Son Dakika
19 Mart 2024 Salı

A Capella Türk Pop Tarihi – A Capella Boğaziçi


2073 kez izlendi, 05 Ocak 2014 Pazar

A Capella Türk Pop Tarihi – A Capella Boğaziçi, A Capella Türk Pop Tarihi – A Capella Boğaziçi Dinle, Türk pop Müziğine Geçmişten bu güne güzel sesleriyle Seren Akyoldaş (Soprano) Ezgi Arslan (Alto) Recep Gül (Tenor) Cesur Ozdemir (Tenor) Ali Göktürk (Bas) A Capella Türk Pop Tarihi – A Capella Boğaziçi, A Capella Türk Pop Tarihi – A Capella […]

A Capella Türk Pop Tarihi – A Capella Boğaziçi, A Capella Türk Pop Tarihi – A Capella Boğaziçi Dinle, Türk pop Müziğine Geçmişten bu güne güzel sesleriyle Seren Akyoldaş (Soprano) Ezgi Arslan (Alto) Recep Gül (Tenor) Cesur Ozdemir (Tenor) Ali Göktürk (Bas) A Capella Türk Pop Tarihi – A Capella Boğaziçi, A Capella Türk Pop Tarihi – A Capella Boğaziçi Dinle, Türk pop Müziğine Geçmişten bu güne güzel sesleriyle Seren Akyoldaş (Soprano) Ezgi Arslan (Alto) Recep Gül (Tenor) Cesur Ozdemir (Tenor) Ali Göktürk (Bas) Kaç yaşındaydın? Beş mi, altı mı? Sorunsuz bir çocukluk geçirmeni sağlayamadığımı biliyorum. Birçok saçma şey gördüğünü, çoğunun benim hatam olduğunu biliyorum. İstediğim tek şey, mutlu olmandı Alex. Tamam mı? Seni nasıl mutlu edeceğimi bilmiyorum. Lütfen bana ne yapmam gerektiğini söyle. Beni dinlediğini biliyorum Alex. Seni seviyorum. Bunu biliyorsun, değil mi? Hoş geldin. Merhaba. Yorgun görünüyorsun. Bira ister misin? Olur. Teşekkürler. Sıfırdan acılı et yemeği, salata ve mısır ekmeği yaptım. Soracağın soruyu biliyorum. Ödevimi yaptım. Peki. Artık abur cubur yiyecekler yok. Vay canına Sarah. Harika görünüyor. Hemen gidiyor musun?
Onların kaybı, bizim milyonlarımız. Neden FBI peki? Yani para içinde doğmuşsun. Yapabileceğin bir sürü şey vardır. Bankacıları, borsacıları ve vakıf fonu çocuklarını tanıyarak büyüdüm. Etrafımın suçlularla çevrili olduğunu fark ettim. Tek fark takım elbise giymeleri ve çok iyi avukatları olmasıydı. Sen de bu konuda bir şey yapmaya karar verdin. Asansör düğmecisi çocuğun ortama hiç uyum sağlayamadığını da söyleyebiliriz. Ufak bir intikam bu yani. Peki. Kolay sıkılan biriyim. İşleri heyecanlı tutmak istiyorum. Evet. Buralarda da isyan kaynıyor zaten. Şu anda bir müzenin dışında oturup bir adamın bir tabloyu çalmasını bekliyoruz. Hadi ama, bunu sevmediğini söyle bana. Çalma işini yapan ben olduğumda daha heyecanlıydı sadece. Evet, idarecin olmayı bu yüzden seviyorum işte Kadın. Ya kariyerimi zirveye taşıyacaksın ya da mahvedeceksin. Seninle bir orta noktası yok bunun. Bunu heyecanlı mı buluyorsun yani? Düğme yapmaktan iyidir. yönü. Neye bakıyorum? Kötü bir saç tarzı dışında. Adam müzenin etrafından ikinciye geçiyor şu an.

Etiketler:

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...