Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Soğuk Havaya Dikkat Meteoroloji’den uyarı

03 Aralık 2013 Salı, 14:28
soguk-havaya-dikkat-meteorolojiden-uyari-529dcceb156e7

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey ve doğusu ile akşam saatlerinden sonra güneybatısının yağışlı geçeceğinin tahmin edildiği bildirildi. Onları biraz oyalamamız gerekecek. Onlarla ben konuşayım. Pekala. Sayın Başkan, beyler, Chicago Times muhabiri Bay Haber’in Kurula seslenmesi hususunda izninizi rica ediyorum. Kabul edildi. Teşekkür ederim, efendim. Sayın Başkan, beyler, geciktiğim için özür dilemek istiyorum fakat buraya daha erken gelmem olanaksızdı. Ben, ah… Bay Burns size ne kadar anlattı bilmiyorum. Tamamen bir muhabirin bakış açısından, onun anlayışıyla… Çok sağlam olduklarını düşündüğüm şeyleri bir araya topladım. Bu davayı oluşturan unsurlar nelerdir? Bunlar yalan makinası testi gibi tartışmaya açık hususlardan oluşmaktadır. Şimdi anlıyoruz ki, bunlar sizce kabul edilemeyecek şeyler. Siz kanıt istiyorsunuz. Fakat bazan kanıtın ağırlığı sırf kayıtta yer aldığı için gerçeği ezecek büyüklüktedir. Kendi hukuk sistemimizin eksikliklerini bir başka zaman tartışırız, Bay Haber. Peki, efendim. Özür dilerim. Anlıyorum ki, şu anda sizler gerçekleri istiyorsunuz.

Ülkemizin güneyinde yağmur ve sağanak, Karadeniz kıyılarında yağmur ve karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olması beklenen yağışların; Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin’de çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

Rüzgar ise, kuzey yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Elimizde noter tasdikli yeminli bir ifade var, bu ifade Yargıç Moulton’un mahkemesinin mübaşirinden alındı, bu ifadeye göre Yargıç Haberler’in adil bir yargılama geçirmediğini düşünüyordu. Bu belgeler önümüzde, Bay Haber. Onların kesin olarak kabulü neredeyse olanaksız. Evet, efendim. Fakat o belgelerden muhtemelen bildiğiniz gibi, Guska ve Decker Haber Haberler’in ifadesini yalanlıyor, ve o yeminli ifadeler de bunları destekliyor Kurul bunun da farkında, Bay Haber. Fakat Haber Haberler ifadesini değiştirmedi, böyle bir şey yaptı mı? Haber Haberler baştan sona yalan söyledi! Her konuda yalan söyledi! Biliyor musunuz, oradaki adalet heykeli konusunda çok garip bir şey var. Elinde bir kılıç var. Çift taraflı bir kılıç. Her iki tarafı da kesici. Sürekli Haber’in lehine olan her şeyi kazıyıp yok ediyor fakat kılıcın öteki tarafı o kadar keskin değil. Haber Haberler’in altından zemini kazımıyor ve o kadın Haberler’in mahkum olmasının tek sorumlusu. Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli olacak.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji, rüzgarın Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak esmesini beklediğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...