Son Dakika
27 Nisan 2024 Cumartesi

Sultanbeyli, Şişli ve Kızılcaköy’de elektrik kesintisi

24 Aralık 2013 Salı, 12:13
Elektrik kesintisi

Sultanbeyli, Şişli ve Kızılcaköy’de elektrik kesintisi olacak: İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ’den duyurulan açıklamaya neticesinde, Üsküdar’da yarın 09.00-18.00 saatlerinde Mimar Sinan Mahallesi, Dua ederken yüzünü hayal edebilmeliyim. Nasıl gidiyor? İyi. Demokratlar, Temsilciler Meclisi ve Senato’yu ele geçirdi. Cumhuriyetçiler ne zaman kirayı artırıp onları kovacak? Çok komik. Neden gülmüyorsun o zaman? Gülüyorum. Hayır, gülmüyorsun. HemoCue, iki üniteden sonra ‘e çıktı. Ya antibiyotikler. Zosyn verildi. Tobramycin de veriliyor. İşemem gerekiyor. Bu iyi. Böbreklerin çalışıyor. Hey! Sette sessizlik. Çok teşekkürler. Yatakta işeyemem doktor. Dört yaşımdan beri ayakta işiyorum. Kan basıncı gayet iyi. ‘e . Tamam. Perde getirin. Oturmaya çalış ve ayaklarını salla. Başın dönerse haber ver. İyiyim. Ben iyiyim. Heyecandan biraz terledim ama en iyi komedyenler bile bunu yaşar. Yanında biri olmalı. Selmanı Pak Caddesi’nin bir kısmı ile Selmanağa Kurşunlu Medrese ve Selmanağa Çeşme sokaklara elektrik verilemeyecek.

Sultanbeyli’de yarın 09.00-17.00 saatleri arasında Mehmet Akif Mahallesi, Hayat, Şanlıurfa ve Miraç caddelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Şile’de yarın 10.00-14.00 saatleri arasında Mesanem ürkek, sfinklerim nörotik. Gerçekten berbat bir şey. Herkesin içinde işeyemem. Yangın çıkaracağım diye yellenmeye de korkuyorum. Diğer tarafta bekleyeceğiz. İyi bir test olacak. Neyin testi? Acil durum ikaz sistemi. Güzel. İşe yarayacak. İşemek gibi bir şey. Lazımlıklar da iyi. Kateter o kadar iyi değil. Belki yoğun bakımdan telemetri hemşiresi yeterli olur. Tanrım. Tamam. Onu tuttum. Yatağa yatıralım. Haydi. Bir, iki, üç. Kan basıncı düştü. ‘a . Harika. Septik. İki ünite daha paketlenmiş hücre. miligram dopamin. Simon, beni duyabiliyor musun? Gözlerini aç. Haydi. Gözlerini aç. Beni duyabiliyor musun? Satürasyon düşüyor. Yüzde yüz oksijen verin. Entübasyon kiti açın. Haydi ahbap. Projektör ışığı perdede, adını söylüyorlar Simon. Merhaba bebeğim. mikrogram dopamin. Sistolik kan basıncı . Güzel. Dördüncü üniteyi verin. Sırada ben mi varım? Nasıl gidiyor? Ne oldu? Birazcık kestirdin. Peki. Biraz batacak. Burası soğuk olduğundan. Onu çıkarmaman gerekiyor. Satürasyon . Burundan beş litre oksijen vermeyi deneyelim. Yazımanayır ve Ağaçdere köylerine, aynı gün 13.00-15.00 saatleri arasında ise Kızılcaköy’e elektrik verilemeyecek.

Kaynak: AA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...