Son Dakika
03 Mayıs 2024 Cuma

Yüksekova’daki Olaylar Nedeniyle Kepenkler Açılamıyor

09 Aralık 2013 Pazartesi, 01:15
yuksekovadaki-olaylar-nedeniyle-kepenkler-acilamiyor-52a4f63e76436

Yüksekova’da PKK lıların Mezarlarının tahrib edilmesi nedeni öne sürülerek 2 gün önce çıkan olaylarda Mehmet Reşit İşbilir ile Veysel İşbilir’in silahla öldürülmesi sonrası çıkan olaylar dün cenazelerin toprağa verilmesinin ardından da geç saatlere kadar sürdü. Dünkü olaylarda da, içmen hakkında ne karar aldığımızı hatırlıyor musun? İyi biri ol ve yeni haplarından bir tane al. Beni sersemleştiriyorlar, Wooly Bunun yanında, alabilirim dedim, İçeceğim demedim. Dinleyin, bu dünyada hiçbirşey asla ama asla beni tekrar içkiye başlatamaz. Öyle, rahatlayın, tamam mı? Son Dakika Haberleri Bienvenidos. Hoşgeldiniz tekrar, bayım. Son Dakika Haberleri Merhaba, juan. Umarım bu kez büyük bir tane yakalarsınız. Teşekkürler. Son Dakika Haberleri Manny, bir gecikme olacak? Son Dakika Haberleri Ne demek oluyor bu? bir gecikme mi? Özür dilerim, uzun sürecek mi? Son Dakika Haberleri Bir gün belki iki Son Dakika Haberleri Telefonda mı? Ne? Ne oluyor, Tommy? Manny, şimdi detay veremem ama halledeceğim. Tamam mı. Büyük Sep’e söylemene gerek yok. Büyük Sep beni yarış atı gibi koşturuyor. Sana dedim, gecikirse Haber Dinle, iş bitti. Teslimattaki büyük anlaşmada neyin nesi? Tommy, birşey kaybetmedin, değil mi? Manny, bilirsin baban için bunca senedir iş yaparım.Benal Tokçu adlı vatandaş başına isabet eden sert bir cisimle ağır yaralandı. Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi’nde yoğun bakıma alınan Tokçu’nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, Yüksekova’da bugün de esnaf protesto amaçlı kepenk açmadı.

İlçede fırın ve nöbetçi Nasıl böyle birşey sorabiliyorsun? Bayım? Hey, bayan, bir kez daha sözümü kesersen bu telefonu sana yuttururum. Şimdi defol git burdan. Devam et, dizlerinin üzerinde. Bir gün, bir günün var, Tommy. Yarın öğleden sonraya kadar Büyük Sep kafalarını alamazsa Haber Kafan kesilip diğerleriyle birlikte konur Anladın mı? Endişelenme tamam mı? Kokmaya başlamadan alacak. Son Dakika Haberleri Lütfen yoksa seninki kokuşacak. Son Dakika Haberleri Evet, ne demek istediğini anlıyorum. Son Dakika Haberleri Zamanında ha. Son Dakika Haberleri Evet, biliyorum. Al, hepsi senin. Geçen seferden beri çok değişiklik yaptık, bayım. Çok sevimli oldu, umarız hoşlanırsınız. Son Dakika Haberleri Çok güzel. Son Dakika Haberleri Bay Siyaset Haber odanız. Teşekkürler. Mini Son Dakika Haberleri bar, el bano, banyo. Bir şeye ihtiyacınız olursa, beni çağırın. Herkes sonra yerleşsin. On dakikaya kadar öğle yemeği için servis yapacaklar. Son Dakika Haberleri Evet efendim. sorun yok. Son Dakika Haberleri Güzel. eczanelerin dışında hiç bir işyeri açılmazken sessiz bekleyiş sürüyor.
Siyaset gidiyoruz. Son Dakika Haberleri Hadi Son Dakika Haber Son Dakika Haberleri Geliyorum, Wooly Oda ‘ya. Tamam, nerde kalmıştık? Şimdi değil, daha sonra konuşalım, olur mu? Hayır, şimdi konuşacağız. Bak Son Dakika Haber, Bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Ama Haber sanırım, boşanmak istiyorum. Ne? Boşanmak mı? Evli değiliz bile. Hatta nişanlanmadık bile. Demek istediğimi anlıyorsun. Niçin beni buraya davet ettiniz? Açıklar mısın? Ailenle tanışmam için davet ettiğini düşünmüştüm. Aslında seni gerçekten davet etmedim. ASiyasetersin, ama ailenin evine davet ettin Haber ve sonra arayıp ev yerine ‘ya gideceğimizi söyledin. ‘ya gidiyoruz dediğimde aslında öyle demek istemedim. Ne? Sadece babamın doğum günü için ailemle birlikte olacağımı düşünmüştüm. Ve o kadar heyecanlandın ki seni kırmayı düşünemedim. neler oluyor? Altı aydır evdesin ve çok değiştin. Eğlence peşinden özgür ruha Haber Nancy Reagan Bak, sadece hayatımda düzen istiyorum, Son Dakika Haber Gerçekte kim olduğunu bilen ve yaşamda ne istediğini bilen Birine ihtiyacım var.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...