Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Özgü Namal’ın Babasını Vefat Etti

23 Aralık 2013 Pazartesi, 09:15
ozgu-namalin-babasini-vefat-etti-52b7e0f17c281

Özgü Namal’ın Babasını Vefat Etti :  Namal Son Görevini yerine getirdi… Kanal D’deki ‘Merhamet’in başrol oyuncusu Özgü Namal’ın bir süredir kanser tedavisi gören babası Kubilay Namal (62) geçen perşembe Bodrum’da vefat etmişti. Seni iyileştirmeye çalışıyoruz. Ne zamandır standup yapıyorsun? Birkaç yıl önce Detroit’ten buraya taşındım. Çok cesurca. Eski patronum beni zorladı. İş yerinde komik biri olduğundan mı? Hayır. Beni iki kez işten kovdu. Benden nefret ediyordu. Babamla da alakalı. O da mı senden nefret ediyordu? Hayır. Öldü. Hayata bambaşka bir açıdan bakmaya başladım. Peki. Laboratuarı arayıp neden bu kadar geciktiklerini soracağım. Dinlen. Dinlenmeye çalışacağım. Dört hafta epostalaştık. Sonunda tanışıyoruz ve hesabı bana ödetiyor. Peşinden koştun ve yangın musluğuna mı çarptın? Düz ayakkabılarımı giyiyor olsaydım onu yakalardım. Peki. Solunum çok iyi. Uzanır mısın lütfen? Ona Cindy Crawford’a benzediğimi söylemişsem ne olmuş? O da Haberler benzediğini söylemişti. Benziyor muydu? Matt Damon’ın şişko amcası gibiydi. Satürasyon . Acırsa söyle. Acıdı. Bir kaburgan kırılmış. Ağrın için sana bir şey vereceğim ve Son Dakika Haberleri röntgen çekeceğim. Tamam mı? Percocet, tam kan sayımı ve iki açıdan göğüs filmi. Çıkıyor musun? Evet, galiba öyle. Umarım geçici olur? Evet.

Kubilay Namal dün Üsküdar’daki Şakirin Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze töreninde Özgü Namal’ı 8 ay önce ayrıldığı erkek arkadaşı Başar Savur ile 2008’de yollarını ayırdığı Oktay Kaynarca yalnız bırakmadı. Her ikisi de büyük vefa örneği gösterip Özgü Namal’ı teselli etmeye çalıştı.

HIÇKIRARAK AĞLADI

Özgü Namal’ı yalnız bırakmayanlar arasında Selçuk Yöntem, Senin için kötü olur. İyi şanslar Doktor Haber. Teşekkürler Timmy. Doktor Haber. Evet. Bir şey olmayacak. Tanrı yanınızda. Evet. Öyle olmasını umarım. Sizinle gidebilirim. Gece çalıştım. Mesaimin bitmesine az kaldı. Evine git Hope. Biraz uyu. Olur mu? Doktor Haber. Burada ne işin var? Tıp kurulu duruşmasına seninle geliyorum. Hayır. Ben iyiyim. Lütfen. Hope, ikinci odadaki hastanın kateterini çıkar. Peki. Hastayla ilgilenmeliyim. Ne dersin Greg? Kilisenin desteğinin zararı olmaz. Başımı bu derde sokan kliniğiniz hâlen açık. Sadece topluma yardım etmeye çalışıyorum. Öyle mi? Hapisteki siyahlar için ne yapıyorsunuz? Her hafta o konuda vaaz veriyorum. Onların senin ve programının beni bu hale nasıl düşürdüğünü anlat mutlaka. Sadece yardım etmek istiyorum. Doktorluk lisansım geçici olarak alındı. Hapiste yatabilirim. Bence yeterince yardım ettin. Psikologla görüşmen nasıl geçti? Beklediğim gibi değildi ama hayatımda hiçbir şey öyle değil zaten. Ne dedi? Alex’i Son Dakika Haberleri sorunlu çocukların gittiği bir akademiye yazdırmamı istiyor. Azra Akın, Okan Yalabık, Mustafa Üstündağ, Demet Evgar, Şebnem Bozoklu, Murat Yıldırım, Arzum Onan da vardı. Babasının ardından sürekli gözyaşı döken Özgü Namal bir yandan da annesi Akile Namal’a destek olmaya çalıştı. Özgü Namal, Karacaahmet Mezarlığı’ndaki defin sırasında da hıçkırarak ağladı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...