Son Dakika
19 Nisan 2024 Cuma

Göz Makyajında İncelikler

05 Aralık 2013 Perşembe, 04:56
goz-makyaji-detaylari-529fdfc546dc8

Kaşlar ve Kaş Bakımı

Kaşlarınıza kendiniz  şekil vermek istemiyorsanız, profesyonel olarak boyanması, alınması veya biçimlendirilmesi için bir kuaföre gidin.
Daha sonra evde makyaj yaparken, kuaförde oluşturulan çizgiyi takip edebilirsiniz.
Kaşlarınızı alırken doğal çizgiyi izleyin ve kaşlarınızın arasından, altından ve gerekiyorsaBuna izin vermiyor. Genç ve dengesiz. Her tür çılgınlığı yapabilir. Çok da kinci. Hepsi benim hatam. Fazla uzattım. Pek çok kereler bitirmek istedim. Ama çok zayıftım. Ama ona hiçbir şey için söz vermedim. Yoksa verdim mi? Emin olamıyorum. Tutkunun sarhoşluğuyla söylenmiş bazı şeyler olabilir belki. Ama utanç verici iki yılın ardından, bir sabah uyandım Haber, Haberler Haber, Haberler ve kaybetmek üzere olduğum şeylerin farkına vardım. Buna erdem denir. Eninde sonunda, bizim için nelerin gerçek, derin ve kalıcı olduğunu Haber, Haberler Haber, Haberler ve nelerin anlık keyiflerden ibaret olduğunu idrak ederiz. Aslında ona aşık olduğumu düşünerek kendimi kandırırken bile yaptığım Haber, Haberler Haber, Haberler hatanın farkındaydım. Bencilce davrandım. Zevk uğruna, macera uğruna, şehvet uğruna. Bazen, eğer arada gerçek bir aşk varsa ve kişi yaptığı hatanın farkındaysa, üstünden alın.
Size en çok hangi biçimin uyduğunu düşünün, kaşlarınız simetrik olmazsa diye çok kaygılanmayın.
Öncelikle kaşlarınızı ters yönde kaş kaleminin fırçası ile sertçe fırçalayın.
İkinci aşamada kalemle belirginleştirebilirsiniz.
Doğal olamayacak kadar abartılı bir yay çizmeyin.
Kaşlarınızın iç köşelerde biraz daha kalın olması, kaş kemiğine doğru incelerek ilerlemesi gereklidir.
Ve üçüncü aşamada kaşlarınızı tekrarbağışlanma olasılığı da vardır. Siyaset tanırım. Onun değerleri, duyguları, sosyal çevremiz Haber, Haberler İyi ama, kadın her şeyi anlatmakta kararlıysa, başka şansın var mı? Yaptığın hatayı itiraf edip, anlayış beklemelisin. Belki olayların bu noktaya gelmesinde, Siyasetn da sorumluluğu vardır. Her şeyi açık açık konuşmalı, doğru yolu bulmalısınız. Belki asla eski yaşamınıza dönemezsiniz. Ama olgunluk ve anlayış üzerine kurulu yepyeni bir hayata başlayabilirsiniz. Hatta belki çok daha zengin bir hayata. Komik olan ne biliyor musun? Konular her seferinde farklı olsa da, seninle ne zaman bir araya gelsek, hep aynı konuşmayı yapıyoruz. Evet, farkındayım. Dünyaya bakışımızın farklılığından kaynaklanan bir durum bu. Sen dünyayı sert, değersiz ve acımasız bir yer olarak görüyorsun. Bense ahlâki bir yapıya, merhamete ve Haber, Haberler Haber, Haberler yaşadığımız her şeyi daha anlamlı hale getiren Haber, Haberler yüce bir gücün varlığına inanıyorum. Başka türlü de nasıl yaşanır yumuşakça fırçalayın.
Kaşlarınızı vurgulamak ve kusursuz bir biçime kavuşturmak için kaş kalemi veya küçük bir fırça yardımıyla koyu renkli, pudralı far sürün.
Kaşlarınızı vurgularken saç renginizden biraz daha koyu bir renk seçin, ancak saçlarınızla kaşlarınız arasında yapay ve itici bir karşıtlık oluşturacak kadar da koyu bir renk kullanmayın. bilmiyorum. Ayrıca seni tanıyorsam, senin de içten içe bu duyguları paylaştığına eminim. İşte şimdi cemaatinden biriymişim gibi konuşmaya başladın. Doğrudur. Küçük bir kaçamaktan hayatın anlamına geçiş yaptık. Siyasetn, iki yıllık sadakatsizliği küçük bir kaçamak olarak göreceğini sanmıyorum. Bunu nasıl yapabiliyorsun? Ben bittim. Tanrım, ne kadar zindesin. Son Dakika Haberleri Kendi yaşım için. Son Dakika Haberleri Her yaş için. Son Dakika Haberleri Genç bir öğrenciyken oldukça çeviktim. Son Dakika Haberleri Hâlâ genç bir öğrenci gibi sevişiyorsun. Son Dakika Haberleri Öyle mi? Son Dakika Haberleri Öyle. Bence bunu, burada yapmamalıyız. Son Dakika Haberleri Neden? Burada yalnızız. Son Dakika Haberleri Bilemiyorum.

You must be logged in to post a comment Login

Yorum yazın...