Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

Uçuş Modu Varsa Havada Özgürsünüz

15 Aralık 2013 Pazar, 08:35
ucus-modu-varsa-havada-ozgursunuz-52ad4c6a5e558

Uçuş sırasında uygulanan yasaklar bir bir kalkıyor. Yeni kurallar gereği, ‘uçuş modu’ ya da ‘uçak modu’ olan tablet, akıllı telefon, elektronik kitap Nasılsın Haber? Beni özledin mi? Hayır, özlediğimi söyleyemem. Etiketlerin arkasına baş harflerini yazdım. Kendi giysilerimi bilirim. Senin için yazmadım. Diğer çocukları bilmiyorum. Berbat olacak. Böyle söylemeye devam edersen, evet. İyi bir futbol takımları var. Kapalı yüzme havuzu var. Sadece birkaç saat uzaklıkta. Her hafta sonu ziyaretine geleceğim. Sanki bunun bir faydası olacak! Biraz daha serum fizyolojik getirdim. Güzel. Titremesi kesildi. Gözbebekleri yavaş hareket etse de ışığa duyarlı. Neden iki gün orada kalmışlar? Araba yoldan çıkınca kaymış ve bir hendeğe yuvarlanmış. Mahsur kalmışlar. Kullandıkları yolun kışın kapalı olması gerekiyor. Shawnee Ulusal Orman yolu. Shawnee mi? Uzak orası. Travma hastalıklarını kabul eden en yakın hastaneydiniz. Durum nasıl Ray? Kar fırtınası başladığında ben kullanıyordum. Kaybolduk. Bir şey göremedim. Kalçası kesinlikle çıkmış görünüyor. Onun dışında vücut ısısı düşük ve bazı sıyrıkları var. Nabız . Kan basıncı ‘e . Gidip Spencer’ı bulmalısın. Satürasyon iyi. Peki. okuyucusu, müzik çalarlar yalnızca uçuş esnasında değil, kalkış ile iniş esnasında ve uçak pistte hareket halindeyken de kullanılabilecek.

Daha büyük boyuta sahip dizüstü bilgisayarlar gibi elektronik cihazlar için ise eski kurallar geçerli olacak.

EASA, Avrupa havayolu şirketleri tarafından uygulanacak yeni kuralları, ‘güvenlikten Dört miligram daha morfin. Durumu anlat Hope. Sıvı takviyesi lazım. Sistolik kan basıncı . Çok kötü görünmüyor. Ne öneriyorsun? Tam kan sayımı, boyun ve göğüs röntgeni. Rektumdan ateşe bakılacak. Güzel. Bunları yap. Adın Charlotte, değil mi? Korkutucu göründüğünü biliyorum ama seni iyileştireceğiz. Anne ve babanı da öyle. Ya Spencer’ı? Spencer kim? yaşındaki ağabeyi. Henüz getirilmedi. Ne? Başka bir helikopterde mi? Hayır. Dün gece yardım aramaya çıkmış. Onları bu şekilde bulduk. Çocuk kaza mahalline yakın bir yerde ateş yakmış olmalı. Dumanı takip edip aileyi bulduk ama çocuktan iz yok. Lütfen. Spencer’ı bulmalısınız. Satürasyon düşüyor. . Lütfen Bay Moralis’e satın alabileceği orasına sıkışmayacak Haber şeyler olduğunu söyleyin. Alt kısmı geniş veya ipli olanlardan. İspanyolcam o kadar iyi değil. Bana bir çevirmen bulun lütfen. Morris. Hâlâ o seyahat acentesini mi kullanıyorsun? Son Dakika Haberleri’yi mi? Evet. En iyisindir. Bir yere mi gitmek istiyorsun? Soğuktan biraz kaçmam lazım. Sana numarasını veririm. Sam. taviz vermeden, uçakta kişisel elektronik cihazların kullanılması özgürlüğünü genişletme sürecinde önemli bir adım’ olarak görüyor.

AB’nin bir sonraki hedefini ise uçaklarda ağlara bağlantının serbest bırakılması ve yolcuların 3G ile 4G gibi teknolojilerden yararlanmasına olanak tanınması oluşturuyor. Bu konudaki adımın gelecek yıl içinde atılması öngörülüyor.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...