Son Dakika
25 Nisan 2024 Perşembe

Dikkat Çanakkale’de feribot seferleri iptal

03 Aralık 2013 Salı, 14:25
dikkat-canakkalede-feribot-seferleri-iptal-529dcd65047fe

Gece boyunca etkili olan fırtına, günlük hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına sebebiyle feribot seferleri iptal edildi. Güzel. Haberler’ler için büyük gün. “Bir son haber yaz.” “Gazeteyi beladan kurtar.” Nasıl sona erdireceksin? Önce, çık ve Haberler’in annesini gör. Onu yapamam. Onu yapamam işte, Son Dakika Haberleri. Onun ne yapmasını istiyorsun, Gazeteden okumasını mı? Bay Haber! İçeri gelin. Teşekkür ederim. Oh! Beni mazur görmeniz gerekiyor. Konuk beklemiyordum. Oh, beni konuk olarak görmeyin, Tillie. Frank için börek yapıyordum. Lütfen oturun. Sana biraz kahve getireyim. Ben ben gerçekten kalamam, Tillie. Ben sadece seninle bir şey konuşmak için geldim. Af Kurulu hakkında, değil mi? Oh, bu günüme dua ediyorum! Sana ondan söz etmek istiyorum. Buraya gel ve otur. Ve artık… artık zaman geldi! İşte burada! Tillie, sana şunu söylemem gerekiyor. Evet? Oturumu iptal ediyoruz. Frank’ı affettirmek için hiç şansımız yok. Hiç şansımız yok mu? Yok. Fakat sen çok çalışıyorsun. Her şeyi yapıyorsun. Elimden gelen her şeyi. Avukatlarınız var. Af Kuruluna anlatır. En iyisine sahibiz. Fakat anlamıyor musun. Tillie?

GESTAŞ tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Gelibolu-Lapseki hattındaki seferler, hava muhalefeti nedeniyle durduruldu. Çanakkale’den Eceabat’a tek saatlerde (09.00-11.00 gibi), Eceabat’tan Çanakkale’ye çift saatlerde (10.00-12.00 gibi) seferlerimiz yapılmaktadır.

Çanakkale’den Kilitbahir’e çeyrek geçelerde (10.15-11.15 gibi), Kilitbahir’den Çanakkale’ye çeyrek kalalarda (10.45-11.45 gibi) seferlerimiz yapılacaktır. Şimdi Af Kuruluna gidersek, daha sonra Frank’ın şartlı tahliye elde etme şansına zarar verir. Haber Haberler’ten bir şey elde edemiyoruz. ve o olmadan da, elimizde hiç bir şey yok. Onu mahkemede gördüm. Asla söylemeyecek. Bir kaya gibi. Asla söylemeyecek. Fakat o biliyor. Evet, korkuyor. Konuşmayacak. Asla. Ve o olmadan, hiç kanıtımız yok. “Kanıt mı”? Frank’ımı yıl hapse gönderdiklerinde ellerinde hiç kanıt yoktu. Her gece yerleri sildiğimde elimde hiç kanıt yoktu. Akşam yemeği yemedim. İşe yürüyerek gittim, Frank için parayı böyle biriktirdim. “Kanıt.” Bu “kanıt” denen şey nedir? Ne kadar üzgün olduğumu anlatamam, Tillie. Sen yardım etmeğe çalıştın. Sen iyi bir adamsın. Fakat durum buysa, daha fazla savaşırız. Çok daha fazla mücadele ederiz. Evet mi? Hayır, Tillie. Oturumu iptal ediyoruz. The Times davayı bırakıyor. Hayır. Fakat sen de gidersen, hiç dostum kalmayacak. Üzgünüm. Hiç dostum kalmayacak. Artık dostum kalmayacak. Ben ne aptalım. Tabi ki bir dostum var. Geyikli-Bozcaada hattında Geyikli’den Bozcaada’ya gün içinde 16.00 seferi yapılacaktır. Diğer seferlerimiz iptal edilmiştir.” Bu arada seferlerin iptal olması sebebiyle şehir merkezinde oluşabilecek yığılmalara karşı Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü tedbir almaya başladı.

Kaynak: CİHAN

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...