Son Dakika
28 Mart 2024 Perşembe

Bahçeli’den Açıklama Hükumet Evde Banka Kurmuş!

19 Aralık 2013 Perşembe, 15:30
bahceli-hukumet-evde-banka-kurmus-52b2f0b803cce

MHP
Genel Başkanı
Devlet Bahçeli
, Kadirli Belediyesince düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. İşte Bahçeli’nin açıklamaları özetle şöyle:  ”
Türkiye
cumhuriyeti simsiyah bir karanlık içindedir. Sanki tüm musibetler üzerimize üşüşmüştür. İçinden geçtiğimiz bugünkü zaman diliminde koltuğunu kaybetmemek için çırpınan rezaletlerini örtebilmek için çirkefleşen bir zihniyetle yüz yüzedir. Türkiyemiz tarihinin en talihsiz dönemini yaşamaktadır.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Haber Tabii ki benim arabam! Çok özel bir işçiliği vardır. Son hız sürülmemelidir. Anlayabiliyor musun? Haber Kesinlikle efendim. Haber Motor kaldırmaz. Bu arada Kitag denen herifi gören olmamış mı? Aslında Kitai, efendim. Uzun hikaye, ama size bahsetmem gerekenHaber Yarın sabaha raporunu gönderirsin. Şu anda zamanım yok. Şu Pives denen adamdan haber var mı? Phibes mı efendim? Senin işin üstlerinin hatalarını yüzlerine vurmak mı Bream? Peşindeyiz efendim. Araştırmanı nerede yoğunlaştırıyorsun ki? En son nerede görülmüş? Highgate’te, efendim. Highgate mi? Güzel. Neresinde? Mezarlığında efendim. Mezarlığında mı? Haber Gömüldüğü yer orası efendim. Haber Güzel. Böyle devam et Perch. Ya hemşire? Haber Hemşire Allen mı? Haber Evet Hastaneye adam yerleştirdim. Haber Ya Vesalius? Haber Onu da korumaya aldık. Haber O zaman tek kalanHaber Haber Dr. Whitcombe mu? Evet. Onu da şehir dışına çıkaracağız, tabi şayet bizimle gelmek isterse. Bizimle gelmek isterse mi?görevden alındı

“HÜKÜMETİN YERİNDE DURMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Rüşvet soruşturması gittikçe büyümüştür. Öyle suçlamalar vardır ki bunların birisi bile doğruysa hükümetin yerinde durması mümkün değildir. Suçlamalar hafife alınacak türden değildir. Şüpheliler kıskıvrak yakalanmıştır. Bu gelişme yakın tarihin en önemli olayı olup iktidarın maskesini indirmiştir. Basına yansıyan görüntülere göre evlerde adeta banka kuran para birTedirginliğinizi anlıyorum memur beyler Haberler Haberler ancak bir kaç gün daha Londra’da kalmamı gerektirecek hastalarım bekliyor. Söz veriyoruz bir kaç güne sizi geri getireceğiz. Yardım edeyim. Müfettiş Trout, beyefendi. Cidden tehlikede hissetmeye başladım. Dikkatlice. Yavaş yavaş. İşte böyle. Yavaşça. Sanırım yönü sola doğru. Aynen öyle. Çıkıyor. Çek. Beyler bu kulüpte biraz sessizlik olmayacak mı? Çek. Pirinç. Pirinç döküm. Bir mancınık tarafından fırlatılmış gibi görünüyor. Dahice. Nerede bulabiliriz Haberler Haberler daha iyi iki kutbu Haberler Haberler kuzey olmadan Haberler Haberler batıdan hiç sapmadan? Yüzüm gözlerinde.. Haberler gözlerinde canım Haberler Haberler ve iki sadık kalp Haberler Haberler huzur o yüzlerde Haberler Haberler bulacak. saat içinde Haberler Haberler işim bitecek Haberler Haberler ve sonra Haberler Haberler değerli elmasım Haberler Haberler sana katılacağım. Bulunduğun yerde Haberler iktiren yüzler
AKP
hükümetinin asla altından kalkamayacağı bir konudur. Bu durumun siyasi bir faturası çıkarılmalıdır. Bunu da Türk milletinden başkası yapamayacaktır.

La Repubblica: Hakan Şükür’den sonra Erdoğan’a bir kafa golü daha

“OLAYIN VAHAMETİNİ ANLAMADI…”

Başbakan en iyi savunma karşı saldırıya geçme basitliği ile harekete geçerek hala olayın vahametini anlamadığını göstermiştir. Yolsuzluk tasması hükümetin boynuna geçmiş Başbakan isHaberler tekrar, sonsuza kadar Haberler Haberler birleşeceğiz. Büyük Elize meydanın Haberler Haberler en güvenli köşesinde Haberler Haberler ve güzelliklerin Haberler Haberler arasında. Daha önce gömüldüğünü bildiğimiz Haberler Haberler bir adamı bulmak için adam çalışıyor. Trout’un tahminine göreHaber Ben Trout’un tahminini bilmem. Yeterince deneme yaptık artık. Tam da senden bahsediyorduk! Buyurun? Müthiş bir hassasiyetle Haberler Haberler olay yerine tam cinayet anından sonra varmışsın. Aslında suç daha işlenmeden Haberler Haberler olay yerine gidilmesi gerekirdi ama Haberler Haberler sizin durumunuzda Haberler Haberler bu hata gayet normal. Cinayet zaten işlenmiş. Pirinç bir tek boynuz Haberler Haberler Londra caddesinin bir ucundan fırlatılıyor Haberler Haberler ve seçkin bir cerraha saplanıyor. Haber Ne diyeceğimi bilemiyorum beyler. Haber Özür dilerim efendim. Haber Nereye gidiyorsun? Haber Tuvalete efendim. Tam zamanında! e hala karanlık güçlerden bahsetmektedir. Madem ‘babamın oğlu olsa dinlemem’ diyorsun o zaman gel de evlatlarının gemicikleri nasıl aldığını, pırlanta dükkânlarına nasıl ortak olduklarını millete anlat.

Sarrafın rüşvet ağı: Büyük Abi Bakan A

“PANİK HALİDİR”

Süren rüşvet soruşturmasını hiç kimse engellemeye kalkmamalıdır. Polis müdürlerinin görevden alınması tam olarak suçluluğun vermiş olduğu panik halidir. Savcılarla ilgili herhİyi akşamlar memur bey. Haber Bir sorun var mı? Haber Her hangi bir sorun yok efendim. Güzel. Bütün bölgeyi Haberler Haberler kolayca kontrol altına aldık. Bu adam hakkında konuşurken Haberler Haberler kelimelerimi dikkatli seçmeye özen gösterirdim. Scotland Yard’ın yarısı ve yerel polisten adamlar Haberler ve bir de mobil birim burada. Etraf tamamen arabalarla dolu, burada, burada ve burada. Ve tabii gizli kimlikli adamlarımız da var. Bir balonla gökten düşmediği sürece Haberler Haberler ki bu havada biraz zor olurdu Haberler Haberler emniyetteyiz. Peki ya Haberler Haberler zaten binadaysa? Umarım öyledir. Çünkü o zamanda tuzağa düşmüş demektir Haberler Haberler ve kaçamaz. Yedi kişiyi öldürdü Haberler ve hepsi son gün içinde. Dr. Vesalius Haberler Haberler burada ne yapıyorsunuz? Bu maskaralığa siz de dahil değilsinizdir umarım? Maalesef öyle hanımefendi. Bu beyler hastaneyi terk edemeyeceğimi söylediler. Neden ben? Bu doğru değil. angi bir tasarruf başbakan ve bakanların suçlamalardan kaçmak çabası olarak anlaşılacaktır.

Sarrafın rüşvet ağı… Bakan B: Dinleniyoruz oğlum

“BU BÜYÜME HORMONLU”

MHP yıllardır hükümeti uyarmadı mı? Yanlış yoldasın yolsuzlukların içerisindesin etrafın çıkarcılarla çevriliyor ey başbakan diye söylemedi mi? Bu büyüme hormonlu… Serveti çoğalan millet değil sen ve çevren yalanı bırak gerçeğe dön diye uyarmadık mı? Şimdi sıra Türkiye’yi başbakan ve hükümetinden kurtarmaya geldi.” (Hürriyet)

Sarrafın rüşvet ağı: Bakan C 1.5 milyon doBurada neler oluyor? Lütfen han’fendi odanıza dönün. Size yemek hazırlattıralım. Çoktan yedim, teşekkürler memur bey. Müfettiş Trout elinden geleni yapıyor. Şimdi lütfen odana git Haberler Haberler ve saat oradan çıkma. Başka bir şey söyleme lütfen. Nasıl hissettiğini anlıyorum. Hadi. Polisin kendince iyi sebepleri var. Peki bizim polise inanmamız için Haberler Haberler iyi sebepler var mı doktor? Dört yıl kadar önce, ölümle sonuçlanan bir ameliyata Haberler Haberler katıldığımızı hatırlıyor musun? Evet. Polis onunla ilgili olarak birisinin seni öldürmek Haberler Haberler isteyeceğini düşünüyor. Öldürmek mi? Evet, bir kaç saat içinde. Üzgünüm. Bu şartlar altında uyumamı nasıl beklersiniz anlamıyorum. Uyku ilacı almanı tavsiye ederim. İyi geceler. Bu işte henüz göz önünde bulundurmadığımız Haberler Haberler bir durum daha var. Meraklanmayın. Eninde sonunda Haberler Haberler en eski hatayı yaparak kendini ele verecek. İnsan faktörü. lar aldı

Bağış’ın özel kalem müdürü: Para sayma makinesini polis koydu!

Hükümetten rüşvet operasyonuyla ilgili suç duyurusu

Ve bakanlar Başbakan’a istifalarını sundu Henüz böyle bir hata yapmadı. Ne demek istediniz? Yıllar yılı saklandı Haberler Haberler ve bu planı tasarladı. Gtach’ın klasik sırasını uygulayabilmek için Haberler Haberler kendisini aşırı derecede zorluyor. Bu adamı ayakta tutan psişik bir güç ve bu gücün etkisi altındaki Haberler Haberler manyakça hassasiyeti. Eğer bir şekilde araya girip, döngüyü bozabilirsek Haberler Haberler kendi sapıkça standartlarında Haberler Haberler durdurulma ihtimali olabilir. Üç lanet kaldı. Evet. Şöyle bir düşününce Haberler Haberler bu gece hemşireyi atlayabilirse Haberler Haberler sizin sıranız geliyor olabilir. Bunu ben de düşündüm. Ama bana özel bir şey hazırladığına ve beni sona bıraktığına dair Haberler Haberler içimde bir his var. Sonuçta baş cerrah bendim. Klasik yoldan takip edersek Haberler Haberler size karanlık kalıyor. Ama bunun ne olduğunu Tanrı bilir.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...