Son Dakika
24 Nisan 2024 Çarşamba

Egemen Bağış Aşıklamasında: “3.5 sene sonra vizesiz AB yolu açılacak” Dedi

11 Aralık 2013 Çarşamba, 14:31
Egemen Bağış Aşıklamasında: "3.5 sene sonra vizesiz AB yolu açılacak" Dedi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci olarak görev yapan Egemen Bağış, 16 Aralık günü imzalanacak geri kabul anlaşmasıyla  3-3.5 sene sonra Türk vatandaşlarına vizesiz AB yolu açılacağını söyledi. Bakan Egemen Bağış, “Vatandaşlarımız İngiltere ve İrlanda hariç serbest dolaşım sağlayabilecekler” dedi.



Katıldığı bir televizyon programında anlaşmanın detayları hakkında bilgi veren Bağış, Ne! Korkuttun beni. Biliyorum. Bak, araba geçici olarak durdu. Bir dakika içinde hazır olacak. Haberler Hemen çek şunu buradan. Haberler Kıpırdasana. Bekleyin, beyler. Heyecanlandırmayın beni. Bu şeyi çekmeye çalışıyorum Haber Arabanı yoldan çekecek misin? Çok üzgünüm. Çok çok üzgünüm. Biraz sabır gösterirsek er yada geç çalışır. Çeviren: Burak AYYILDIZ Bu olanlar bir şans, iyi olacağım. Kapıyı açar mısınız? Haberler Kapıyı açar mısınız? Haberler Açamam. Bak! Al bak. Bu şeyi gördün mü? Hep aynısı oluyor. Açamıyorum. Haberler Oh, Allah’ım. Haberler Çek şu şeyi şuradan. Haberler Seni şuçlamıyorum. Haberler İlerlemelisiniz. Kapıyı açardım, ama yapamıyorum. Açamıyorum. Kilitlendim. Panik atak krizine gireceğim. Oh, hayır. Bu harika. Amanın, çok teşekkür ederim. Haberler Her zaman. Haberler Geç kaldım. Bu hafta ikinci kez. Haberler Geciktim. Haberler Öyle mi? Evet. Lou beni öldürecek. Emir Hal’id bin Abdül Mecid’in ziyareti onuruna verilen bu geceki yemek Haber “Vize kolaylığı değil, vize muafiyeti istedik” diye konuştu.

Rusya, Ukrayna gibi Türkiye’nin daha önce başka ülkelerle imzaladığı vizesiz seyahat anlaşmalarının Haber istenen etkiyi yaparsa Dışişleri Bakanlığındakiler Haber Haber yöneticilerin Emir’in Orta Doğu’da önemli konumunda Haber Haber bulunan ülkesinde büyük bir askeri üs inşaasına Haber Haber başlanmasını duyuracaklarını öngörüyorlar. Dışişleri Bakanlığı Haber Başkan yardımcısı John J. Hilley birkaç kongre üyesi tarafından Haber Haber fazlasıyla hırslı ve hevesli olmakla suçlanmıştı Haber Brad, güpegündüz olmaz. Kim, güpegündüz yada gece yarısı. Ne farkeder? Brad, yapamayız. Doğru olmaz. Doğru? Neyin doğru olduğunu sana göstereceğim. Bu doğru. Bu. Ve bu. Selam, tatlım. Geciktim. Haberler Araba? Haberler Evet. Oh, taksi! Taksi! Haberler Hey, Sunny, araban yok mu? Haberler Arabam yok. Haberler Sonra seni eve bırakabilirim? Haberler Hayır, teşekkürler. Randevum var! Haberler Selam, Lou. Haberler Güzel, Sunny. Güzel. Ortaya çıktığın için teşekkür ederim. Oh, ayy, geciktim mi? Bilmiyorsan ne diye koşturuyorsun? Alıştırma. Hoş, çok hoş. nasıl etkileneceği sorusuna ise, “Onları tek tek gözden geçireceğiz. Ama bunu vatandaşlarımız vizesiz seyahate başladığı zaman gözden geçireceğiz” yanıtını vermekle yetindi.

Bakan Bağış, geri kabul anlaşmasının Türkiye’deki Suriyelileri etkilemeyeceğini söyledi,Bak, burada vergilerimi ödeyemiyorum. Haberler Kulüp batıyor Haber Haberler Gerçekten üzgünüm. Haftanın geri kalanında zamanında geleceğim, tamam mı? Haftanın geri kalanı mı? Bugün cuma. Gece temizlikte çalışabilirsin. Lou, bu akşam olmaz, lütfen. Randevum var. Sunny, çıkıyor musun? Bildin. Haberler Cuma Akşamına Özel. Haberler Hadi, Donna, uğraşma benle. O kadar kötü değil. İsa aşkına, ne umuyorsun? Burası başkent. Bütün erkekler ya evli ya eşcinsel yada hükümet adına çalışıyor. Ya da hepsi. Haberler Zebra sende miydi? Haberler İlk ben aldım. Ben zürafa kostümü mü giyecem demek? Hayır, zürafa bu akşam Francine’de. Haberler Oh, hayır! Haberler Oh, evet. Oh, olamaz! Olamaz! Kesinlikle olamaz ben Haber Sorun ne? Lanet olası bir tavuk gibi giyinip çevrede dolaşmıyacağım! O tavuk değil ki bir emu. “Emu” mu? Hiç duymamıştım. Emuyu hiç kimseden duymadım. O zaman kendin giy. Hayır, sevgilim, tavuk değilim. Bir emu’yum. Bir “emu.” E Haberler M Haberler U. Hayır, tatlım, “Geri kabul anlaşmasının mali yükü ab fonu ile karşılanır” dedi.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...