Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Eleanor Parker Hayata Gözlerini Yumdu

10 Aralık 2013 Salı, 15:14
eleanor-parker-hayata-gozlerini-yumdu-52a70f836274e

Aile dostlarından Richard Gale, uzun süredir zatürre tedavisi gören Parker’ın Palm Spring yakınlarındaki bir hastanede yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Oyunculuk kariyerine 1960’larda başlayan Parker, 1965 yılında entrikacı bir baronesi canlandırdığı “The Sound ofYoksa ne, ha? Kafamı mı keseceksin? Yeter. Bay Tetikçi. Öyle yalnızım ki. Kendimi yürütecek bir bedenim yok. Yürümek için bacaklarım yok. İçkimi tutamıyorum, böylece ayık kalıyorum. Bay Tetikçi, bana biraz izin ver. Bay Pizza’ya söyle biftek yok. Lütfen büyülü parıltını koy. Bay Tetikçi bana bir hayal ver. İsa adına. Son Dakika Haberleri Bennie. Uyan. Kalkmış. Kalkmış. Son Dakika Haberleri Uyandım. Uyandım. Sakinleş. olsun. Bu hep Camaro’da çalışırdı. Son Dakika Haberleri Yapabilirsin. Son Dakika Haberleri Biliyorum. Pekala. Burada kahvaltı bulabilir miyim? Evet, bayım, lütfen, beğendiniz yere oturun. Son Dakika Haberleri Bennie, Ne yapıyor? Son Dakika Haberleri Bilmiyorum, gidip öğrenelim, ne dersin? Son Dakika Haberleri Kahve, bayım? Son Dakika Haberleri Oh, evet, güzel. Son Dakika Haberleri Meyve suyu? Son Dakika Haberleri Tabii. Vay ne süpriz. Bennie, siz çocuklar gezmeyemi çıktınız? Evet, Tommy, bilirsin yı hiç görmemiştik. Music” filmi ile dünya çapında üne kavuşmuştu.

Hollywood’un en güzel kadınlarından biri kabul edilen Parker, 1950, 1951 ve 1955 yıllarında üç kez Oscar Gezip görmek için iyi zaman diye düşündük. Güzel, güzel Haber Burası iyidir. Biliyorum ülkeye girmemi bekliyorsunuz. Ama şimdi size ne yapacağımı söyleyeyim. O çantayı ölmüş bedenimden alacaksınız. Eğlenceli. Biz de tam olarak aynı şeyi düşünmüyormuyduk, ha, Rico? Onun minibüsü. Minibüsün sahibi, nerede o? Ah, otel’de, bayım. Onun peşinden oraya gitmeyeceksin değil mi? O kafalara ihtiyacımız var, evet Oraya gideceğim. Sana inannamıyorum gerçekten gideceksin. Silahlarınızı verin. İsa adına. Son Dakika Haber, nereden buldun onu? Son Dakika Haberleri Benimkine benziyor. Son Dakika Haberleri Senin ki. Çölde düşürmüşsün. Şimdi benim oldu, Şimdi ikiniz, silahları masaya koyun. Yoksa kafalarınızı uçuracağım. Hemen şimdi. silahları al. Ernie, çantayı al. Son Dakika Haberleri Durun bir dakika. Son Dakika Haberleri Sakinleşin, çocuklar. Bu adamlara bulaşmak istemezsin. O haklı, Son Dakika Haber, bu kafalarla ne yapacaksın? ödülüne aday gösterilmişti.

“The Man with the Golden Arm”, “A Hole in the Head” ve “The King and Four Queens” gibi filmlerde oynayan Onları sınıra götürüp içeri sokacak haklımıyım, Son Dakika Haber? Son Dakika Haberleri Babasının gözünde bir kahraman olacaksın. Son Dakika Haberleri Onun gibi birşey. Unut bunları, Büyük Sep hepimizi öldürür. olsun Büyük Sep’e. Son Dakika Haberleri Bayan Bennett, bay Prit Son Dakika Haberleri Son Dakika Haberleri Gündem. F.B.I’danız. Adamımız. Bayan Bennett? Geri çekil. Hadi, daha hızlı sür. Ne yaptın? niçin silahları aldın? Ne Haber ne Haber Bay Pritchit, bayan Bennett, Ne oluyor? Bütün bunlarda ne? Kelleler için. Son Dakika Haberleri Steve, karışma. Son Dakika Haberleri O niçin silah taşıyor? Bak. Gördün mü? Kelle. Tamam mı? Biliyorum, geçti, Gündem, Gündem. Yeniden kullanılamayacağını söylemiştim. Gündem, geçti, Gündem. Son Dakika Haber, ne yapacağız?Parker’ın dört evliliğinden üç çocuğu var.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...