

SON DERECE ETKİLİ BİR İLAÇ

New York’taki Colombia Üniversitesi Tıp Merkezi’nden Doktor Sonra da onu bir çöp gibi kenara attı. Bunu nasıl affedilebilir? Sen nasıl affedebilirsin? Sen de benim gibi hissederdin, değil mi? Değil mi? Bay Haber Torununuz bunları ister miydi? Ölülerin fısıltısına kulak verin. Chika Haber Haber onu öldürmenizi istediğini mi söylüyor? Ölüler konuşamaz. Bir kere öldüler mi, her şey bitmiştir. Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz?Ira Tabas, ‘MK2’nin uyumu, son derece etkili bir ilacın ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Potansiyel olarak şu anda Tip 2 Diyabet’e karşı kullanılan ilaçlardan en iyisi metformin. Bu yüzden de metforminle MK2’nin birleştirilmesi çok mantıklı.’ dedi.

‘ANCAK TEK BAŞINA YETERSİZ’

Ancak tek başına metforminin yetersiz geldiğini ve ilave ilaçlar kullanmak zorunda kaldıklarını söyleyen Tabas, ‘Eğer obez ve diyabet bir fareye metformin verirsek, ortalama bir iyileşme görürüz.
MK-2 enzimini etkisiz hale getiren bir ilaç verirsek de aynı sonuca ulaşırız. Sen konuştuklarını sanıyorsun. Sadece kendini buna inandırmışsın. Ölüler Haber Haber konuşamazlar. Bu adam hayattayken, Chika değil Haber Bunu Haber affedemem. Müthiş Haber Haberler Yakalayın onu Son Dakika haberleri. Haberler Kelepçeleyin Son Dakika haberleri. İyi misin? Dayan Son Dakika haberleri. Ambulans çağırın, çabuk Son Dakika haberleri. Ulusun gururu adına, bu adamın hayatı en yüksek önceliğiniz Son Dakika haberleri. Açılın yoldan Son Dakika haberleri. Kenara çekilin Son Dakika haberleri. Cinayetleri emreden zanlı sorgulanıyor. , tutuklandıktan sonra milyar yen’lik ödülü geri çekti. Suçlamaları kabul ederken, polisin olaya karışması hakkında sessiz kalıyor. Chika ‘yı öldürmekle suçlanan ‘ya gelince Haber Haber polis onun öteki suçlarını araştırıyor. Böylece olay Haber Haber katil ‘nun hayatta kalmasıyla sona erdi. Ölüme Mahkum Edildi Son bir sözün var mı? Pişmanlık Haber Ruhumu arıyorum. Zaten idam cezası alacaktım Haber Haber keşke daha fazla insan öldürseymişim. Ancak ikisini bir arada verirsek, olumlu gelişme katlanıyor.’ dedi.

Cell Metabolism adlı dergide yayınlanan araştırma ise yeni geliştirilecek hapın aynı zamanda, diyabet başlangıcındaki hastaları da iyileştirebileceğini gösterdi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...