Son Dakika
26 Nisan 2024 Cuma

Midesinden çıkan Şey İnanılmaz

16 Aralık 2013 Pazartesi, 21:22
midesinden-cikana-doktorlar-bile-inanamadi-52af50383c79e

Malatya’da yaşayan 18 yaşındaki M.Ö. “zayıflama, mide ağrısı, kusma, karında şişlik ve hazımsızlık” şikayetleriyle Özel Gözde Hastanesi’ne başvurdu.

Hastanenin genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Yasin Karaduman, yapılan endoskopi sonucunda M.Ö’nün ameliyat olmasına karar verdi. Yapılan operasyonda, M.Ö’nün karnında 2 kilogram ağırlığın
Yani şimdi daha da mı büyük bir uyuşturucu satıcısı olacaksın? Uyuşturucu kaçakçısı, Kenny. Farklı şeyler. Muhtemelen sınırda ararlar seni. Alınma ama tam bir uyuşturucu satıcısına benziyorsun. Yapma ya. Sağ ol, ahbap. Maske takabilirsin. Ne? Maske. Ben de öyle düşünmüştüm. Bir maske. Yani şey mi giyeyim… Bu senenin moda Cadılar Bayramı kıyafet ne? Batman’den Bane mi? O gibi bir şey mi? Yüzüme bir şey mi takayım? Burada uyuşturucu yok. Endişe edecek bir şey yok. Süper fikir. Hey, affedersiniz. Merhaba. Rahatsız ettiğim için çok üzgünüm,… …hayvanat bahçesine gitmeye çalışıyorum ama feci kayboldum. Öyle mi? Siktirin gidin, Flander Ailesi! Benim hatam. İş harita okumaya gelince tam bir şapşala dönüşüyorum. Hey, buraya park edemezsiniz, bayım. Mükemmel. Amına koduğumun turistleri. Tanrım, çok üzgünüm memur bey. Yolumu bulamıyorum da. Sorun değil. Şehrimiz kafa karıştırabiliyor bazen. Hayvanat bahçesine gitmek istiyoruz. Şu tarafa iki blok gidin, sola dönün sonra… Hay amına koyayım! Sağ olun, da mide şeklini almış kıl yumağı çıkarıldı.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Yasin Karaduman, “18 yaşındaki M.Ö. zayıflama, mide ağrısı, kusma, karında şişlik ve hazımsızlık şikayetiyle bize geldi. Dahiliyeci arkadaşımız endoskopi
beyinsizler. Rose, bardaki adam seni isminle istedi. Ona iyi davran. Selam, ben Rose. Selam, selam. Ne? Yok artık, olmaz. Hayır, Rose. Hey, Rose, Rose. Hayır, hayır, hayır. Lütfen, beni dinle. Seni pislik. Endişelenme. Soyunmana falan gerek yok. Tabii, sen istemiyorsan… Siktir. Ne istiyorsun? Temmuz hafta sonunu bin kazanarak harcamaya ne dersin? Ne? Rose, dinle. Tek istediğim benimle Meksika’ya gelmen. Tamam mı? Sonra eve bir karavanla döneceğiz. Ve o karavanda biraz ot olacak. Uyuşturucu satıcılığı mı? Hayır, uyuşturucu satıcılığı değil. Kaçakçılığı. Kafayı mı yedin sen? Rose, beni dinle. Şimdi, ben tek başıma sınırı geçmeye kalksam, çok dikkat çeker, değil mi? Ama ailelere, ikinci defa dönüp bakmazlar bile. Yani Rose, karım olmanı istiyorum. Bu duyduğum en salakça şey. Bak Rose, bin papel. Uçak biletini aldım bile. Beni satın alamazsın.yaptı. Endoskopi sonucunda hastamızın midesinde kıl yumağı olduğunu tespit ettik. Tahlillerini yaptıktan sonra hastamızı ameliyata aldık. Hastamızın midesinden tamamen midenin şeklini almış, 2 kilogram ağırlığında tamamen kıllardan oluşmuş bir bezoar çıkarttık. Kıl yumağını yaptığımız operasyonla çıkardık” dedi.

Karaduman, mesleki yaşamın boyunca 2 kilogram büyüklüğünde trikobezoar
Seni satın almıyorum, tamam mı? Kiralıyorum. Pretty Woman gibi. Pretty Woman mı? O bir fahişeydi. Ve sana güvenmiyorum. Ne dedi? Ne diyecek amına koyayım! Hayır dedi. Güzel. O zaman yalnız ikimiziz. Baba oğul Meksika’ya gidiyoruz. Dalga mı geçiyorsun? Sen ve ben karavanda yalnız. Sapık olimpiyatları gibi görünür. Hayatta olmaz. Asla. Hayır, bize kız lazım. Ve eğer aklına yarın şehirden ayrılabilecek biri gelmiyorsa, boku yedim. Birini biliyorum. Anlamadım. Benim çıkarım ne bundan? Benim aklıma başının üstünde bir çatı, sıcak bir yemek geliyor. Yeterli olacaktır. Benim aklıma, dolar geliyor. Tamam, dolar. Ama hepsi bu. Harika. Ve yakalanırsak beni uyuşturup kaçırdığını söylerim, tamam mı? Evet, oldu. Evet, sorun değil ama hepsi bu. Kenny, yeni kız kardeşinle tanış. Harika. Hep bir kız kardeş istemişimdir(kıl yumağı) görmediğini kaydetti.

Kaynak: İHA

Al şunu üstümden. Al şunu! Hey, hadi. Bırak. Hadi. Temizlememiz lazım seni. Senin sorunun ne? Deme öyle. Onu rahatsız etmek istememiştim. Sik Garajı! Harika. Rose, seni yakaladığım iyi oldu. Klüpte yaptığımız bir kaç ufak politika değişikliğinden… …söz edecektim. Ne gibi? Para için müşterilerle sevişmeye başlamanızı istiyorum, gibi. Ne? Bu tamamen yasadışı, Todd. Hadi, ne yaparsın? Caddenin karşısında dükkan açan ibnelerle rekabet edebilmem gerek. Apple Store’u mu diyorsun? Evet, canımıza okuyorlar. Tanrım… Buraya kadar. Yapamam, istifa ediyorum. İyi haberi duydun mu? Artık müşterilerle para için sevişebileceğiz. Ne? Sik Garajı bayıldı buna. Ben gidiyorum. Ben gidiyorum. Bırakıyorum. Siktir… Siktir. Evet, Casey. Sanırım saçını kestirmek senin için iyi olacak. Evsiz olmak ve tüm o… Evsiz değilim ben, yarak kafalı. Evim var, ailemi terk ettim çünkü… Kesin, tamam mı? Şu an senin talihsiz öykünü dinlemek istemiyorum. Sekiz ay önce Netflix’ten Precious’u kiraladım, hala izlemedim be.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...