Son Dakika
29 Mart 2024 Cuma

İnce’den Mesaj “İstediğim olmadı ama küsmek yok”

25 Aralık 2013 Çarşamba, 09:54
inceden-mesaj-istedigim-olmadi-ama-kusmek-yok-52ba8e596bbe5

İnce’den Mesaj “İstediğim olmadı ama küsmek yok” : CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Ankara’dan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmemesini değerlendirdi. Sorunumuz yok. Pekâlâ. İşte, şuradalar. Hangisi? Soldaki. Kocanın böbreği de diğerine takıldı. Teşekkürler. Teşekkürler. Haber. Bu onun hayali. Ölecek. Burada ölecek, komedi kulübünde değil. Akyuvar sayımı iyi. Antibiyotik verildi. Kan basıncı dopamine bağlı. Aralıklı pressor’a ne dersin? Ondan yok. Ya epinefrin? Buradan serumla çıkamaz. Ona altı otomatik epinefrin enjektörü Son Dakika Haberleri verebilirim. Her biri , miligramlık. Yirmi dakikada bir kalçasından Son Dakika Haberleri enjekte ederse Son Dakika Haberleri Sen aklını mı kaçırdın? Neden denemiyoruz? Olmaz. Bunu yapmayacağım. Başka bir şef doktor bulacağım. Acil servisten ben sorumluyum. O zaman biraz cesur ol. Cesurum. Cesaretini kullanmadıkça bir işe yaramaz. Tamam. Süper doktor mu olmak istiyorsun? Harika. Dopamini kes, ona epinefrin ver ve kan basıncının en az yirmi dakika Son Dakika Haberleri yüksek kalabileceğini göster. Peki. Tamam. Yoksulların oturduğu mahallelere kimse hastane veya klinik yapmıyor. Çünkü paraları olmadığını biliyorlar. Sistemdeki asalak onlar.
İnce, “İstediğim olmadı ama küsen adam, kendini partinin önünde gören insandır. Ben partiden büyük değilim. En büyük partidir. Atatürk’ün emanetidir bu bize” dedi.
İnce, partisinin Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman’ın seçim bürosunda partililerle biraraya geldi. İnce, burada yaptığı konuşmada, yapılan anket çalışmalarıyla, MYK ve Parti Meclisi’nin oybirliğiyle Vefa Salman’ın belediye başkan adayı olarak belirlendiğini dile getirdi. Bundan sonraki süreçte birlik içinde olunması gerektiğini söyleyen İnce, şöyle konuştu: “Şimdi bu defteri kapayıp yeni bir defter açmamız lazım. Türkiye’de 17 Aralık bir dönüm noktasıdır. 17 Aralık, AKP’nin yolsuzluklar içinde olduğunun görülmeye başladığı gündür. Paralar ayakkabı kutularına sığmıştır ama mızrak çuvala sığmamıştır. Bu haramzadelerden hesap soracağız hep birlikte. Her gün bağırıyor Başbakan, ‘Benim başörtülü bacım’ diyor ya. Sen benim o başörtülü bacımın parasına ne yaptın, Onlar da Son Dakika Haberleri kenar mahallelere kafe açar gibi tıbbi tesis açıyor. Bu yüzden hastaneler dolup taşıyor, çalışan sayısı yetersiz ve maaşlar düşük. Bedava hizmet veren klinikler var. Çoğu kişi uyuşturucu sorunu ve cinsel yolla bulaşan hastalıkları olanlar için olduğunu Son Dakika Haberleri düşünüyor. Biz sıradan insanlardan söz ediyoruz. İlaca ihtiyacı olan siyah kişilerden. Doktor Haber sistemin arızalı olduğunu biliyordu, düzeltmeye yardım etmeye çalıştı. Cemaatim, bu adamın elinden doktorluk lisansını almanızın, Son Dakika Haberleri zaten onları hüsrana uğratan sistemde bir yanlış daha yapılması Son Dakika Haberleri anlamına geleceğine şahitlik edecektir. Otomatik epinefrin enjektörü dolu. Tek yapman gereken kalçana bastırıp enjekte etmek. Lise yıllarımdaki gibi. Gösterim sırasında kullanabilir miyim? Pantolonunu indirirsen iyi olur. Neyse ki bu büyük son. Yoksa ortalama büyüklükte mi desem? Tamam. Tamam. Kan basıncı yine düştü. En son epinefrin ne zaman verildi? Altı dakika önce. , daha ver. Dopamin vermeye başlayalım. Levophed de hazırla.
onun hesabını ver. ‘Çaldınız mı, çalmadınız mı?’ diyoruz. ‘Bizim Allah’ımız var’ diyor. Senin Allah’ın var da bizim Allah’ımız yok mu? ‘Sen bu yetimin hakkını yedin mi?’ diyoruz. ‘Sandıkta görüşürüz’ diyor. Sandıkta görüşeceğiz. Sandık değil, sen bakanları istifa ettirmiyorsun, emniyet müdürlerini görevden alıyorsun, savcı atıyorsun, yönetmelik değiştiriyorsun. Burada değişmesi gereken yönetmelik. Müdürler değil. Değişmesi gereken bakanlar, bir de değişmesi gereken kafaları. Bunu değiştirmesi lazım.” “ASLA KÜSMEK YOK”Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmemesi üzerine bir küskünlük hissedip hissetmediği soru üzerine ise İnce şunları söyledi: “Türkiye’de böyle durumda küsmek, darılmak yok. İstediğiniz olmayabilir. Benim de istediğim olmadı. Böyle bir şey var mı? Bana aylarca Genel Başkan Yardımcısı, bu işleri organize eden arkadaşımız, ‘Arkadaşlarımız içinde anket yaptırdık, en yüksek oyu sen alıyorsun’ dedi. ‘Her yaptırdığımız ankette en yüksek oyu sen aldın’ dedi. Ama soran olmadı. Küsecek miyiz? Asla küsmek yok. Bunları indireceğiz hep beraber. Küsen adam kendini partinin önünde gören insandır. Ben partiden büyük değilim. En büyük partidir. Atatürk’ün emanetidir bu bize. Atatürk’ün emanetinde sadece CHP üyelerinin hakkı yoktur. 75 milyonun, herkesin hakkı var. CHP üyesi olmasın hiç fark etmez. Geçmişte ANAP’ta, Doğru Yol’da, Demokrat Parti’ye, neye üye olursa olsun, sadece Refah’a DSP’ye hiç fark etmez. Bugün Türkiye ikiye ayrılmıştır. Bir cumhuriyetçiler, bir de cumhuriyet düşmanları vardır. Onun için hep beraber olacağız.” “BENİM İÇİN BİTMİŞTİR Partide en sert eleştirileri kendisinin yaptığını da söyleyen İnce, aile içinde her türlü tartışmanın olabileceğini kaydetti. İnce, “Ben MYK’da, Parti Meclisi’nde en sert eleştirileri yaptım. Yapılabileceklerin en sertiydi. Onlar benim vicdanımla tutanaklar arasındır. Siz aile içi kavgalarınızı sokakta anlatıyor musunuz? Anlatmıyorsunuz. Aile içinde her türlü tartışma olur ama kapıdan çıktığında biter. Benim için bitmiştir” dedi. İnce, yaptığı açıklamanın ardından partililerle birlikte Cumhuriyet Caddesi güzergâhından Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirdi.
DHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...