Son Dakika
23 Nisan 2024 Salı

Atık dönüşüm fabrikasında ısı tankı patlaması

26 Aralık 2013 Perşembe, 11:04
atik-donusum-fabrikasinda-isi-tanki-patlamasi-52bbefb9330ac

Isı tanklarının patlaması neticesinde oluşan yangında bir işçi yaralanırken. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalede bulunduğu yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi’nde Bilgin Kimya’ya ait Ama sen benim tek doğrumsun. Tamamdır Sam. Serum vermeye başla. İyi misin? Evet. Günaydın Haberler. Viziteye hazır mısın? Özür dilerim. Kahretsin. Beş dakikaya ihtiyacım var. Uyuyakalmışım. Hiç uyuyakalmam. O yoga paspası mı? Evet. Anestezinin toplantı odasında Ashtanga dersi var. Göz atmalısın. Beş dakika sonra hemşirelerin yerinde buluşalım. Merhaba. Günaydın. Ben Doktor Son Dakika Haberleri Manish? Merhaba. Sana sözünü ettiğim doktor. Ben Emily. Hakkınızda çok şey duydum. Burada ne işin var? Ben Son Dakika Haberleri Hayatımı kurtarıyor. Evanston’daki bir diyaliz merkezinde değişim programı Son Dakika Haberleri hakkında konuşuyordum. Gerçekten de etkileyiciydi. Hepimize umut verdi. Orada bir çok kişi vardı. Bekliyor, acı çekiyorlardı. Bana ilham oldu. Böbreğini bağışlaman için mi? Kan bağışından bağırarak kaçtın. Öyküleri beni derinden etkiledi. Son bir aydır her gün birlikte çalışıyoruz. Neden bir şey söylemedin? Korkacağımı düşünüyordum. Altı aydır diyaliz görüyorum, beş yıldır da UNOS listesindeyim. atık dönüşüm fabrikasında saat 14.30 sıralarında ısı tanklarının patlaması sonucu yangın çıktı. Yaralanan Mehmet Emin Aşar adlı işçi Gönen Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, yangının bulunduğu bölgeye Bandırma, Gönen ve Edincik Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangının kontrol altına alınmasına çalışılıyor.

15 işçinin çalıştığı fabrikada 2 yıl önce de yangın çıkmıştı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Balıkesir’in Bandırma İlçesi Organize Tam pes etmek üzereydim ki, Manish hayatıma girdi. Test yaptırdım. Uyduğum ortaya çıktı. Vay canına. Müthiş, değil mi? Film gibi. Ayırıcı tanın ne? Listenin başında bulaşıcı hepatit var. Virüs listesini laboratuara yolladım. Güzel. Başka. Hepatorenal sendrom, vasküler bozukluk, otoimmün hastalığı, Son Dakika Haberleri alkole bağlı hepatit. Ama annem içki içmez. Sadece olasılıkları gözden geçiriyoruz. Jane’in tibya fraktürü olan hastasının kompartıman sendromu var. Ortopedi uzmanı ortada yok. Ya toksit madde aldıysa? Acetaminophen, zehirli mantar. Uyuşturucu testi negatif. Acetaminophen’e rastlanmadı. Peki. Tomografi çektir ve nefroloji ile gastrointestinal hastalıklar departmanına Son Dakika Haberleri haber ver. Benimle gel Sam. Burada olmasını istediğiniz başka kimse var mı? Diğer oğlum işte. Onu rahatsız etmeyin. Bence burada olmalı. İş yeri yakın mı? En Son Haber Ev Aletleri’nde tamirci. Annem de orada çalışıyor. Mide iltihabı sadece. Nick’i rahatsız etmeyin. Ondan biraz daha ciddi. Sanayi Bölgesi’nde kurulu atık dönüşüm fabrikasında çıkan ve bir işçinin yaralandığı yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Bandırma, Gönen, Edincik itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangınla ilgili soruşturmaya da başlandı.

Kaynak: DHA

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...